2010 Şubat Anneleri

sakin ol bakalım sen onlara kızarken bebişinde üzülür ama annesi maşallah herkeste kendini düşünüyor bu ne anlayışsızlıktır yazık değil mi sana her iki tarafında torunu kocişinle konuşssan belki kendi annen gelemezse onun annesi gelir o konuşuversin kızdım ama yaklava:

selmanın kızının resimleri ne kadar güzel öyle.yanaklar pembiş pembiş bide gülmüş poz veriyor şimdiden çok can yakacak çooookkk boshayallersmile

Ya sormaaa... İnsanın canı doğurmak istiyo...Çok tatlı maşallah

canım bende seninde üyelik kartı aldığını sandım:roflol:delikafadulden

Yok anacım yaaa ne kartı

İyi maşallah teyzesi keyfi yerinde ama dopmaya niyeti yok şimdilik

selmakıss ne tatlı bi ksss o maşallah küçük tavşana

aman canım bebişi düşün kızmakta haklısın ama dayanamaz gelirler merak etme ....

öle işte bide ben suçluyum ben vicdansızın biriyim diye suçlanıyorum ailem tarafından....yoook canım eşim o anasına söz geçiremez pısırık.... gezme var desek afedersin kaynanamın ayakları kıçına vurur koşarak gelir iş var ve 6 ayda kalamazmış kalbi varmış ya bişi olursaymış....... kimseye gitmiycem inadım inat 6 ay evimde yalnız kalcam kızımla kimse gelmesin hepsi Allahından bulur işallah

bence öyle uzun süreli kimseye ihtiyacın olmuyo.bir hafta kalsalar senen içinyeterli.herşeyi daha öncedin biliyormuşsun gibi yapıyorsun sen kendine güven yeterli.kimseye ihtiyacın yok.

evet ya ..bende senin gibi hesap yapıyordum üç kiloya ykın almış olmalı diyodum ama nafile.artık bıraktım yemeyi.saglıkla gelsin dünyaya.o yeter anası onu çok güzel besler.zeynodaki gibi sütüm olursa bunuda tosun edirm ben.

PAPATYA SAĞOL canım bende eşime öle dedim kimseye gitmem kızımla seni burda bekliycez dedim... kendi evimde en rahatı o çünkü.

kayınvalide nede olsa öz annen gibi olmaz.ama kendi annende diğer kardeşlerinin lafıyla hareket ediyor.sağlık sorununda varmış sende gidemezsin.üzülme canım Allah yardımcın olur.hiç bişey olmasa kendin bakarsın bebeğine bazen öyle komşular oluyorki ailenden bile yakınlar.strese sokup kendini bebeğini üzme.keşke eşin yanında olsaydı o zaman sorun olmazdı sen gidemiyomusun eşinle birlikte 6 ay.

bende perşembe gidicem.sezeryan dan iyi anlarım ben demişti bi muayenesinde banada.ne meraklılar sezeryana ya.kafam karıştı bak şimdi. benim oğlum dönmedi teyzesi doğum pozisyonunu almadı bu durumda sezeryan mecbur gibi gözüküyor zaten.
ama ben son haftaya kadar bekleme taraftarıyım bunu kendisinede söyledim zaten dönmezse eğer erkenden almaya kalkmayın sakın dedim.
gerçi hala aynı yerlerden vuruyor oğlum bakalım dönmüşmü.

aman benimde kayınvalidemden anneme fırsat kalmaz hastanede bile annemin kalmasına müsade etmez evde zaten başımda durur birkaç ay sonra kendim ilgilenirim bende çalışmıcam ya en azından bebiş 7-8 aylık olana kadar herkesin derdi başka bende kendim bakmak istiyorum her kafadan bir ses çıkıncada iyi olmuyor stres oluyor insan karışan olunca :dilcikar:

kız havva kocıs gelene kadar bı bakım dedım de subat meleklerı lıstesınde yanlıslık war. beklenen dogum tarıhlerı duzgun ama dogum tarıhlerı mesela bugun doguran shıne 25.02.2010 dıyor daha ocak ayındayız anacım subat yazmıssın kaydirigubbakcemile3

bende ne bulsam yiyorum kilo yapsın diye ama dediğin gibi olursa üzülürüm vallahi.sağlık ocağına gittim cuma günü 73 kg um.almamışım hiç.o kadar yediğim nereye gitti peki. :uhm: acaba oğlum mu aldı.2 hafta önce dra gittiğimdede 73düm çünkü.

SUMıFER eşim zaten burda olsa kimseyi istemem benim derdim 6 ay yalnız kalcam gece bebek ateşlenir şöle olur böle olur beni korkutuyolar arbada kullanmayı bilmiom çıkmazdayım yaa.....yok beni götüremiyo eşim..

bu arada zeynep te cmt dogurmadımı onunla aramızda 1 gun war cmt o 35+3 oluyordu canım

bıde nur yarın dogum yapmıcakmıydı topıge salı gunu kavusucam bebegıme dıye yazmıstı bı yerde

kaydirigubbakcemile3seninde gözünden birşey kaçmıyor anacımolumunekankayizsmile

tüm annişlerin gözü aydınn
çok sevinidm.. kuzucuklar gelmişşşş
yarın benim meleğimde geliyor inş.
heber edicem

nur yazmıs bugun subat meleklerı topıgıne cızelgesıne gore de yarın 39+0 oluyor
bende hafiye gibi oldum kaydirigubbakcemile3

ne güzel ...nerdeee bende o şans......yılan hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…