Amaaaaaaan sormayın ya eşim 6 ay gidecek dedim ya görevli olarak bende evimde kalmak istiyorum.....kaynanam hanım gezme tozma işi olsa koşa koşa gelir şimdi doğum tabi iş güç yapcak yok ben gelemem diyor...annemde evde bi bekar ablam var onunla kalıyo ablam çok sinsi akşam benim diğer kardeşlerle ölesine ardım konuşmak için hepsi ağız birliği etmiş eee memlekete gel ennem hasta kimseye gidemez ....evdeki bekar sinsi ablam herkesi doldurmuş tabi annme giderse kendine kim dadılık edecek...ne yemek yapabilir ne iş ....nese benimde demiştim ya mide rahatsızlığım var memleket bana yaramıyo gittiğimin haftası çok kötü hasta oluyorum ...ee şimdi bebekte var ben hasta olursam süt müt olmaz......tabi umurlarındamı benim çocuğum ....demin ablamı ardım telfonda tartıştım gelmeyin doğumada gelmeyin ben sizi sildim sizde beni silin dedim
selmanın kızının resimleri ne kadar güzel öyle.yanaklar pembiş pembiş bide gülmüş poz veriyor şimdiden çok can yakacak çooookkk boshayallersmile
canım bende seninde üyelik kartı aldığını sandım:roflol:delikafadulden
ayy teşk ederim canlarım bugun süperdi ee evde uyuyup her işe yetişince insan iyii hissediyor.. yeter ki fabrikaya cağırnmasınlar beni!! :)) akşam da ezelll var!!bebişler doğunca dizilere veda edeceğiz bildiigm kadarıylaaa..
ayy maşallah canım kızına allah bağışlasın ..
bir de ne güzel bir sürü çocuğun var cnm cok ozeniyorum ben de cok cocugum olsun isterim ama bakalım hayırlısı.. sezeryan olusak 2 den fazla cocuk yapamıyormuşuz dogru u bilen var mı bir de en az 2 yıl ara olcakmış??
benimki carsamba kısmetse...22 haftadan beri oğluşum dogum pozisyonunda bana seninki onden gidiyor hemen aayım sezeryanla dedi 1 gun once de tırstım ben.. sezeryana meyli var die biliyorum zaten.. normal dogum yaparım mı diyorsun??? dedi ben de yaparım!! dedim...iyii dedi güldü..valla bilmiourm benm ömerim de biraz aşağı doğru indi bu sefer de çatı içine girdi yüzü görünmyor dicek die ödüm kopuyooo..:)ohaoldumsmile
maaşllahh canım ne güzel ya sonunda bizden bir bebek fotosuuu gördük.. maşşallah anesiii 0 ncı dogum gunu de kutlu olsun!!buyrunnnnnnnnn
evet valla artık sen yeşil olmuşsun adaş kızın ne alemde iyidir inşallah belki ipi siz göğislerisniz??yerimseniben
Amaaaaaaan sormayın ya eşim 6 ay gidecek dedim ya görevli olarak bende evimde kalmak istiyorum.....kaynanam hanım gezme tozma işi olsa koşa koşa gelir şimdi doğum tabi iş güç yapcak yok ben gelemem diyor...annemde evde bi bekar ablam var onunla kalıyo ablam çok sinsi akşam benim diğer kardeşlerle ölesine ardım konuşmak için hepsi ağız birliği etmiş eee memlekete gel ennem hasta kimseye gidemez ....evdeki bekar sinsi ablam herkesi doldurmuş tabi annme giderse kendine kim dadılık edecek...ne yemek yapabilir ne iş ....nese benimde demiştim ya mide rahatsızlığım var memleket bana yaramıyo gittiğimin haftası çok kötü hasta oluyorum ...ee şimdi bebekte var ben hasta olursam süt müt olmaz......tabi umurlarındamı benim çocuğum ....demin ablamı ardım telfonda tartıştım gelmeyin doğumada gelmeyin ben sizi sildim sizde beni silin dedim
sakin ol bakalım sen onlara kızarken bebişinde üzülür ama annesi maşallah herkeste kendini düşünüyor bu ne anlayışsızlıktır yazık değil mi sana her iki tarafında torunu kocişinle konuşssan belki kendi annen gelemezse onun annesi gelir o konuşuversin kızdım ama yaklava:
sakin olmaya çalış canım.bu durumda neden seni üzüyorlar.onlarda anlar hataları en kısa zamanda düzelir herşey nede olsa annen dayanamaz senin üzülmene.sen kafana takma böyle şeyleri.
ben geçen hafta dr a gitmedim canım.bu perşembe gidicem.bakalım kaç gr almış.
ayy cidden o kadarmı almış ayşegülcüm bende 400 gr falan almıştır diye hesaplıyorum hep 3.200ü bulmuştur diyodum kendimce ayyyy bana bişeyler oluyoo :bbo:
aman canım bebişi düşün kızmakta haklısın ama dayanamaz gelirler merak etme ....
bence öyle uzun süreli kimseye ihtiyacın olmuyo.bir hafta kalsalar senen içinyeterli.herşeyi daha öncedin biliyormuşsun gibi yapıyorsun sen kendine güven yeterli.kimseye ihtiyacın yok.
evet ya ..bende senin gibi hesap yapıyordum üç kiloya ykın almış olmalı diyodum ama nafile.artık bıraktım yemeyi.saglıkla gelsin dünyaya.o yeter anası onu çok güzel besler.zeynodaki gibi sütüm olursa bunuda tosun edirm ben.
masallah cnm allah analı babalı buyutsun ınsallah:lepi:
benimki carsamba kısmetse...22 haftadan beri oğluşum dogum pozisyonunda bana seninki onden gidiyor hemen aayım sezeryanla dedi 1 gun once de tırstım ben.. sezeryana meyli var die biliyorum zaten.. normal dogum yaparım mı diyorsun??? dedi ben de yaparım!! dedim...iyii dedi güldü..valla bilmiourm benm ömerim de biraz aşağı doğru indi bu sefer de çatı içine girdi yüzü görünmyor dicek die ödüm kopuyooo..:)ohaoldumsmile
evet ya ..bende senin gibi hesap yapıyordum üç kiloya ykın almış olmalı diyodum ama nafile.artık bıraktım yemeyi.saglıkla gelsin dünyaya.o yeter anası onu çok güzel besler.zeynodaki gibi sütüm olursa bunuda tosun edirm ben.
kız havva kocıs gelene kadar bı bakım dedım de subat meleklerı lıstesınde yanlıslık war. beklenen dogum tarıhlerı duzgun ama dogum tarıhlerı mesela bugun doguran shıne 25.02.2010 dıyor daha ocak ayındayız anacım subat yazmıssın kaydirigubbakcemile3
aman benimde kayınvalidemden anneme fırsat kalmaz hastanede bile annemin kalmasına müsade etmez evde zaten başımda durur birkaç ay sonra kendim ilgilenirim bende çalışmıcam ya en azından bebiş 7-8 aylık olana kadar herkesin derdi başka bende kendim bakmak istiyorum her kafadan bir ses çıkıncada iyi olmuyor stres oluyor insan karışan olunca :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3seninde gözünden birşey kaçmıyor anacımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?