tabiki beslerim ben kuzumu ama accıkta ele avuca gelsin istiyom.söyleyin kızlar ne yiyip ne içsem.şu 15 içinde...
dogum tarihindede bi problem var.şimdi ben 2 şubat istiyorum fakat benim doktor 1 şubat ve 4 şubat arası izinli.yokmuş.yani istemem illa 2 şubat diyorsan tamam o günde uygun ama ben olmama arkadaşam ameliyata girer diyo.yok illa sn olsun diyosan ben 5 şubatta burdayım 5 şubatta amelyat ederim beni diyo.işte düşünmem gerekn bu.2 şubatla ya başka doktorla yada 5 şubatla kendi doktorumla doguracagım ya kızlar siz olsanız ne yapardınız.diger ameliyat edecek doktoruda biliyorum kötü degil.hem bayanda.kende doktorum erkek.bilmiyorum 2 şubat çok istiyordum.ama bu sefer doktorum yok ne yapsam söyleyin.
kızlar içtiğim içlar çok şiddetli çarpıntı yapıyor tuşalara bile zor basıyorum ben çıkıyorum hepinizden ALLAH razı olsun dualarını eksik etmeyin sonra yine görüşürüz kendinize ve meleklerinize iyi bakın öptüm
kızlar içtiğim içlar çok şiddetli çarpıntı yapıyor tuşalara bile zor basıyorum ben çıkıyorum hepinizden ALLAH razı olsun dualarını eksik etmeyin sonra yine görüşürüz kendinize ve meleklerinize iyi bakın öptüm
Biz de iyiyiz kızımla bugün kızlar ama biraz üzgünüz.Babamız bu sabah Bursa'ya gitti iş için 3 gün gelmeyecek.Kızını öptü,konuştu gitti,bi garip oldum.İçimiz buruk biraz.Hayırlısıyla gider gelir inşallah.
ha bu arad, komik bi şi söyleyim, yani bana komik, benim kociş normalde çok ağır uyur hep derim sen çocuk olunca napcan top atsan uyanmazsın diye,
geceleri bi tarafa dönmek isteyip de biraz uğraşıp beceremediğimde hemen farkediyor, ben kıpır kıpırım bi şeyler yapmaya çalışıyorum, gözlerini bile açmadan hafif doğrulup eliyle belimden kaldırıp kürek gibi beni yan tarafa çevirip horul horul devam ediyor, uyanmıyor bile ama, çok gülüyorum otomatiğe alınmış gibi, sonra da diyor bak sen bana ne diyordun hem uyur hem bakarım oğlana diyeonlar da adapte olabiliyorlarmış demek... zemuszemus
srppp maşallah göbişine kısss inmişmi sanki biraz ...ya ben,imde biraz indi gibi ..sanki göbeğim küçüldü gibi geldi bana eşime sordum yok aynı diyo sanırım inmeye başladıguclubacismile
cellwe, drangel, plaj, snm2008, srpp, xdaisyx, ZEYNEP6672
selam kızlar........
benim kocişte uyku sersemi beni uyandırp çok seviyom seni deyip dönüp uyuyo çok hoşuma gidio
günaydın kızlar nasılsınız?
ben ve sabırsız kızım daha iyiyiz çok şükür.dün gittik karnımdaki miyom portakal büyüklüğünü geçti hergün hızla büyüyor.ama ilaçlarla ağrısı dindi biraz kasılmalarım ve sancımda ilaçlarla azaldı çok şükür.miyomun kötü huylu olmadığı kanama yapmadığı ve bebeğe zarar vermeğini gördük sadece biraz rahim içine girmiş onunda şu anda bebek için tehlikesi yokmuş.yani almadılar bebeğimi ama üst düzey ultrasonda ciğer gelişiminde 2 hafta daha muhakkak durması gerektiğini söyledi doktor yani 2 hafta dayanabilirsem en geç 3 hafta sonra doktor teyzemiz kızımı ve miyomu malesef sezaryenle alıcak.bu arada sancılarım olduğu için her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurulmaya başlıyoruz
hepinize günaydın arkadaşlar.bende kızımı görü geldim herşey şimdilik yolunda.kıpır kıpırdılama biraz moralim bozuldu bir haftada dogru dürüst kilo almamış.100 gr almış.2.800 olmuş kilosu.benimde canım sıkıldı.doktorum üzülme dedi.önemli olan ciger gelişiminn tamamlanması kiloya takılma dedi.baktı plesanta tıkılımı diyo yok herşey iyi açık yanı.evett azalmış ama önemli deil dedi.ben 4 kilo dogupta küvze girmiş bebekler bilirim cigeri gelişmedigi için dedi.neyse ite kaka zorla sanırım 3 kilo dogacak.nasıl kilo aldırabilirim dedim.senin elinde olan bişey degil dedi.genetik olabiliyo bunlar dedi.zaten zeynoda 3 kilo dogmuştu.amaan reyse kilo haricinde herşey yolunda.tarihimizide aldıksayılır.ya 2 şubat yada 5 şubat haftaya cuma yine kontrol var ozamana kadar bi iki tarih arasından birini seçecegim
tabiki beslerim ben kuzumu ama accıkta ele avuca gelsin istiyom.söyleyin kızlar ne yiyip ne içsem.şu 15 içinde...
dogum tarihindede bi problem var.şimdi ben 2 şubat istiyorum fakat benim doktor 1 şubat ve 4 şubat arası izinli.yokmuş.yani istemem illa 2 şubat diyorsan tamam o günde uygun ama ben olmama arkadaşam ameliyata girer diyo.yok illa sn olsun diyosan ben 5 şubatta burdayım 5 şubatta amelyat ederim beni diyo.işte düşünmem gerekn bu.2 şubatla ya başka doktorla yada 5 şubatla kendi doktorumla doguracagım ya kızlar siz olsanız ne yapardınız.diger ameliyat edecek doktoruda biliyorum kötü degil.hem bayanda.kende doktorum erkek.bilmiyorum 2 şubat çok istiyordum.ama bu sefer doktorum yok ne yapsam söyleyin.
