bende çok meraklı değilim ama ne yapayım anacım rezil olmayım istiyorum kesmekle başetmez yoksa bende tırsıyorum yanıeyvahedigeldismile
hiç sorma cnm ya şu ağda olayı büyük sorun bende napıcam bilmiyorum hem göbekten birşey görünmüyor artık hem acı 2 kat oluyor hemde ufak çıkanlar alınmıyor.ben eskiden ağdayı en fazla20 dk hallederdim şimdi fenalık geçiriyorum tansiyonlarım düşüyor.
fatolina canım normal doğum derim ben..
sakin olmaya çalış dualarımız seninle...
fatolina, canım panikleme, sakin ol lütfen, bence biraz sabırlı davran, eğer çok özel bir gerekçen yok ise normal derim ben, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kız şimdi bu kadar korkulacak ne var, sağlıkla doğacak inşallah bu kadar dua edeni var ne de olsarahat ol canım...
fatolına caneylom hayırlısı neyse hakkınızda allah onu göstersin
panık yok yavrucukları düşünün...
cnm geçmiş olsun bal karabiber karıştırıp sürekli yemeni tavsiye ederim öksürüğü 2 günde kesiyor.
cnm ben epidural normal derim ama o an ben nasıl olurum bilmiyorum bu tamamen senin kararın olmalı birde doktorunun.en sağlıklısı normal eğer bir aksilik yoksa.herkes nasıl doğurmuşsa bizde becerebiliriz diye düşün bunu sancı ağrı değilde bebeğin gelmesi için bir kasılma olarak düşün.
bende de sabır azaldı hayırlısıyla sağlıkla bir alsak kucağımıza hepimiz.:Saruboceq:
aynen canım ben bu kez kuaförde yaptırıcam temızlığınden emın olduğum birine dayanmaya çalışıcam acısına ....
sağolun kızlar
bakalım ne yapıcam inş. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip eder
ama ben epidural istemiyorum bel ağrım var Alllah korusun bide hamilelikten sonra bel ağrısı yaşamak istemiyorum
caneylom masallah mınıge cok az kalmıs senınde hadı bakalım saat saymaya basla opuyorumnanaktan
caneylom, fazla birsey kalmamis oh ne guzel.Allaha sukur hersey de yolundaymis..
Gözün aydın canım maşallah kızımıza.Demek yemekler yetmedi birde serum yedi kızımız oy maşallah..
Bizde doktora gittik akşamüstü gündüz kalp atışı 170 çıkmıştı sağlık ocağında doktorda 146 çıktı herşey yolundaymış çok şükür.. Bizede doktorumuz 28 ocak dedi ama ben 2 şubat istiyorum tabi herhangi bir sağlık sorunumuz olmazsa. Yavaş yavaş doğumlar başladı çok heyecanlı..:dance:
Fatolina canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla en kısa sürede alırsın evladını kucağına..:Saruboceq:
fatolına caneylom hayırlısı neyse hakkınızda allah onu göstersin
panık yok yavrucukları düşünün...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar dualarınız ve destekleriniz için
bugünde dr.daydık açılmam hala var dr. eve yolladı nişan gelmiş artık doğumu sancını bekliceksin dedi eğer bebeğin hareketlerinde yada herhangi acil bi durumda hemen gel dedi bizde bekliyoruz kızımız yola çıktı ilk sinyalini verdi inş. yolu kolay bulur oylanmazda gelir dünyamıza heran beklemedeyim yani
kızlar bebişleriniz gece kıpırdıyomu hiç anlıyomusunuz benim oğluşum benle birlikte uyuyo galiba :)
Esmacım kızım beni bazen uyandırıyordu bile,bu aralar fazla yaramazlık yapmıyor teyzesi....
kızlar bebişleriniz gece kıpırdıyomu hiç anlıyomusunuz benim oğluşum benle birlikte uyuyo galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?