2010 Şubat Anneleri

çok şükür canım çok sevindim iyi oymana.ha gayret az daha dişinizi sıkın bakalım

ayşegül cüm tarihj ebbli olmuş hayırlısı olsun cnm
cnm sen üzülme hiç kilosuna sağlıklı doğsunda sen onu beslersin

maviyesil iyi olmana sevindim. kendine cok dikkat etmen lazım bu 2 hafta o zaman... bu arada telini kimseye vermismiydin? biz aramayı dusunduk seni bu sabah.

aysegul bencede hic takma kafana. kilolu cocuk saglıklıdır diye bir garanti yok. cigerleri gelissin saglıkla dogsun baska bisey dusunme.

Günaydın EBRULıCı............geçmiş olsun MAVıYEŞıL ......PAPATYACIM benimkide bu gidişte az almış ama en önemlisi sağlıklı ya üzülme doğunca emzire emzire şişiriririz işallah

ne guzel cnm hersey yolundaymis, 2 subat benim dogumgunum 5i de ins daha erken gelmezse kizimin olcak..takma kafana kiloyu dogduktan sonra daha cabuk kilo alir tombislesir hihoyyyt

cok sevindim cnm senin adina, bebegine bir zarari yokmus neguzel.insalah dogumuna kadar hersey yolunda gider.

ayşegül cüm tarihj ebbli olmuş hayırlısı olsun cnm
cnm sen üzülme hiç kilosuna sağlıklı doğsunda sen onu beslersin

tabiki beslerim ben kuzumu ama accıkta ele avuca gelsin istiyom.söyleyin kızlar ne yiyip ne içsem.şu 15 içinde...

dogum tarihindede bi problem var.şimdi ben 2 şubat istiyorum fakat benim doktor 1 şubat ve 4 şubat arası izinli.yokmuş.yani istemem illa 2 şubat diyorsan tamam o günde uygun ama ben olmama arkadaşam ameliyata girer diyo.yok illa sn olsun diyosan ben 5 şubatta burdayım 5 şubatta amelyat ederim beni diyo.işte düşünmem gerekn bu.2 şubatla ya başka doktorla yada 5 şubatla kendi doktorumla doguracagım ya kızlar siz olsanız ne yapardınız.diger ameliyat edecek doktoruda biliyorum kötü degil.hem bayanda.kende doktorum erkek.bilmiyorum 2 şubat çok istiyordum.ama bu sefer doktorum yok ne yapsam söyleyin.

çok şükür canım çok sevindim iyi oymana.ha gayret az daha dişinizi sıkın bakalım

sağol canım bende çok sevindim valla çok korkmuştum.seninde tarih belli olmuş hayırlısı olsun ama sıkılma benim ciğer gelişiminin pek iyi olmadığı çıktı dün ona şükret o yüzden bu şiddetli sancılara katlanmam gerektiğini söyledi doktorum ama 2 haftaya daha iyi olur dedi.sakın kilosuna takılma son zamanlarda alıyorlar zaten kiloyu hakkında hayırlısı olsun canım benim

maviyesil iyi olmana sevindim. kendine cok dikkat etmen lazım bu 2 hafta o zaman... bu arada telini kimseye vermismiydin? biz aramayı dusunduk seni bu sabah.

teşekkür ederim canım düşündüğünüz için ALLAH razı olsun.evet sana birde dineva ya vermiştim.doktor hiç kalkmıcaksın dedi dün akşamda odamız geldi çok şükür biraz daha iyi olayım yavaş yavaş kalkarım artık

07papatya+, dineva, ebruderin, maviyeshill, xdaisyx, ZEYNEP6672
günaydın güzel anneler.Nasılsınız bugün???

