canım şartlamayın kendinizi, kız kardeşim ilk bebeği idi (2 yaşında şimdi), hele ki cok panikti, hastane de korkudan kucagına alamadı, hemsire gelsin versin ben incitirim diyordu, hemşire 2. cocuk mu diye sormustu, cok rahat hemen emzirme pozisyonunu bulmuştu,
kendimize dert etmeyelim bence illa zor olmayabilir de, doguma da zor diyorlar kimisi o kadar kolay anlatıyor, değişir sonucta kisiden kisiye ve bebekten bebege...
sERAPÇIM GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİŞİN. mİS GİBİ UYKULAR UYUSUN ODASINDA İNŞALLAH
ya nerdeyse hiç normal doğum yok bu ocak annelerinde, biz de mi boyle olacaz ki?
ya orası beni de korkutuyor, insana evde yabancı hele o zaman iyice sinir getirir, sağulsun eşim o konularda iyidir, ama kayınvaldemi arada çağıracağım gibi yatıya değil de yemek yapsın dolaba koysun diye, bi de yemek derdi olmasın süt yapcaz ne de olsa, inşallah lohusalığı atlatırız,
ama bir kaç yerde okudum ilk hafta mumkun mertebe eve gelen giden olmasın anne ile baba cocuga cocuk da onlara alıssın diyorlar, ailemize soyledik inşallah anladılarben gelemem oyle tren garı gibi eve giren cıkan durmuyor, çok yabaniyimdir ben misafir konusunda guclubacismile
Cellwe canım al benden de o kadar ama benİm eŞİm Öyle tavır koyamıyo ne yazık klİ
Selam:))
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.
herkese hayırlı akşamlar...
bugün demir ilacım bittiği için sağlık ocağına gidip yazdırayım dedim.
ordaki doktor 'gebelik kaydın var mı?' dedi 'evet' dedim, 'hemşire bi yazı yazsın gebe olduğuna dair' dedi. Allah Allah belli olmuyo sanki, ancak uğraştırıyo :umursamaz: neyse hemşirenin yanına gittim söyledim, bana şöyle bi baktı ve "sen gebemisin?!" dedi!! yuhh dedm 8 aylık kaydirigubbakcemile3
güldürdüler beni durup dururken... lülülülülülü
ya anlamıyorum yani simdi oturdugun yerde emziremeyeceksin illa kalk iceri git emzir, ee bebekle odada da durdurmazlar, bebegin servisi verince gotur bebegı gene misafir onunde tut, çok zor ya... tamam onların da hevesi de uyarabilsen falan guzel olur aslında, ya da rahatsız olmasını sağla
herkese hayırlı akşamlar...
ordaki doktor 'gebelik kaydın var mı?' dedi 'evet' dedim, 'hemşire bi yazı yazsın gebe olduğuna dair' dedi. Allah Allah belli olmuyo sanki, ancak uğraştırıyo :umursamaz: neyse hemşirenin yanına gittim söyledim, bana şöyle bi baktı ve "sen gebemisin?!" dedi!! yuhh dedm 8 aylık kaydirigubbakcemile3
aisee; herkese hayırlı akşamlar...
ordaki doktor 'gebelik kaydın var mı?' dedi 'evet' dedim, 'hemşire bi yazı yazsın gebe olduğuna dair' dedi. Allah Allah belli olmuyo sanki, ancak uğraştırıyo neyse hemşirenin yanına gittim söyledim, bana şöyle bi baktı ve "sen gebemisin?!" dedi!! yuhh dedm 8 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?