MAVİYEŞİL bendedede miyom var ...gerçi senin hızlı büyüyo...benim hamile kaldığımda 2 tane dörder cm...şimdi 1 tanede daha olmuş oda 3 cm....toplam 3 tane miyomum var ..böle yani Allah korusun
üzülme canım allah böyle ayrılıklar versin...
3 gün geçiverir kızçende üzülür sonra..
Her sabah karnımı öpüp gidiyor işe.Kızım alıştı şimdi ben nasıl öpücem karnımıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aysegul bencede hic takma kafana. kilolu cocuk saglıklıdır diye bir garanti yok. cigerleri gelissin saglıkla dogsun baska bisey dusunme.
Günaydın EBRULİCİ............geçmiş olsun MAVİYEŞİL ......PAPATYACIM benimkide bu gidişte az almış ama en önemlisi sağlıklı ya üzülme doğunca emzire emzire şişiriririz işallah
ne guzel cnm hersey yolundaymis, 2 subat benim dogumgunum 5i de ins daha erken gelmezse kizimin olcak..takma kafana kiloyu dogduktan sonra daha cabuk kilo alir tombislesir hihoyyyt
.
sağol canım bende çok sevindim valla çok korkmuştum.seninde tarih belli olmuş hayırlısı olsun ama sıkılma benim ciğer gelişiminin pek iyi olmadığı çıktı dün ona şükret o yüzden bu şiddetli sancılara katlanmam gerektiğini söyledi doktorum ama 2 haftaya daha iyi olur dedi.sakın kilosuna takılma son zamanlarda alıyorlar zaten kiloyu hakkında hayırlısı olsun canım benim
öyle yinede çok şükür herşey yolunda..beim kızda son aylarda almıyo.geçen hafta çok iyi kilosu demişti bu hafta az almış dedi.bir olmuyo demekki.
teşekkür ederim canım düşündüğünüz için ALLAH razı olsun.evet sana birde dineva ya vermiştim.doktor hiç kalkmıcaksın dedi dün akşamda odamız geldi çok şükür biraz daha iyi olayım yavaş yavaş kalkarım artık
07papatya+, dineva, ebruderin, maviyeshill, xdaisyx, ZEYNEP6672
günaydın güzel anneler.Nasılsınız bugün???
kızlar bebeğim bebeğim 3 yada 4 hafta erken alınıcak gelişimini tamamlamış olur değilmi gerçi ciğer geliştirici iğneyede başlıyoruz ama yine endişeleniyorum kilosuda şu anda 2400
srpp
benim tosun iyi maşallah kıpır kıpır sankı çıkmak için kazı çalışması yapıyor içerde
canm ben hergün 2 3 bardak süt içiyorum yada yoğurt arada bide hergün olmasada bir yumurta kaynatıp yiyorum ceviz flanda yiyom bunlar bebeğe faydalı biliyom enazından
canım eşin ne dio bence kendi doktoruna ol doğum günü uysun die başka doktora gitme
ben doktor konusunda çok takıntılıyım illa da kendi doktorum başka bişey demem
eger diger doktorda iyi diyorsan 2 şubat yap. senin istedigin olsun derim ben.
canım madem kiloya taktın bu kadar, ben sana diyim her gün tahin pekmez sur ekmege yebal ceviz de olur sooyle ekmegin ustuen surcen de yicen amma, tamam ? şeker semirtiyor cünkü benden demesi, çikolata demiyorum ama seviyorsan ondan da ye,
ama bence 2.900 kotu bir kilo degil , ben 2 nin biraz ustundeymisim dogdugumda :) 100 gr icin değmez kafana takmana, sağlıkla doğsun da,
doktor dogru demiş, cigerleri emme refleksi vs. hazır olsunda bebişlerin 100 gr da emerken tamamlar, sen tasalanmalmaz:
senin 2 şubat istemendeki sebep özel değilse neden ille de 2 şubat.Ben olsam aylardır benim herşeyimi bilen doktorumu beklerdim.5 şubat'ı bekle bence 3 gün daha durursa bebiş içerde onun için daha iyi canım.
Günaydın şekerim. Kız sen Zeynoda 3 kilo doğdu demiyon mu neyi kafana takıyon Zeynoda gelişim eksikliği mi var sen diyodun 5 yaş grubuna giriyor şimdiden diye. Sen bize diceğine ben senin lafları sana satayımkaydirigubbakcemile3
Bence illaki sana bakan doktorun girmesine gerek yok. Bir problem yok çünkü hani takip edilmesi gereken bir durumun varsa o ayrı ama diğer durumda o doktorun biliyor olması doğuma birşey katmıyor bence. 2 sinde istiyorsan ona da şartladıysan kendini yaptır bence.
?
sağ salim gelir inşallah üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?