bende öğlen olsun diye bekliyordum aramak için neyse geçmiş olsun sende iyice dinlenip bebeişini büyütmeye bak

kızlar bebeğim bebeğim 3 yada 4 hafta erken alınıcak gelişimini tamamlamış olur değilmi gerçi ciğer geliştirici iğneyede başlıyoruz ama yine endişeleniyorum kilosuda şu anda 2400

canm ben hergün 2 3 bardak süt içiyorum yada yoğurt arada bide hergün olmasada bir yumurta kaynatıp yiyorum ceviz flanda yiyom bunlar bebeğe faydalı biliyom enazından
canım eşin ne dio bence kendi doktoruna ol doğum günü uysun die başka doktora gitme

ben doktor konusunda çok takıntılıyım illa da kendi doktorum başka bişey demem

Geçmişi okuyorum da biraz geç olabilir yazdıklarım.Ben sana ne demiştim.Git bak kanama görmeyeceksin demiştim.Üzülme canım.Bak gördün mü herşey yolunda.Çok sevindim bu habere.
Sen şimdi kızını kodluyosun yani "kızım 2 hafta daha bekleyeceksin"diye onunla konuşuyosun ama her gün.Kızın seni dinleyecek emin ol ve sağlıkla kucağına gelicek annesi.

Ben öyle yapıyorum çünkü.Her gün konuşuyorum kızımla."Şubat'ı beklicek benim kızım,Ciğerleri gelişicek öyle gelicek" diyorum.Şartlanmayla olacak bu iş.Ama başta inanmak gerek konuşunca olacağına.

cok sevindim cnm senin adina, bebegine bir zarari yokmus neguzel.insalah dogumuna kadar hersey yolunda gider.

sağol canım inşallah hepimiz için
07papatya+, dineva, ebruderin, maviyeshill, xdaisyx, ZEYNEP6672
günaydın güzel anneler.Nasılsınız bugün???

biz daha iyiyiz çok şükür sen nasılsın
bende öğlen olsun diye bekliyordum aramak için neyse geçmiş olsun sende iyice dinlenip bebeişini büyütmeye bak

düşündüğünüz için çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun evet 2 yada 3 hafta kızıma çok iyi bakmam lazım çünkü kesinlikle beklemicez dedi doktor ciğerleri hazır olur olmaz alıcak çünkü miyom çok karşılaşılmamış derece hızla büyüyormuş

kızlar bebeğim bebeğim 3 yada 4 hafta erken alınıcak gelişimini tamamlamış olur değilmi gerçi ciğer geliştirici iğneyede başlıyoruz ama yine endişeleniyorum kilosuda şu anda 2400

hiç sıkma canını benim doktorumda sezaryen olacağı için 10 şşubatta alamk istiyor 38 de yani 3 hafta sonra demekki gelişmleri iyi seninle günlerimiz yakın benimkide 10 gün önce 2180 di kilosu kontrol yarın bakalım ne diyecek bende bekleyebildiğim kadar beklemek istiyorum

tabiki beslerim ben kuzumu ama accıkta ele avuca gelsin istiyom.söyleyin kızlar ne yiyip ne içsem.şu 15 içinde...
...

canım madem kiloya taktın bu kadar, ben sana diyim her gün tahin pekmez sur ekmege ye bal ceviz de olur sooyle ekmegin ustuen surcen de yicen amma, tamam ? şeker semirtiyor cünkü benden demesi, çikolata demiyorum ama seviyorsan ondan da ye,
ama bence 2.900 kotu bir kilo degil , ben 2 nin biraz ustundeymisim dogdugumda :) 100 gr icin değmez kafana takmana, sağlıkla doğsun da,

doktor dogru demiş, cigerleri emme refleksi vs. hazır olsunda bebişlerin 100 gr da emerken tamamlar, sen tasalanma lmaz:

ebrulicim sana da günaydın, arada bakıyorum yeni gordum, naber kız ne zaman parlıyorsun? topic i ikiye boldun kız ağda diye diye, yaptır da rahatlayalım

evet tatlım öyle demiştin dualarınız içinde ALLAH razı olsun çok şükür çok büyük korku yaşadık ama

doğru söylüyorsun kodlamak lazım ama ben bu hızla hızla büyüyen miyomu kodlayabilecekmiyim acabakaydirigubbakcemile3 kızımı o yüzden erken alıcak doktor tabi miyomuda.ciğerleri hazır olur olmaz sezaryene alıcak ısrarla normal doğum istiyordum ama hakkımda hayırlısı bu demekki.

inşallah canım inşallah hepimizin yavruları sağlıkla gelicek ALLAHın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…