2010 Şubat Anneleri

inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım..opuyorumnanaktan

sağol canım allaha şükür güzel haberlerle geldik gerçi kızımın tembelliği yüzünden bi şişe serum yedik ama neyse:ecrin_bebek: yediklerim az gelmiş nstye girdiğimde hiç kımıldanmadı hareket halindeykenki kalp atışları önemliymiş bi şişe serum yede gel acilde dedi doktorum tekrar gel dedi neyse yedik geri gittikcokacimcoook sonra başladı hoplamaya kuzum suyumuz gelişimimiz allaha şükür herşeyyolundaymış kilosu 3200 ama artık yanılma payı çok yüksek bundan sonra söylemiycem kilosunu dedi veeee beklediğim gibi doğum tarihimde belli oldu 28 ocakta kavuşcam kızıma allah nasip ederse ...darısı bütün doktora gidecek arkadaşlara diyorum kimsenin morali bozulmadan gelir inşallah

[ hadi allah kolaylıkla kurtarsın kavuştursun bebişine inşallah canım:Saruboceq:

aa neler olmus ben yokken, sıra fato daymış demek ki :) artık beklemek daha da heyecanlı hale gelmiştir de mi fato, inşallah çok bekletmez prenses, iyi haberlerini bekliyoruz,

caneylom masallah mınıge cok az kalmıs senınde hadı bakalım saat saymaya basla opuyorumnanaktan

fatolina kullanıcısından alıntı
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı
sabah herşey yolunda giderken akşam herşey değişti
su geldi demişti aradım dr.umu hastaneye gidip nst çektir ve baktır dedi nstde sancım çıktı ve 1cm açılman var dedi ,
sonra eve yolladılar suyum yada kanaman olursa gel dedi ebe
eve geldik bu seferde banyoya bi girdim çamaşırımda kan
hemen apar topar gene hastaneye gittik alttan baktı ebe açılma hala 1cm nstde gene sancım çıktı
ve tansiyonum yüksek çıktı yatıralım dediler ben istemedim
bişey olursa gene gelirim dedim
yarın sabah gene gel dediler

çok korkuyorum ya ne yapıcam bencanım niye korkuyosun artık gelme zamanları geldi bebişlerin moralini yüksek tut zamanında dogrursun inş. yegenimizi:teselli:

ya ben de diyorum bazen, doguverse hemencecik diye, biliyorum dursun zamanına kadar icerde ama iste sabır sabır patladım ya,

gelsin gelsin puyorumnanaktan:

Gözün aydın canım maşallah kızımıza. Demek yemekler yetmedi birde serum yedi kızımız oy maşallah..
Bizde doktora gittik akşamüstü gündüz kalp atışı 170 çıkmıştı sağlık ocağında doktorda 146 çıktı herşey yolundaymış çok şükür.. Bizede doktorumuz 28 ocak dedi ama ben 2 şubat istiyorum tabi herhangi bir sağlık sorunumuz olmazsa. Yavaş yavaş doğumlar başladı çok heyecanlı..:dance:
Fatolina canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla en kısa sürede alırsın evladını kucağına..:Saruboceq:

Fatocum inşallah her şey yolunda gider de alırsın yavrunu kucağına... Bizi habersiz bırakma

aa neler olmus ben yokken, sıra fato daymış demek ki :) artık beklemek daha da heyecanlı hale gelmiştir de mi fato, inşallah çok bekletmez prenses, iyi haberlerini bekliyoruz,

fatolina senide Allah kurtarsin cnm..

amin teyzeleri çok sağolun dualarınızı eksik etmeyin bizden
valla ben doğurcam doğurcam diyip durdum ama inanın bu korku heyecan bambaşka
eşimle konuşuyoruzda pazartesi sölesekte sezaryan mı yapsa
nasıl yapıcam bu işi bilemiyorum pazartesiye kadar düşün dedi
dr.um eğer sezarsan istersem 21inde perşembe günü alırım dedi çok korkuyorum kızlar ya
ne yapim sizde söyleyin

fatolina, canım panikleme, sakin ol lütfen, bence biraz sabırlı davran, eğer çok özel bir gerekçen yok ise normal derim ben, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kız şimdi bu kadar korkulacak ne var, sağlıkla doğacak inşallah bu kadar dua edeni var ne de olsa rahat ol canım...

Son düzenleme:
fatolına caneylom hayırlısı neyse hakkınızda allah onu göstersin
panık yok yavrucukları düşünün...

kızlar şu konuştuğumuz ağda olayını doktora sordum o kadarcık kasılmayla stresle hiçbirşey olmaz doğum o kadar kolaymı dedi kordon falanda öyle kolay çıkmaz dedi........

merhaba arkadaslar cok feci durumda grip oldum öksürük hapşırık kafamı kaldıramıyorum sanki öksürürken dogurcamm ilaç da içemiyomm napcam bilmiyom bana önerebileceginiz bişiler varmı

kızlar şu konuştuğumuz ağda olayını doktora sordum o kadarcık kasılmayla stresle hiçbirşey olmaz doğum o kadar kolaymı dedi kordon falanda öyle kolay çıkmaz dedi........

sen illa yolunacaksın kafaya koymussun belli :) kolay gelsin o zaman... benim canım tatlıdırrr...alkisalkisalkis doğurtan boyle doğurtsun beni

sen illa yolunacaksın kafaya koymussun belli :) kolay gelsin o zaman... benim canım tatlıdırrr...alkisalkisalkis doğurtan boyle doğurtsun beni

bende çok meraklı değilim ama ne yapayım anacım rezil olmayım istiyorum kesmekle başetmez yoksa bende tırsıyorum yanıeyvahedigeldismile

merhaba arkadaslar cok feci durumda grip oldum öksürük hapşırık kafamı kaldıramıyorum sanki öksürürken dogurcamm ilaç da içemiyomm napcam bilmiyom bana önerebileceginiz bişiler varmı

cnm geçmiş olsun bal karabiber karıştırıp sürekli yemeni tavsiye ederim öksürüğü 2 günde kesiyor.

cnm ben epidural normal derim ama o an ben nasıl olurum bilmiyorum bu tamamen senin kararın olmalı birde doktorunun.en sağlıklısı normal eğer bir aksilik yoksa.herkes nasıl doğurmuşsa bizde becerebiliriz diye düşün bunu sancı ağrı değilde bebeğin gelmesi için bir kasılma olarak düşün.

ya ben de diyorum bazen, doguverse hemencecik diye, biliyorum dursun zamanına kadar icerde ama iste sabır sabır patladım ya,

gelsin gelsin puyorumnanaktan:

bende de sabır azaldı hayırlısıyla sağlıkla bir alsak kucağımıza hepimiz.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…