yahu ben hep içiyrm karanfil !! bilmiyorumkismile
gebelik öncesinden beri, genelde kahvaltı da 3 - 5 karanfil, bi parça da kabuk tarçın içiyrm...
şu taze hurma var ya truncu olan, o da diğer hurmayla aynı etkiye sahip mi acaba??
Karanfil yağı: Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
canim bu sekilde buldum ben! yani henüz erken !
Bitanelerini çok seven insan naptın ya bak öldürdün beni şimdiopuyorumnanaktan bal damlıyor ağzından baaaaalzemuszemus
Hamileliğinin ilk dönemlerinde de mi içtin.Doktorum bitki çaylarını yasaklamıştı bana o dönemde iyi Allah'tan bişey olmamış sana canım
dedim ya hamilelikten önce de, kaç yıldır hep içiyrm ben bişii olmadı Allah'a şükür...:smiley-cool:
ya nerdeyse hiç normal doğum yok bu ocak annelerinde, biz de mi boyle olacaz ki?
1 hafta daha bekleyelım o zamanya bu ıhlamur karanfil hurma olayını sadece doguma 1-2 hafta kalanlar bildiğim kadarıyla hızlandırıyorlar yani 36 ve ustu olanlar ufaktan denesin, digerleri beklemeli bence acılımı desteklemek icin erken henuz bizehurmayı ben de duydum 2-3 gunde bir iki tane yiyerek basladım, sonlara dogru arttırcam karanfil cayı duymamıştım ama ?
Hamilelikte bitki çayları ve şifalı otlar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
bi de buraya bir bakın isterseniz, doktor ne de olsa,
walla acılıyomu kapanıyomu noluyo anlamadım ıcım cekılıyo sankı hareket ederken eyvahedigeldismileYa ne güzel Zeynepçim demekki açılım oluyor sende opuyorumnanaktankeşke bende de olsa ama tık yok gibi sankimafoldumben
35 teyız bu hafta 1 hafta 10 gun gecsın ole yapalım o zaman sagol canım :hulya:ya benimde öyle bacak aralarim cokk cokkk aciyoooo agriyooomafoldumben inanin corabimi bile egilip giyemiyorum , daha hic yürüyüs yapmadim yaa nasil yapacam bilemiyorumm yaaa odadan odaya gecemiyorum! canim karanfil icin cok erken! bu sitedede böyle bir konu vardi istersen bak bi ama dedigim gibi canim karanfili henüz yapma!
abowwwwwwwww uzak ola o zaman kafamçokkarıştıKaranfil yağı: Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
canim bu sekilde buldum ben! yani henüz erken !
hehe evet cellwe, biz ocak anneleri normal yollardan doğurmayı pek beceremedik hakkatten :) koca listede 3-4 tane normal doğum var bizde.
bizim bebeler kapıyı bulamadılar, pencereden çıkıyorlar genelde... kafamçokkarıştı
aaaaaa cok sevındım 6 gunun kalmıs hadı bakalım saglıkla gelsın bebegın ınsallah kaydirigubbakcemile2
hayırlı doğum haberlerini alırız inşallah canım ne güzel belli olmuş bebişinin geliş tarihi
Ay canım ben de heyecan yaptım şimdi kendim gibi.Artık kocama oldu zaten annesi herşey yolunda gidecek Allahın izniyle hiç merak etme. Dualarımız seninle Esracım.
aycinperdahci, dilek86, ZeyL, zeynepb
hadi hayırlısı allah yardımcınız olsun...
teşekkür ederim güzel anneler:)) İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Doğum hikayemizi anlatırım size. İlk annelerdn olacağım sanırım ben de Fatoş açılışı yaptıktan sonra aka arkaya gelecek artık bebeklerimiz böyle.
Şimdilik bildiklerimi yazayım. Ayın 20sinde sabah aç karınla hastaneye gideceğiz. anestezi için gerekli testler yapılacak ve epidural yada genel anestezi mi olacağı netleşecek. (Bizim tercihimiz epidural ve spinal karma anestezi.) 1 gün önce yatış işlemleri de yapılacakmışki ertesi gün heyecanla bir de yatış işlemleri ile uraşmayalım diye. o gece 00.00 dan itibaren yemek ve içmek yok birdaha 8 saat açlık gerekiyormuş.
Ayın 21indede sabah 8.00 de hastanede olun erkenden alalım dedi doktorumuz.
Ben hurma yemeye başlamıştım zaten. Karanfile de başlayayım artık. Yarın bebek şekerleri niyetine lavanta torbalarimizi ve sepetimizi yapacağız. Artık hazırlıklar hızlndı tabii. Size tüm ayrıntıları yazmaya çalışacağım.
şimdi bi baktım,
nedir hurma, ıhlamur, karanfil kürü mü var? biz de söyleyin şubat anaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?