Canım benim 37+3 teyim benim bebişim de 2800 sıkma canını...Alır daha kilo o annesi
Canım o bende de oluyo
güzel haberlerle gelirain inşallah canımmm
Evet bakalım ipi kim göğüsleyecek
Ne oldu Ebruuuu
selam kızlar ...havvacım yeşermişsin hayırdır:))
duygucum,zaten meyve çocuğa faydalı ama portakalın özel bir yeri var.Kilolu oluyo portakalı bol yiyen annelerin bebişleri.İstersen bu hafta dene bak sende göreceksin farkı.
escoscum,neşen bize pozitif elektrik dağıtıyor.Allah bozmasın canım.Aramızdan birilerinin böyle olması çok güzel enerji veriyor.
kızlar merhaba nasılsınız,profilime kızımın resimlerini yükledim...
çocuklarında okulu tatil olduğundan fazla giremiyorum, umarım herkes iyidir.doğum yapmış olan tüm arkadaşlarımın gözüaydın, allah analı babalı büyütsün......
Shine'ın 25/01/2010 tarihinde (bugün) saat00 da oğlu dünyaya geldi.
Kendisi ve oğlu Allah'a şükürler olsun sağlıklı.
Hepinize çok slmları var..
http://img685.imageshack.us/img685/6109/img0266t.jpg
havvacım eşim son anda bana bir sürpriz yaptı, kızımın adını değiştirdi canım,kızının adını sinem koymazsa gözleri açık gidermiş deyip beni cerenden vazgeçirtti,çocukların ikisininde isimlerini ben koymuştum kızımın adını babası koysun ne yapalım dedim, kızımın adını zeynep sinem olarak düzeltirmisin canım ya....
sonradan fikrimi değiştirmeyeyim diyede bugün gitmiş nüfus cüzdanını çıkartmış artık kızımın adı kesin değişmez...
selmacım allah analı babalı büyütsün canım maaşallah çok şirin bebişin sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
shinede doğum yapmış allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah
mrba kızlar
shıne doğurmuş maşallah.............
valla geçmişi okuyamadım henüz işallah hepiniz iyisiniz dir çorba içerken felaket bi şekilde dilimi yakmıışım......
ya ben okadar sinirli ve gerginimki kendi ailem ve kaynanama beni tam doğum üzeri bu kadar geriyolar Allaha havale ediyorum hepsini ne annem anne ne kardeşim kardeş herkes kendini düşünen benciller topluluğu.................
Tuğbacım sağol canım darısı başına sağlıkla kucağına alırsın inş.sende bebişini tatlım.
Ayşegülcüm sağol canım benim sizinde defne hanımla buluşma gününüz kesinleşmiş allah sağlıkla kavuştursun inş.
mrba kızlar
shıne doğurmuş maşallah.............
valla geçmişi okuyamadım henüz işallah hepiniz iyisiniz dir çorba içerken felaket bi şekilde dilimi yakmıışım......
ya ben okadar sinirli ve gerginimki kendi ailem ve kaynanama beni tam doğum üzeri bu kadar geriyolar Allaha havale ediyorum hepsini ne annem anne ne kardeşim kardeş herkes kendini düşünen benciller topluluğu.................
havva,zeynep,zehra sizlerde çok sağolun kızlar darısı başınıza hayırlısıyla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?