anam doguruyomuyum nekaydirigubbakcemile2
anamın evinde her gun yerdim ya! bir haftadır canım nassıl kuru üzümlü kek çekiyor anlatamam... aldım yedim yok beğenmedi. simdi fırında çıkmasını bekliyorum :) eşime yaptırdım olumunekankayizsmile bakalım nasıl olcak heyecanla bekliyorum bu saatten sonra yememek lazım tabi ama işte ferman dinlemiyorum
oo afiyet olsun:ecrin_bebek: bebegine lop lop et olsun
aşağı iniyordur şekerim :) benimki hala akciger bolgesinde takılıyor :)
anam doguruyomuyum nekaydirigubbakcemile2
yer acıyodur kendıne kaydirigubbakcemile3
:bbo: daha yermi istiyo:bbo:
olsun sıgdıramıyodur kucucuk poposunu bı yere kaydirigubbakcemile3
slmmm kizlarr yaaaa ayyy sancilarimm varrr ama öyle sürekli deilll! kasiklarimda felaket oluyor, bacaklarimi düz uzatamiyorum.arasina yastik koyuyuyorum ve bacaklarimi kendime cekiyorumm anca öyle geciyor gibi oluyorum. ayy dahada günüm var 14 subata demisti doktorr! kizlar birde afedersiniz vaginamda cok agrii var! sizdede oluyor mu?
davul çalıyo benim kızkafamçokkarıştı
bizim haftalar aynımı ne senin son adet tarihin kaç.benim 5 mayıskaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar kızlar
bende yeni doktordan geldim son kontrolümüzdü
02.02.2010 sabah 8 de sezeryana giricem hayırlısıyla inş
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
ay bi acayip oldum haftaya salı geliyo kızım inş
Shine'ın 25/01/2010 tarihinde (bugün) saat00 da oğlu dünyaya geldi.
Kendisi ve oğlu Allah'a şükürler olsun sağlıklı.
Hepinize çok slmları var..
http://img685.imageshack.us/img685/6109/img0266t.jpg
kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh
kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?