günaydın kızlar nasılsınız?
ben ve sabırsız kızım daha iyiyiz çok şükür.dün gittik karnımdaki miyom portakal büyüklüğünü geçti hergün hızla büyüyor.ama ilaçlarla ağrısı dindi biraz kasılmalarım ve sancımda ilaçlarla azaldı çok şükür.miyomun kötü huylu olmadığı kanama yapmadığı ve bebeğe zarar vermeğini gördük sadece biraz rahim içine girmiş onunda şu anda bebek için tehlikesi yokmuş.yani almadılar bebeğimi ama üst düzey ultrasonda ciğer gelişiminde 2 hafta daha muhakkak durması gerektiğini söyledi doktor yani 2 hafta dayanabilirsem en geç 3 hafta sonra doktor teyzemiz kızımı ve miyomu malesef sezaryenle alıcak.bu arada sancılarım olduğu için her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurulmaya başlıyoruz
hepinize günaydın arkadaşlar.bende kızımı görü geldim herşey şimdilik yolunda.kıpır kıpırdılama biraz moralim bozuldu bir haftada dogru dürüst kilo almamış.100 gr almış.2.800 olmuş kilosu.benimde canım sıkıldı.doktorum üzülme dedi.önemli olan ciger gelişiminn tamamlanması kiloya takılma dedi.baktı plesanta tıkılımı diyo yok herşey iyi açık yanı.evett azalmış ama önemli deil dedi.ben 4 kilo dogupta küvze girmiş bebekler bilirim cigeri gelişmedigi için dedi.neyse ite kaka zorla sanırım 3 kilo dogacak.nasıl kilo aldırabilirim dedim.senin elinde olan bişey degil dedi.genetik olabiliyo bunlar dedi.zaten zeynoda 3 kilo dogmuştu.amaan reyse kilo haricinde herşey yolunda.tarihimizide aldıksayılır.ya 2 şubat yada 5 şubat haftaya cuma yine kontrol var ozamana kadar bi iki tarih arasından birini seçecegim
ben ve sabırsız kızım daha iyiyiz çok şükür.dün gittik karnımdaki miyom portakal büyüklüğünü geçti hergün hızla büyüyor.ama ilaçlarla ağrısı dindi biraz kasılmalarım ve sancımda ilaçlarla azaldı çok şükür.miyomun kötü huylu olmadığı kanama yapmadığı ve bebeğe zarar vermeğini gördük sadece biraz rahim içine girmiş onunda şu anda bebek için tehlikesi yokmuş.yani almadılar bebeğimi ama üst düzey ultrasonda ciğer gelişiminde 2 hafta daha muhakkak durması gerektiğini söyledi doktor yani 2 hafta dayanabilirsem en geç 3 hafta sonra doktor teyzemiz kızımı ve miyomu malesef sezaryenle alıcak.bu arada sancılarım olduğu için her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurulmaya başlıyoruz
ayşegül cüm tarihj ebbli olmuş hayırlısı olsun cnm
cnm sen üzülme hiç kilosuna sağlıklı doğsunda sen onu beslersin
çok şükür canım çok sevindim iyi oymana.ha gayret az daha dişinizi sıkın bakalım
maviyesil iyi olmana sevindim. kendine cok dikkat etmen lazım bu 2 hafta o zaman... bu arada telini kimseye vermismiydin? biz aramayı dusunduk seni bu sabah.
tabiki beslerim ben kuzumu ama accıkta ele avuca gelsin istiyom.söyleyin kızlar ne yiyip ne içsem.şu 15 içinde...
dogum tarihindede bi problem var.şimdi ben 2 şubat istiyorum fakat benim doktor 1 şubat ve 4 şubat arası izinli.yokmuş.yani istemem illa 2 şubat diyorsan tamam o günde uygun ama ben olmama arkadaşam ameliyata girer diyo.yok illa sn olsun diyosan ben 5 şubatta burdayım 5 şubatta amelyat ederim beni diyo.işte düşünmem gerekn bu.2 şubatla ya başka doktorla yada 5 şubatla kendi doktorumla doguracagım ya kızlar siz olsanız ne yapardınız.diger ameliyat edecek doktoruda biliyorum kötü degil.hem bayanda.kende doktorum erkek.bilmiyorum 2 şubat çok istiyordum.ama bu sefer doktorum yok ne yapsam söyleyin.
tabiki beslerim ben kuzumu ama accıkta ele avuca gelsin istiyom.söyleyin kızlar ne yiyip ne içsem.şu 15 içinde...
dogum tarihindede bi problem var.şimdi ben 2 şubat istiyorum fakat benim doktor 1 şubat ve 4 şubat arası izinli.yokmuş.yani istemem illa 2 şubat diyorsan tamam o günde uygun ama ben olmama arkadaşam ameliyata girer diyo.yok illa sn olsun diyosan ben 5 şubatta burdayım 5 şubatta amelyat ederim beni diyo.işte düşünmem gerekn bu.2 şubatla ya başka doktorla yada 5 şubatla kendi doktorumla doguracagım ya kızlar siz olsanız ne yapardınız.diger ameliyat edecek doktoruda biliyorum kötü degil.hem bayanda.kende doktorum erkek.bilmiyorum 2 şubat çok istiyordum.ama bu sefer doktorum yok ne yapsam söyleyin.
cok sevindim cnm senin adina, bebegine bir zarari yokmus neguzel.insalah dogumuna kadar hersey yolunda gider.
07papatya+, dineva, ebruderin, maviyeshill, xdaisyx, ZEYNEP6672
günaydın güzel anneler.Nasılsınız bugün???
bende öğlen olsun diye bekliyordum aramak için neyse geçmiş olsun sende iyice dinlenip bebeişini büyütmeye bak
kızlar bebeğim bebeğim 3 yada 4 hafta erken alınıcak gelişimini tamamlamış olur değilmi gerçi ciğer geliştirici iğneyede başlıyoruz ama yine endişeleniyorum kilosuda şu anda 2400
...
Geçmişi okuyorum da biraz geç olabilir yazdıklarım.Ben sana ne demiştim.Git bak kanama görmeyeceksin demiştim.Üzülme canım.Bak gördün mü herşey yolunda.Çok sevindim bu habere.
Sen şimdi kızını kodluyosun yani "kızım 2 hafta daha bekleyeceksin"diye onunla konuşuyosun ama her gün.Kızın seni dinleyecek emin ol ve sağlıkla kucağına gelicek annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?