2010 Şubat Anneleri

bende çok meraklı değilim ama ne yapayım anacım rezil olmayım istiyorum kesmekle başetmez yoksa bende tırsıyorum yanıeyvahedigeldismile

hiç sorma cnm ya şu ağda olayı büyük sorun bende napıcam bilmiyorum hem göbekten birşey görünmüyor artık hem acı 2 kat oluyor hemde ufak çıkanlar alınmıyor.ben eskiden ağdayı en fazla20 dk hallederdim şimdi fenalık geçiriyorum tansiyonlarım düşüyor.

aynen canım ben bu kez kuaförde yaptırıcam temızlığınden emın olduğum birine dayanmaya çalışıcam acısına ....

fatolina canım normal doğum derim ben..
sakin olmaya çalış dualarımız seninle...

fatolına caneylom hayırlısı neyse hakkınızda allah onu göstersin
panık yok yavrucukları düşünün...

sağolun kızlar
bakalım ne yapıcam inş. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip eder
ama ben epidural istemiyorum bel ağrım var Alllah korusun bide hamilelikten sonra bel ağrısı yaşamak istemiyorum

aynen canım ben bu kez kuaförde yaptırıcam temızlığınden emın olduğum birine dayanmaya çalışıcam acısına ....

inş.temiz oluruz doğum anında Allah öyle nasip etsin hepimize.

sağolun kızlar
bakalım ne yapıcam inş. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip eder
ama ben epidural istemiyorum bel ağrım var Alllah korusun bide hamilelikten sonra bel ağrısı yaşamak istemiyorum

cnm benim ark.bel ağrısı kalan olmadı hiç ama doğum şans tabi.bence sen rahat bir doğum geçireceksin kızını görünce tüm acılarını unutucaksın herkes gibi.annelik burda başlıyor işte güçlü olmak gerekiyor.iyi haberlerini bekliyorum.

caneylom masallah mınıge cok az kalmıs senınde hadı bakalım saat saymaya basla opuyorumnanaktan

caneylom, fazla birsey kalmamis oh ne guzel.Allaha sukur hersey de yolundaymis..

fatolına caneylom hayırlısı neyse hakkınızda allah onu göstersin
panık yok yavrucukları düşünün...

[hepinize teşekkür ediyoruz teyzoşlar inşallah sizlerinde teker teker doğum tarihleri netleşir normal isteyenlerede vakti zamanı geldiğinde kolayca doğurmak nasip eder inşallah rabbim

ben bi garip oldum ya hisleri donarya insanın içimde bi yerler verilen tarihle birlikte dondu kaldı sanırım o kadar heycanlandımki :kedi: rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun

kızlar bide benim şuanda belimin sadece sol tarafı ağrıyo sancılanıyo ve bir defada karnımın aynı tarafında kasılma oldu yalancı sancı dedikleri şey bumu acababilmiyorumkismile bide gerçek sancı çıkıyomuş iki gün sonra gelip ben doğurdum diyomuşumkaydirigubbakcemile3 ama bu ağrıyla mümkün değil yatamam bakalım oturup geçmesini bekliycem geçmessede geleceği varsada sağlıcakla gelsin kuzucuğum ne deyim artık korkulacak zamanları atlattık allaha şükür bundan sonra rabbim vakti gelince bi avazda kurtarsın inşallah

neyse kızlar ben biraz daha uzanayım belki geçer ağrılarım bi mucize olurda uyurum
hepinize allah rahatlık versin yarın görüşmek üzere
iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrropuyorumnanaktan

merhaba kızlar arada bakıyorum sizlere
sizi okudukça geçen sene bu zamanlar geliyor aklıma
aynı heyecan aynı korkuları bende yaşadım
allahım hepnize güç kuvvet versin sağlıkla alın yavrulanızı kucaklarınıza
ben doğum yapmadan bir iki hafta önce yaptırmıştım ağdamı
kuaföre tanıdık kayın validem manikürcü o bi arkadaşını getirdi
eve daha rahat oldu evet biraz acıyor ama kendimi avuttum hep doğumdan zor olucak değilya dedim
iyikide yaptırmışım normal doğum yaptım epiduralsiz son kontrolümde 40 haftalıkken 3 cm açıklık var
doğum haneye alıyoruz dediklerinde şok olmuştum hiç sancım yoktu çünki o anki karışık duygularımı ifade edemem 3 saatlik doğumdan sonra meleğimi kucağıma aldım bambaşka bir duygu anlatılmaz
doğar doğmaz hemşire yanıma getirdi inanın o anda ne acı kaldı ne sancı hiç korkmayın yapabilirim deyin kendinize yapabilirsiniz çünki milyonlarca kadın yapıyor bunu allah hepinize kolay doğumlar nasib etsin

hadi hayırlısı bende heyecanlandım valla sağ salim kolaycacık gelir inşallah annesini yormaDAN

ArkadaŞlar mavıyeŞıl dÜn doktora gıdecektı dÜn hıÇ uĞramamıŞ habeı olan varmımerak ettım

kızlar bebişleriniz gece kıpırdıyomu hiç anlıyomusunuz benim oğluşum benle birlikte uyuyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…