inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım..opuyorumnanaktan
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar dualarınız ve destekleriniz için
bugünde dr.daydık açılmam hala var dr. eve yolladı nişan gelmiş artık doğumu sancını bekliceksin dedi eğer bebeğin hareketlerinde yada herhangi acil bi durumda hemen gel dedi bizde bekliyoruz kızımız yola çıktı ilk sinyalini verdi inş. yolu kolay bulur oylanmazda gelir dünyamıza heran beklemedeyim yani
Caneylom gözün aydın canım...Maşallah kuzucuğuna...
kız sende doğurcakmıyım diyip diyip fatoline gibi amaaaan olma
sağol canım allaha şükür güzel haberlerle geldik gerçi kızımın tembelliği yüzünden bi şişe serum yedik ama neyse:ecrin_bebek: yediklerim az gelmiş nstye girdiğimde hiç kımıldanmadı hareket halindeykenki kalp atışları önemliymiş bi şişe serum yede gel acilde dedi doktorum tekrar gel dedi neyse yedik geri gittikcokacimcoook sonra başladı hoplamaya kuzum suyumuz gelişimimiz allaha şükür herşeyyolundaymış kilosu 3200 ama artık yanılma payı çok yüksek bundan sonra söylemiycem kilosunu dedi veeee beklediğim gibi doğum tarihimde belli oldu 28 ocakta kavuşcam kızıma allah nasip ederse ...darısı bütün doktora gidecek arkadaşlara diyorum kimsenin morali bozulmadan gelir inşallah
cnm hadi hayırlısı doğum anında pozitif düşünmeyi unutma çok sancı çekicem dersen çekersin.herşey çok kolay olucak de bu bilimsel olarak kanıtlanmış vücut ona göre hormon salgılıyormuş.bizlere güzel doğum hikayesi ile gel inşallah cnm:Saruboceq:
Fatocum inşallah her şey yolunda gider de alırsın yavrunu kucağına... Bizi habersiz bırakma
FATOSCUM Canim hosgeldin özledik valla seni insallah iyisindir ve tez zamanda oglusunda yaninda olur tekrar gözün aydin ve Allah anali babali büyütsün bebisini
Fatocum Hadi gözün aydin canim ECRINDILA miz yola çikmis ayy çok servindim benide bi heyecan sardi simdi. Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim bizi habersiz birakma sakin
sağol canım allaha şükür güzel haberlerle geldik gerçi kızımın tembelliği yüzünden bi şişe serum yedik ama neyse:ecrin_bebek: yediklerim az gelmiş nstye girdiğimde hiç kımıldanmadı hareket halindeykenki kalp atışları önemliymiş bi şişe serum yede gel acilde dedi doktorum tekrar gel dedi neyse yedik geri gittikcokacimcoook sonra başladı hoplamaya kuzum suyumuz gelişimimiz allaha şükür herşeyyolundaymış kilosu 3200 ama artık yanılma payı çok yüksek bundan sonra söylemiycem kilosunu dedi veeee beklediğim gibi doğum tarihimde belli oldu 28 ocakta kavuşcam kızıma allah nasip ederse ...darısı bütün doktora gidecek arkadaşlara diyorum kimsenin morali bozulmadan gelir inşallah
[ hadi allah kolaylıkla kurtarsın kavuştursun bebişine inşallah canım:Saruboceq:
aa neler olmus ben yokken, sıra fato daymış demek ki :) artık beklemek daha da heyecanlı hale gelmiştir de mi fato, inşallah çok bekletmez prenses, iyi haberlerini bekliyoruz,
fatolina senide Allah kurtarsin cnm..
fatolina kullanıcısından alıntı
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı
sabah herşey yolunda giderken akşam herşey değişti
su geldi demişti aradım dr.umu hastaneye gidip nst çektir ve baktır dedi nstde sancım çıktı ve 1cm açılman var dedi ,
sonra eve yolladılar suyum yada kanaman olursa gel dedi ebe
eve geldik bu seferde banyoya bi girdim çamaşırımda kan
hemen apar topar gene hastaneye gittik alttan baktı ebe açılma hala 1cm nstde gene sancım çıktı
ve tansiyonum yüksek çıktı yatıralım dediler ben istemedim
bişey olursa gene gelirim dedim
yarın sabah gene gel dediler
çok korkuyorum ya ne yapıcam bencanım niye korkuyosun artık gelme zamanları geldi bebişlerin moralini yüksek tut zamanında dogrursun inş. yegenimizi:teselli:
Gözün aydın canım maşallah kızımıza.Demek yemekler yetmedi birde serum yedi kızımız oy maşallah..
Bizde doktora gittik akşamüstü gündüz kalp atışı 170 çıkmıştı sağlık ocağında doktorda 146 çıktı herşey yolundaymış çok şükür.. Bizede doktorumuz 28 ocak dedi ama ben 2 şubat istiyorum tabi herhangi bir sağlık sorunumuz olmazsa. Yavaş yavaş doğumlar başladı çok heyecanlı..:dance:
Fatolina canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla en kısa sürede alırsın evladını kucağına..:Saruboceq:
kızlar şu konuştuğumuz ağda olayını doktora sordum o kadarcık kasılmayla stresle hiçbirşey olmaz doğum o kadar kolaymı dedi kordon falanda öyle kolay çıkmaz dedi........
sen illa yolunacaksın kafaya koymussun belli :) kolay gelsin o zaman... benim canım tatlıdırrr...alkisalkisalkis doğurtan boyle doğurtsun beni
merhaba arkadaslar cok feci durumda grip oldum öksürük hapşırık kafamı kaldıramıyorum sanki öksürürken dogurcamm ilaç da içemiyomm napcam bilmiyom bana önerebileceginiz bişiler varmı
amin teyzeleri çok sağolun dualarınızı eksik etmeyin bizden
valla ben doğurcam doğurcam diyip durdum ama inanın bu korku heyecan bambaşka
eşimle konuşuyoruzda pazartesi sölesekte sezaryan mı yapsa
nasıl yapıcam bu işi bilemiyorum pazartesiye kadar düşün dedi
dr.um eğer sezarsan istersem 21inde perşembe günü alırım dedi çok korkuyorum kızlar ya
ne yapim sizde söyleyin
ya ben de diyorum bazen, doguverse hemencecik diye, biliyorum dursun zamanına kadar icerde ama iste sabır sabır patladım ya,
gelsin gelsinpuyorumnanaktan:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?