Selam:))
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.
aycinperdahci, dilek86, ZeyL, zeynepb
slm hanımlar nasılsınız???
herkes iyi mi???
hadi hayırlısı allah yardımcınız olsun...
Üffff bi alıntı yapamadımkaydirigubbakcemile3
Merhabalar kızlar,bende aktara gittim ...Bugün itibariyle 36.haftamızı tamamladık..Yürüyüş serbest..Büyük fırlatış için de açılım yapmamız lazım malumunuzkaydirigubbakcemile3 Açılmaya ne iyi geliyosa gittim sordum ...Karanfil çayı kaynatıyoruz,efendime söyliyim ıhlamur içiyoruz ve de bol bol hurma yiyor ve süt içiyoruz arkidişler zemuszemus
Şubat bebeleri sabırlı maşallah kızancıklarımıza,tosunlarımıza nazar değmesin vakitlice gelsinler inşallahopuyorumnanaktan
Üffff bi alıntı yapamadımkaydirigubbakcemile3
Merhabalar kızlar,bende aktara gittim ...Bugün itibariyle 36.haftamızı tamamladık..Yürüyüş serbest..Büyük fırlatış için de açılım yapmamız lazım malumunuzkaydirigubbakcemile3 Açılmaya ne iyi geliyosa gittim sordum ...Karanfil çayı kaynatıyoruz,efendime söyliyim ıhlamur içiyoruz ve de bol bol hurma yiyor ve süt içiyoruz arkidişler zemuszemus
Şubat bebeleri sabırlı maşallah kızancıklarımıza,tosunlarımıza nazar değmesin vakitlice gelsinler inşallahopuyorumnanaktan
ıyıyz canım sız nasılsınız bebısınle?
aycinperdahci, dilek86, ZeyL, zeynepb
slm hanımlar nasılsınız???
herkes iyi mi???
hadi hayırlısı allah yardımcınız olsun...
YAAA KIZLARRR KARNIM COK AGRIYO 35+5 im! ama dün ve bugün karnimda büyük bir agri var! kuru bi agri ve cok afedersiniz hafif ishal durumumda var... neden acaba?eyvahedigeldismile bu arada kizlar yürüyüse basladinizmi yaaeyvahedigeldismile
aisee, sumifer
slm hanımlarrr
Bende iyiyim çok şükürzemuszemus
Ama oğlumu görmek istiyorum bir an önceolumunekankayizsmile
selam canım naber nasılsın.
ne yurumesı odadan odaya zor gıdıyorum ya bacaklarımın ıclerı cok agrıyo catı dedıklerı yer. ustumu gıymek ıcın ayagımı zor kaldırıyorum bıde yurumeye kalksam yolda kalırım heralde mafoldumben
ay evet yaa.. ne kadar yakışıklıdır kimbilir..
iyilik canım sağol..
ya bu ıhlamur karanfil hurma olayını sadece doguma 1-2 hafta kalanlar bildiğim kadarıyla hızlandırıyorlar yani 36 ve ustu olanlar ufaktan denesin, digerleri beklemeli bence acılımı desteklemek icin erken henuz bizehurmayı ben de duydum 2-3 gunde bir iki tane yiyerek basladım, sonlara dogru arttırcam karanfil cayı duymamıştım ama ?
Hamilelikte bitki çayları ve şifalı otlar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
bi de buraya bir bakın isterseniz, doktor ne de olsa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?