Kızlar ben çok heyecanlıyım yaa doktor son gittiğimde 25-26-27 si gibi alabilirz dedi ay çok fena hiç uyuyamıyom ben daha beter sters oldum sormayınherşeyi hazırladım bekliyom...
günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr Şeniz
Ebrucum gözün aydın... Kavuşacaksın sen de bebeğine...Allah sağlıkla nasip etsin inşallah... Ayy benim de perşembe belli olacak...Düşündükçe heyecan basıyo
günaydın kızlar
günaydın kızlar
gece sorunsuz geçti doğurmadım hala lülülülülülü lülülülülülü
bekle bekle bi hal oldum geleceği yok cimcimenin :ecrin_bebek:
Günaydın
GÜNAYDIN ARKADASLAR BUGUN NASILSINIZ?:lepi:Günaydınnn
ii akşamlar arkadaşlar dok. şimdi geldik kızımın boyu 50 cm,kilosu 2850 gr(az geldi bana sanki) 36+1 .ama doktor çatı muyanesi yaptı alah allah cocuk çok aşagda elim degiyo ama 1 cm acılma yok dedi sancın olur olmaz gel dedi .ay bide acılma olursa sen gelene kadar dogurursun dedikaydirigubbakcemile3 .bebegimin saglık durumu iyimiş haftada 1 gel dedi sancın olursa aksam sabah farketmez hemen gel dedi beklemedeyiz artık ay cok heycanlıyım cokta korkuyorumfisfisfis
yerim ben seni daha nne karnında böle çok kızın canını yakacak bu:asigim:
Kızlar ben çok heyecanlıyım yaa doktor son gittiğimde 25-26-27 si gibi alabilirz dedi ay çok fena hiç uyuyamıyom ben daha beter sters oldum sormayınherşeyi hazırladım bekliyom...
günaydın kızlar
gece sorunsuz geçti doğurmadım hala lülülülülülü lülülülülülü
bekle bekle bi hal oldum geleceği yok cimcimenin :ecrin_bebek:
bulbul, CR20012006, ebruderin, ebruli_59, HavvaEsen, zeh
günaydın hanımlar nasılsınız bugün.??
canım ya ben de her doktora gittiğimde soruyorum kilosu az mı diye.. aslında değil ama insana az geliyor işte senin kuzucuğunda zayıf dğil merak etme
allah o günleri göstersin inş.. böyle çantasında aşk mektubu falan bulayım.. böyle saçlarını jölelesin falan)))))))
iyiyiz bugun daha sesi çıkmadı kızımınCADIARZU annelerin elinde olsa zaten hepimiz en az 4 kilo doguruz zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merak etme canım daha doğurmadımFatolina ben de seni merak ediyordum. Ne zordur böyle beklemek şimdi.:teselli:
aman ne kadarr geç gelseler o kadar iyiy ben kendimi şartladım doğurmayacam diye:1rolleyes:
AMA İÇTEN İÇEDE DOURAYIM ARTIK DİYOMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?