2010 Şubat Anneleri

kıpırdasa uyanıyom ben ama pek kıpırdamıyo benimki uyuyo annesiyle doğuncada öle olur inş.

İnşallah kıs birlikte uyursunuz ne güzel. Benimki ben uykuya dalarken uyanık oluyor sabahta alarmla bir mi kalkıyor yoksa hiç mi yatmıyor nedir ben uyandığımda hareket halinde oluyorkaydirigubbakcemile3 Gelince görcez bakalım

Kızlar göbişimi koydum ben dee
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/291197-2010-subat-annislerinin-gobusleri-64.html

essemayit, srpp, geçenlerde bir akşam eşim bana diyor ki odaya gelmiş, yatağın üstünde sızmışım göbek açık, diyor nasıl dalgalanıyor gobek, uzaktan goruyorum ben bu kız nasıl uyanmıyor diye merak ettim dedi, ben de uyanmıyorum artık alıştık herhalde

bilmem kıpırdıyomu ama hafif bi kıpırdasa uyanıyom ben
benim kocişde hiç dikkat etmez öle şeylere kıpırdıyomuı die elini bile koymaz doğunca anlarmış böle anlamazmış

:) ay bu erkekler öldürür adamı,

ya kızlar ben bi el süpürgesi alim diyorum, dokuntumuz çok olmaya başlayacak, ben de heryanı batırmaya başladım, ne marka alsam bu aletleren pek anlamam çok ses yapmıcak bi şey var mı öneriniz?

günaydın herkese bu arada, ben oyle dalıverdim birden selamsız sabahsız,

ha bu arad, komik bi şi söyleyim, yani bana komik, benim kociş normalde çok ağır uyur hep derim sen çocuk olunca napcan top atsan uyanmazsın diye,
geceleri bi tarafa dönmek isteyip de biraz uğraşıp beceremediğimde hemen farkediyor, ben kıpır kıpırım bi şeyler yapmaya çalışıyorum, gözlerini bile açmadan hafif doğrulup eliyle belimden kaldırıp kürek gibi beni yan tarafa çevirip horul horul devam ediyor, uyanmıyor bile ama, çok gülüyorum otomatiğe alınmış gibi, sonra da diyor bak sen bana ne diyordun hem uyur hem bakarım oğlana diye onlar da adapte olabiliyorlarmış demek... zemuszemus

Günaydıııın millet.....................herkes iyidir işallah başım çok kalabalık bakamadım geçmişe iyisinizdir işallah kısssssssssssssssssssss doğuran varmı armızda pırtlatan varmıboshayallersmile

srppp maşallah göbişine kısss inmişmi sanki biraz ...ya ben,imde biraz indi gibi ..sanki göbeğim küçüldü gibi geldi bana eşime sordum yok aynı diyo sanırım inmeye başladıguclubacismile

cok iyi yaw :)

kızlar bebişleriniz gece kıpırdıyomu hiç anlıyomusunuz benim oğluşum benle birlikte uyuyo galiba :)

ben yattigim anda, yada oturdugum anda hareketlenmeye basliyo veya ben ozaman farkediyorum..su aralar iyice buyudugnden daha sert oluyo hareketleri bazen canim bile aciyor aslinda. ama dusundukce daha sonra ozleyecegim bu hareketleri, bu kadar zaman heran hissediyoruz ..

inanki cnm ayni benimki de oyle, hatta bir kere disarda kalmistim 2 saat kapiyi kirarcasina calmistim ama hic birsey duymamisti :1no2: ama simdi ben tuvalete kalkcagim zaman falan uykusunda bana eliyle yardim ediyo ve aynen devam ediyo uyumaya..heralde onlarinda akillarinda oldugumuz icin ufacik birseyde harekete geciyorlar :lepi:

kaydirigubbakcemile3

benim kocişte uyku sersemi beni uyandırp çok seviyom seni deyip dönüp uyuyo çok hoşuma gidio

günaydın kızlar nasılsınız?

ben ve sabırsız kızım daha iyiyiz çok şükür.dün gittik karnımdaki miyom portakal büyüklüğünü geçti hergün hızla büyüyor.ama ilaçlarla ağrısı dindi biraz kasılmalarım ve sancımda ilaçlarla azaldı çok şükür.miyomun kötü huylu olmadığı kanama yapmadığı ve bebeğe zarar vermeğini gördük sadece biraz rahim içine girmiş onunda şu anda bebek için tehlikesi yokmuş.yani almadılar bebeğimi ama üst düzey ultrasonda ciğer gelişiminde 2 hafta daha muhakkak durması gerektiğini söyledi doktor yani 2 hafta dayanabilirsem en geç 3 hafta sonra doktor teyzemiz kızımı ve miyomu malesef sezaryenle alıcak.bu arada sancılarım olduğu için her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurulmaya başlıyoruz

hepinize günaydın arkadaşlar.bende kızımı görü geldim herşey şimdilik yolunda.kıpır kıpırdılama biraz moralim bozuldu bir haftada dogru dürüst kilo almamış.100 gr almış.2.800 olmuş kilosu.benimde canım sıkıldı.doktorum üzülme dedi.önemli olan ciger gelişiminn tamamlanması kiloya takılma dedi.baktı plesanta tıkılımı diyo yok herşey iyi açık yanı.evett azalmış ama önemli deil dedi.ben 4 kilo dogupta küvze girmiş bebekler bilirim cigeri gelişmedigi için dedi.neyse ite kaka zorla sanırım 3 kilo dogacak.nasıl kilo aldırabilirim dedim.senin elinde olan bişey degil dedi.genetik olabiliyo bunlar dedi.zaten zeynoda 3 kilo dogmuştu.amaan reyse kilo haricinde herşey yolunda.tarihimizide aldıksayılır.ya 2 şubat yada 5 şubat haftaya cuma yine kontrol var ozamana kadar bi iki tarih arasından birini seçecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…