Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun
iyi akşamlar kızlar
bende yeni doktordan geldim son kontrolümüzdü
02.02.2010 sabah 8 de sezeryana giricem hayırlısıyla inş
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
ay bi acayip oldum haftaya salı geliyo kızım inş
senin içinde hayırlısını dilerim ama kıskanmaya başladım doğuranları yaaa
Sevilcim bebişinin ismi neydi
saol canım
niye senin çokmu var daha
hadi hayırlı olsun bende çarşamba günü kısmetse kızımı kollarıma alcam hayırlısıyla inşallah çok tuhafım gerçekten bende değişik bi heyecan var...
iyi akşamlar kızlar
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
oh oh maşallah geliyor melekler teker teker.korkma canım geliyor yavrun hayırlısı olsun.
öpüp koklayacaksın daha ne istiyorsun.
senide allah kurtarsın cnm bu arada dr a sordum lavman yapılmıyomuş artık sadece sonda takılıyomuş benim genel anestezi olucak kısmetse
maşallah gülşahcım.bencede yapmaz zaten normal bebişine baksana tombiş tombiş geliyo annesi.kaç haftalıktın sen.ne güzel bi tarih seçmişsiniz hemde
hadi hayırlı olsun bende çarşamba günü kısmetse kızımı kollarıma alcam hayırlısıyla inşallah çok tuhafım gerçekten bende değişik bi heyecan var...
iyi akşamlar kızlar
bugün 38+3 üz teyzesi
tşk ederiz
kızlar merhaba nasılsınız,profilime kızımın resimlerini yükledim...
çocuklarında okulu tatil olduğundan fazla giremiyorum, umarım herkes iyidir.doğum yapmış olan tüm arkadaşlarımın gözüaydın, allah analı babalı büyütsün......
Shine'ın 25/01/2010 tarihinde (bugün) saat00 da oğlu dünyaya geldi.
Kendisi ve oğlu Allah'a şükürler olsun sağlıklı.
Hepinize çok slmları var..
http://img685.imageshack.us/img685/6109/img0266t.jpg
lavmanda bişey yok kızlar o korkutmasın sizi.hemoroid ameliyatı olmuştum oradan tecrübeliyim.
ama o sonda korkutuyo beni takmasalar olmuyomu eyvahedigeldismile
sonda nasıl takılıyoki can acıtan bişeymi acaba yani o takılı olduğunda idrarı salacazmı nasıl olcak....
iyi akşamlar kızlar
Allah kurtarsın canım sağlıkla gelsin bebişin inş. :Saruboceq:Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun
seninde Allah yardımcın olsun canım heyecan olmaz mı ya ama ne güzel inş. sağ salim kavuşursunuz bebişinlehadi hayırlı olsun bende çarşamba günü kısmetse kızımı kollarıma alcam hayırlısıyla inşallah çok tuhafım gerçekten bende değişik bi heyecan var...
iyi akşamlar kızlar
hadı gozun aydın sagsaglım dunyaya getırırsın ıns bebegını kaydirigubbakcemile2Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun
ooo her gune bı bebek gelıyo ne guzell sende saat saymaya baslarsın artıkhadi hayırlı olsun bende çarşamba günü kısmetse kızımı kollarıma alcam hayırlısıyla inşallah çok tuhafım gerçekten bende değişik bi heyecan var...
iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?