2010 Şubat Anneleri

ne bilim ya ben doğumdan falan değilde 40 günden daha çok tırsıyorum kızımda çok çektim çünkü 10 gün hastanede bile yattık ikimizde grip olup hamam gibi evde eşim çıldırmıştı ev ahalisine bir kadınla çocuğa bakamadıız diye şimdi saolsun kendi izin alıp bakacak yanım akimseyi çağırmadık zaten herkes şehir dışında bizde kafamızı dinleyeceğiz bu doğumda
size tavsiyem anneniz bile olsa doğum sonrası eşi gibi yok insanın

ya orası beni de korkutuyor, insana evde yabancı hele o zaman iyice sinir getirir, sağulsun eşim o konularda iyidir, ama kayınvaldemi arada çağıracağım gibi yatıya değil de yemek yapsın dolaba koysun diye, bi de yemek derdi olmasın süt yapcaz ne de olsa, inşallah lohusalığı atlatırız,

ama bir kaç yerde okudum ilk hafta mumkun mertebe eve gelen giden olmasın anne ile baba cocuga cocuk da onlara alıssın diyorlar, ailemize soyledik inşallah anladılar ben gelemem oyle tren garı gibi eve giren cıkan durmuyor, çok yabaniyimdir ben misafir konusunda guclubacismile

biz ilkinde o hataya düştük aman evde insan olsun dedik amaaa şimdiii tövbe kimseyi istemem evde zaten yarım gün yemek ve temizlik işleini yapan yardımcım var saolsun herşeyi yapıyo kocamdaq bana bakacak mis gibi oturucam keyfime bakıcam

ben o yüzden doğumum cuma yapmaya çalışıcamki gelen 3 gün hastanede yatıcaqm oraya gelsin hafta içide kimse gelmez zaten hafta sonunada ben toparlanmış olurum inşallah ben hastane çantasından ziyade bunları kurup kurup duruyorum çocuk gelmeye kalksa hiçbişeyi yıkanık değil üfffff

valla eşim kendi de yorulduğu için o kadar kalabalık gurultu, evvelki ay bi sebepten 2 gun arka arkaya ailesi geldi aksam yemegi yedik falan cay may derken 11 de gittiler, 2. gun ugurlayıp kapıyı kapattı, bana dondu, soyle bir derin off cekti, yok dedi ben tukendim, bebek dogunca ben hergun gelemem buna, bi cozum bulmamız lazım o an icimden burhan altıntop hesabı laheyya dedim benimkiler ayrı bir yorgunluk zaten, allahtan onlar tam mesai calısıyorlar hem de avrupa yakasında uzak, anca haftasonuna gelirler oyle hergun gelemezler, simdi bile gelmiyorlar 5-6 haftada bir ancak,

ay ben yun aldım orgu orecem yaaa (sapıttım iyice) :lepi::lepi: oglana bi yelek orebilir miyim diye dusunuyorum :)
bakalım becerebilecek miyim? nerden geldiyse evde oturup napılır bilmem orgu oreyim bari dedim, izne baslayınca ugrasırım azıcık, fotosunu da koyarım buraya guleriz beraber

hadi ben çıkıyorum hafta sonları kızımla ilgilendiğim için girmiyorum nete herkese iyi hafta sonları

sERAPÇIM GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİŞİN. mİS GİBİ UYKULAR UYUSUN ODASINDA İNŞALLAH

İnşallah canım amin. Mışıl mışıl uyusun da bizi de üzmeden büyüsün hem di mikaydirigubbakcemile3

ya nerdeyse hiç normal doğum yok bu ocak annelerinde, biz de mi boyle olacaz ki?

:sinifsinif::sinifsinif: Devlet incelemeye almış sezeryandaki artışı umarım biraz korkarlar da olur olmaz sezeryan yapmazlar.

Ben de istemem o kadar kalabalık olmayı ama aksine kayınvalidemler aynı şehirde değilsenağlama Doğumdan önce gelecekler en az bir ay burdalar. Şimdiden daha gelmeden strese bunalıma girdim. Ben kayınpederin yanında yanında hamileyken nasıl rahat etcem doğumdan sonra o halde nasıl rahat etcem oof of:gitme:

Cellwe canım al benden de o kadar ama benİm eŞİm Öyle tavır koyamıyo ne yazık klİ

ya anlamıyorum yani simdi oturdugun yerde emziremeyeceksin illa kalk iceri git emzir, ee bebekle odada da durdurmazlar, bebegin servisi verince gotur bebegı gene misafir onunde tut, çok zor ya... tamam onların da hevesi de uyarabilsen falan guzel olur aslında, ya da rahatsız olmasını sağla

merhaba kızlar annemle çarşıya gittik kendime 2 tane kırmızı taç aldım bulmak ne zor yaa
birde yedek bir gecelik emzirme sütyeni ve külot aldım
ayrıca hastanede kullanmak için parlatıcı ruj ve allık moral olsun istedim
biraz abartıyomuyum nezemuszemus

Selam:))
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. ınşallah herşey yolunda gider.

Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.

aaaaaa cok sevındım 6 gunun kalmıs hadı bakalım saglıkla gelsın bebegın ınsallah kaydirigubbakcemile2

herkese hayırlı akşamlar...

bugün demir ilacım bittiği için sağlık ocağına gidip yazdırayım dedim.
ordaki doktor 'gebelik kaydın var mı?' dedi 'evet' dedim, 'hemşire bi yazı yazsın gebe olduğuna dair' dedi. Allah Allah belli olmuyo sanki, ancak uğraştırıyo :umursamaz: neyse hemşirenin yanına gittim söyledim, bana şöyle bi baktı ve "sen gebemisin?!" dedi!! yuhh dedm 8 aylık kaydirigubbakcemile3
güldürdüler beni durup dururken... lülülülülülü

bı gozluk al hedıye et bence o doktora sen :roflol:

Çocuğun odasında oturcam artık napim:umursamaz:

Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.

Ay canım ben de heyecan yaptım şimdi kendim gibi.Artık kocama oldu zaten annesi herşey yolunda gidecek Allahın izniyle hiç merak etme. Dualarımız seninle Esracım.

Töööbe töööbe şaşırmış o hemşirekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…