2010 Şubat Anneleri

Benimki de iki üç gündür çok az hareket ediyor. Endişelenmeye başladım.fisfisfis

Zararsızlar herhalde çok şükür doğumda falan alınacak mı onlar peki canım?

sanmıyorum canım zaten doğuım kanlı bi olaymış miyom ameliyatındada çok kan kaybediliyomuş doktorum hayır dedi ......kalcaklar şimdilik.....işallah daha fazla büyümezler

Benimki de iki üç gündür çok az hareket ediyor. Endişelenmeye başladım.fisfisfis

benimde 2 gündür çok maz hareket ediyordu evham yapmıyayım dedim kızımdada böyle oluyordu apar topar hadtaneye gidiyorduk bişey çıkmıyordu bugün bol bol tatlı yedim hareketlendi zıpır sende öyle yap

herkese hayırlı cumalar..
nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür dün kızımın park yatağı geldi onu kurduk güzel oldu pembiş pembiş
yarın doktorum nst için çağırdı doğuma kadar aralıklarla gel bi bakalım dedi. inş. bi problem çıkmaz.
bugün çantamızı hazırlayacağız e malum az kaldı hazırlıklı olalım ne olur ne olmaz doğum bu.
kendinize iyi bakın.
he bu arada fatolinadan haber varmı naptı acaba?

biliyorum canım konuşmuştuk senle.benimki de sık sık daha kısa aralarla gidiyor evlendiğimizden beri ama ben hala alışamadım işte.Hele hamileyken daha zor geliyor ama iş işte napıcaksın.

ya kızlar şu hızlı cevap işini nasıl yapıyosunuz bilen anlatsın lütfen.Hani bir seferde alıntı yapıp herkese cevap yazılıyor ya.Denedim olmuyor.Tek tek yazmak zor oluyor.

ya kızlar şu hızlı cevap işini nasıl yapıyosunuz bilen anlatsın lütfen.Hani bir seferde alıntı yapıp herkese cevap yazılıyor ya.Denedim olmuyor.Tek tek yazmak zor oluyor.

canım eğer çok kişiden alıntı yapacaksan alıntı yapın yanında no yazısı var kimden alıntı yapmak istiyorsan no'ya bas sonra bitince alıntı yap'a bas o zaman seni mesaj sayfasına atıyor ve kimin yazdığının altına yazmak istiyorsan yaz.
eğer tek kişinin yazdığına cevap vermek istiyorsan sadece alıntı yap'a basman yeterli.
umarım yardımcı olabilmişimdir.buyrunnnnnnnnn

Herkese merhaba kızlar...Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın... Güzel haberler gelmiş herkesten. Oh oh maşallah...Ben iyiyim. Bel ağrısı ve kasılmalar dışında...Esracım da iyi ço şükür. Kazı yapıyo içerde :))

Havvacım nasılsın??bugün son mu işyerinde??

Evet canım son günüm çok şükür ALLAHIMA

teşekkür ederim canım.denicem bakalım bu sefer olur heralde.

benim oğlumda çok hareketli ters olduğu halde yerinin dar olması lazım ama fıldır fıldır o ayaklar hiç durmuyor zaten annesine hep vuruyo kereta.doğsun öpüp kokluycam o ayakları ben boshayallersmile

kızlar 2010 ocak anneleri dogurmaya baslamıslar ay cok hos tavsiye ederim bi okuyun bizim topikte böle olcak yakındaalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…