2010 Şubat Anneleri

senin 2 şubat istemendeki sebep özel değilse neden ille de 2 şubat.Ben olsam aylardır benim herşeyimi bilen doktorumu beklerdim.5 şubat'ı bekle bence 3 gün daha durursa bebiş içerde onun için daha iyi canım.

kızlar içtiğim içlar çok şiddetli çarpıntı yapıyor tuşalara bile zor basıyorum ben çıkıyorum hepinizden ALLAH razı olsun dualarını eksik etmeyin sonra yine görüşürüz kendinize ve meleklerinize iyi bakın öptüm

sen de iyi bak canım kendine.Ben senin için ayrıca her zaman dua ediyorum.Bu aralar ne dilesem oluyor çok şükür.

MAVİYEŞİL bendedede miyom var ...gerçi senin hızlı büyüyo...benim hamile kaldığımda 2 tane dörder cm...şimdi 1 tanede daha olmuş oda 3 cm....toplam 3 tane miyomum var ..böle yani Allah korusun

kendıne iyi bak yat dinlen canım

Biz de iyiyiz kızımla bugün kızlar ama biraz üzgünüz.Babamız bu sabah Bursa'ya gitti iş için 3 gün gelmeyecek.Kızını öptü,konuştu gitti,bi garip oldum.ıçimiz buruk biraz.Hayırlısıyla gider gelir inşallah.

üzülme canım allah böyle ayrılıklar versin...
3 gün geçiverir kızçende üzülür sonra..

olmazlar mı onlar da hzırlanıyorlar. Benim kociş te aynı seninki gibi çok ağırdı uykusu şimdi ah desem ne oldu diyor hemenopuyorumnanaktan

srppp maşallah göbişine kısss inmişmi sanki biraz ...ya ben,imde biraz indi gibi ..sanki göbeğim küçüldü gibi geldi bana eşime sordum yok aynı diyo sanırım inmeye başladıguclubacismile

Benim öyleydi zaten canım. Midem hep boştaydı o yüzden mide sorunu da yaşamadım.

cellwe, drangel, plaj, snm2008, srpp, xdaisyx, ZEYNEP6672

selam kızlar........

Selam canım. Napıyor bakim senin tosuncukŞeniz

benim kocişte uyku sersemi beni uyandırp çok seviyom seni deyip dönüp uyuyo çok hoşuma gidio

Kıyamam kız :asigim:

Canım zararsız olmasına çok sevindim. İnşallah her şey istediğin gibi yolunda gider.

Günaydın şekerim. Kız sen Zeynoda 3 kilo doğdu demiyon mu neyi kafana takıyon Zeynoda gelişim eksikliği mi var sen diyodun 5 yaş grubuna giriyor şimdiden diye. Sen bize diceğine ben senin lafları sana satayımkaydirigubbakcemile3

Bence illaki sana bakan doktorun girmesine gerek yok. Bir problem yok çünkü hani takip edilmesi gereken bir durumun varsa o ayrı ama diğer durumda o doktorun biliyor olması doğuma birşey katmıyor bence. 2 sinde istiyorsan ona da şartladıysan kendini yaptır bence.

MAVİYEŞİL bendedede miyom var ...gerçi senin hızlı büyüyo...benim hamile kaldığımda 2 tane dörder cm...şimdi 1 tanede daha olmuş oda 3 cm....toplam 3 tane miyomum var ..böle yani Allah korusun

Geçmiş olsun canım. Seninki nerde rahim içinde mi?

Şaka bi yana, Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.Bebişlerimizin ve bizim onlara ihtiyacımız var.Hayattaki en yakınımız onlar.

Her sabah karnımı öpüp gidiyor işe.Kızım alıştı şimdi ben nasıl öpücem karnımıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kız babası 3 günlük öpeydi bari
aaa sen böyle yaparsan kız daha çok üzülür bana ondan çok sen o öpücükleri arayacaksın gibi geldi:kedi:kaydirigubbakcemile3

srpp
benim tosun iyi maşallah kıpır kıpır sankı çıkmak için kazı çalışması yapıyor içerde

aysegul bencede hic takma kafana. kilolu cocuk saglıklıdır diye bir garanti yok. cigerleri gelissin saglıkla dogsun baska bisey dusunme.

öyle doktorumda öyle söyledi.sagol canım..

