2010 Şubat Anneleri

aycinperdahci, dilek86, ZeyL, zeynepb

slm hanımlar nasılsınız???
herkes iyi mi???

Selam:))
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.

hadi hayırlısı allah yardımcınız olsun...

Üffff bi alıntı yapamadımkaydirigubbakcemile3

Merhabalar kızlar,bende aktara gittim ...Bugün itibariyle 36.haftamızı tamamladık..Yürüyüş serbest..Büyük fırlatış için de açılım yapmamız lazım malumunuzkaydirigubbakcemile3 Açılmaya ne iyi geliyosa gittim sordum ...Karanfil çayı kaynatıyoruz,efendime söyliyim ıhlamur içiyoruz ve de bol bol hurma yiyor ve süt içiyoruz arkidişler zemuszemus
Şubat bebeleri sabırlı maşallah kızancıklarımıza,tosunlarımıza nazar değmesin vakitlice gelsinler inşallahopuyorumnanaktan

doktorun mu soledı canım bunları bızde uygulayalım olumunekankayizsmile

offf yürüyüş yapmak istemiyorum ben amaaaa..
çok yoruluyorum ne yapayım...

ıyıyz canım sız nasılsınız bebısınle?

sağol zeynepcimm..
gayet iyiyiz biz oğlumla çok şükür..

hayir arkadaslar dikkat edin karanfili son 1 hafta icinde yapabilirsiniz... ve ayni sekilded hurmada yaklasik bi 2 hafta önce baslanmali! özellikle karanfile cok dikkat edin!

YAAA KIZLARRR KARNIM COK AGRIYO 35+5 im! ama dün ve bugün karnimda büyük bir agri var! kuru bi agri ve cok afedersiniz hafif ishal durumumda var... neden acaba?eyvahedigeldismile bu arada kizlar yürüyüse basladinizmi yaaeyvahedigeldismile

duygucum cok agrın warsa doktoruna bı sor ama normal bıldıgım kadarıyla karın agrısı. su donemde hıc bı agrı ıhmale gelmez canım...

bu arada bız sımdı bu tarıflerı uygulayalım mı uygulamayalımmı aklım karıstı akannehir

ne yurumesı odadan odaya zor gıdıyorum ya bacaklarımın ıclerı cok agrıyo catı dedıklerı yer. ustumu gıymek ıcın ayagımı zor kaldırıyorum bıde yurumeye kalksam yolda kalırım heralde mafoldumben

Yürüyüşü doktorum söyledi,daha doğrusu 34.haftada biraz sancım çıkmıştı nstde
Kendini yorooorsunuz küçük hanım dedilmaz:

Ne olur ne olmaz 36 ya kadar biraz sabret dedi.Bitanelerim canım bende senin aksine evde patlıcak gibi oluyorum erkenden çalışmayı bırakınca hep kendimi lsokaklara vuruyordum..Doktorum bunu bildiği için 36ya kadar sabret demiş olabilir.Ama son dönemlerde açılma olsun diye yürüyüşü mecbur veriyor doktorlar..
Zeynepcim diğer bahsettiklerim ise ağrısız doğum önerilerden...Ama uygulayabilirsin hepsi bilimsel...Yine de kafana takılırsa netten araştırabilirsin bilinçli anne web sitesinden filan da bakabilirsin.KK da var hatta bu gibi bilgiler canım
..

Ya ne güzel Zeynepçim demekki açılım oluyor sende opuyorumnanaktankeşke bende de olsa ama tık yok gibi sankimafoldumben

ya bu ıhlamur karanfil hurma olayını sadece doguma 1-2 hafta kalanlar bildiğim kadarıyla hızlandırıyorlar yani 36 ve ustu olanlar ufaktan denesin, digerleri beklemeli bence acılımı desteklemek icin erken henuz bize hurmayı ben de duydum 2-3 gunde bir iki tane yiyerek basladım, sonlara dogru arttırcam karanfil cayı duymamıştım ama ?

http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=398
bi de buraya bir bakın isterseniz, doktor ne de olsa,

ya benimde öyle bacak aralarim cokk cokkk aciyoooo agriyooomafoldumben inanin corabimi bile egilip giyemiyorum , daha hic yürüyüs yapmadim yaa nasil yapacam bilemiyorumm yaaa odadan odaya gecemiyorum! canim karanfil icin cok erken! bu sitedede böyle bir konu vardi istersen bak bi ama dedigim gibi canim karanfili henüz yapma!

Bence de.. Yavaştan başladım bende ama yinede herkeste sancı filan var bende hiç bi belirti yok biraz kafama takıyorum açıkcası ondan galiba böle heyecanlıyım eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…