2010 Şubat Anneleri

can sıkıntısı günler geçmek bilmiyor....

kızlar gününü beklemez erken doğar derler ama listeye göre sankı erkekler beklememiş....

ay o portakalı ben ne kadar tüketiyorum günde ama maalesf benim bebekte zayıf doğacak.doktorum bazı annelerde genetiktir.diyo yani ne yaparsan yap fazla almazlar.bende zayıf diye bir hafta hiç yemedigim kadar yedim hatta hiçte zaralı bişey yemedim.süt.ceviz.badem.pekmez.ayy daha anlatmamayım bir haftada iki kilo aldım ama benim kız toplamda 70 gr aldı.yani cuma günü 2.870 grdı.yani yapacak bişey yok.doktorum cigrerleri gelişşsin saglıklı olsun yeter.diyo takma kafana diyo.artık takmıyoruk valla şu 10 gündedde artık ne ılırsa kilo.

kız zeşnebin çook tatlı annesi.bak zeynolar cadı olur şimdiden diyeyimbayanssulusmile

Shine'ın 25/01/2010 tarihinde (bugün) saat00 da oğlu dünyaya geldi.
Kendisi ve oğlu Allah'a şükürler olsun sağlıklı.

Hepinize çok slmları var..

http://img685.imageshack.us/img685/6109/img0266t.jpg

maşallah annesi çok tatlı duruyo.hadi gözün aydın olsun.darısı bizlere olsun..

canım maşallah çok tatlı bir kız Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş.:Saruboceq:
sinemde güzel ismiyle yaşasın inş. babasıda özenmiş işte olumunekankayizsmile
hele şükür bebişlerimizi görmeye başladık ay çok duygulandım :dance::teytey:

mrba kızlar

shıne doğurmuş maşallah.............

valla geçmişi okuyamadım henüz işallah hepiniz iyisiniz dir çorba içerken felaket bi şekilde dilimi yakmıışım......

ya ben okadar sinirli ve gerginimki kendi ailem ve kaynanama beni tam doğum üzeri bu kadar geriyolar Allaha havale ediyorum hepsini ne annem anne ne kardeşim kardeş herkes kendini düşünen benciller topluluğu.................

selmacım allah analı babalı büyütsün canım maaşallah çok şirin bebişin sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
shinede doğum yapmış allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah

sağol canım benim allah sizleride sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inş.

şubatta kim doguracak ilk şubat anası kim olacak bende meraklıyım.

ne oldu yaaa.seni bu kadar üzmüşler..takma diyecegim ama..

pınar kız geçen hafta senle biz habire yedik durduk.senin bebek nasıl olmuş kilosu..ben o hafta iki kilo aldım fakat benim kız 70 .gr amış pek yaramadı.

Tuğbacım sağol canım darısı başına sağlıkla kucağına alırsın inş.sende bebişini tatlım.
Ayşegülcüm sağol canım benim sizinde defne hanımla buluşma gününüz kesinleşmiş allah sağlıkla kavuştursun inş.

evet ya.inşallah bi aksilik olmazda zamanında gelir kızım.

ne desek boş ama bizim artık düşünmemiz gereken tek bir kişi var.... :ecrin_bebek:

kızlar bebişim uyandı emzirme vaktimiz geldi kendinize iyi bakın,hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.....

havva şu dogum topigimizdede doguranları listeliyomusun.hiç görmedim ben kaç kişi dogurdu kim doogurdu hi liste yok dimi.varmı onuda bilmiyorum.olsa iyi olurdu.

07papatya, aryaa, ayshe85, canbahar, escos, HavvaEsen, meleksen+, mutlu03, plaj, selmakerem, smyemr, srpp, tugba64 maşallah bu ne kalabalık herkes nihayet kendine gelebildi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…