Günaydın EBRULİCİ............geçmiş olsun MAVİYEŞİL ......PAPATYACIM benimkide bu gidişte az almış ama en önemlisi sağlıklı ya üzülme doğunca emzire emzire şişiriririz işallah

şişiririm valla.ne bilem yinede ...sagol canım..

ne guzel cnm hersey yolundaymis, 2 subat benim dogumgunum 5i de ins daha erken gelmezse kizimin olcak..takma kafana kiloyu dogduktan sonra daha cabuk kilo alir tombislesir hihoyyyt

.

canım senin dogum gününmü..ayy hadi bakalım belki beraber dogururuz....

07papatya+, dineva, ebruderin, maviyeshill, xdaisyx, ZEYNEP6672
günaydın güzel anneler.Nasılsınız bugün???

günaydın canım
..

kızlar bebeğim bebeğim 3 yada 4 hafta erken alınıcak gelişimini tamamlamış olur değilmi gerçi ciğer geliştirici iğneyede başlıyoruz ama yine endişeleniyorum kilosuda şu anda 2400

iyi kilosu düşünme bile.dedigin gibi saglıklı olsunlarda..

SRPP çım valla rahim içinde evet biri tepede 2 si bebeğin arka tarafındaymış

CANBAHAR Allah kavuştursun canım 3 gün çabuk geçer üzülme....benim eşim doğum sorası 6 ay görevli Afganistana gitcek...bende çopk üzülüyorum

srpp
benim tosun iyi maşallah kıpır kıpır sankı çıkmak için kazı çalışması yapıyor içerde

Kıyamam ona. Benimki de öyle kendine çıkmak için yol açıyor yavaştankaydirigubbakcemile3 Bazen öyle bir iktiriyor ki diyorum şimdi karnım yırtılcak çıkıvercek sıpaakaydirigubbakcemile3
Bu çocukların hareketleri azalmıyor muydu ya benimki daha çok hareket etmeye başladı bu hafta sanki:uhm:

selam kızlar bugun doktor teyzemize gidecez amoklavin diye bi ilaç varmişti hastaneye yattıgımda o bitti tekrar alayım mı dedim gelde bi bakalım nts baglayacak yine beni ay şu nts iletek vucud olduk:roflol:
öglen sonra gidecem inş hersey yolundadır:uhm:

ya ben hiiç süt içmiyorum.ama peynir çok iyi yiyorum.bundan sonra başlayayım bari süte.ama kalsiyum içiyordum sütün yerini doldursun diye.bende ceviz badem yiyorum.hergün yumurta yiyorum.

ben doktor konusunda çok takıntılıyım illa da kendi doktorum başka bişey demem

bilmiyorum bende seviyorum doktorumu..

eger diger doktorda iyi diyorsan 2 şubat yap. senin istedigin olsun derim ben.

canım o kadın doktoruda tanıyorum oda beni tanıyo nede olsa aynı hastanenin doktorları bazen utandıgım için erkek doktorlara o bayana giderdim.

şu pekmez olayını bende düşünmeye başladım.tahin yok ama alayım bari.zeyno pekmez yedigi için evde bunlar herzaman bulunuyo.ceviz falan yiyordum.hatta fındık falanda yiyom.

senin 2 şubat istemendeki sebep özel değilse neden ille de 2 şubat.Ben olsam aylardır benim herşeyimi bilen doktorumu beklerdim.5 şubat'ı bekle bence 3 gün daha durursa bebiş içerde onun için daha iyi canım.

ya ta ilk baştan beri çok hevestim 2 şubat.2.2.2010 olsun güzel bi tarıh diyodum ama.haftaya kadar kilo alımı yine iyi oymazsa 5 şubatı seçerim tabiki.

ya git sen dinlen canım.

evet zeynoda 3 kilo dogdu.bir ay sonra yaşıtlarına fark attı.şimdi 5 yaş grubuna giriyo dogru söylüyon.o aklıma gelince amaan buda böyle olur diyom işte..
aslında evet takip edilecek bişeyde kalmamış oluyo o zamana kadar.kadında az çok biliyo.bi aksilik çıksa telefonlaşırlar diyom.off karar veremedim halbuki ne çok istiyodum 2 şubatı.illa bi t,erslik çıkacak
sağ salim gelir inşallah üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…