sonda nasıl takılıyoki can acıtan bişeymi acaba yani o takılı olduğunda idrarı salacazmı nasıl olcak....
senide allah kurtarsın cnm bu arada dr a sordum lavman yapılmıyomuş artık sadece sonda takılıyomuş benim genel anestezi olucak kısmetse
camdankalp sevilirem ve diğer tüm yeni dogum gidecekler allah kolaylık versin...Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun
Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun
iyi akşamlar kızlar
bende yeni doktordan geldim son kontrolümüzdü
02.02.2010 sabah 8 de sezeryana giricem hayırlısıyla inş
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
ay bi acayip oldum haftaya salı geliyo kızım inş
kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh
Kızlar Allah yardımcınız olsun ınsallah sag salım kucagınıza alırsınız yavrunuzu,ben daha beklemedeyım kaydirigubbakcemile3 bızlere de dua edın ohaoldumsmile
kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh
Kızlar Allah yardımcınız olsun ınsallah sag salım kucagınıza alırsınız yavrunuzu,ben daha beklemedeyım kaydirigubbakcemile3 bızlere de dua edın ohaoldumsmile
günaydın sağolun kızlar meleğim geliyor inşallah yarın olmak bilmez şimdi banaaa darısı tüm bekleyenlerin başınaaa
Kızlar şimdi hastaneden dönünce yatağımızı felan kurup orda karşılıcaz demi gelenleri felan hep pijamaylamı gezcez neyseki korkulu rüyam kar bugun biraz durdu yarın bende 13.30 kısmetse giriyorum sezeryana Allah hepimize yardım etsin...
Bende yarını bekliyorum hayırlısıyla kalbim nasıl atıyo bi bilseniz ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah...
slm kızlar klavyem bozuktu yazamıyorum 2gündür nasılsınız?doğum günleri alınmış hayırlı olsun rabbim hepinizi kalanları bi avazda kurtarsın.bizim bugün görüş günümüz var kuzumu görmeyegidicem.
Kızlar şimdi hastaneden dönünce yatağımızı felan kurup orda karşılıcaz demi gelenleri felan hep pijamaylamı gezcez neyseki korkulu rüyam kar bugun biraz durdu yarın bende 13.30 kısmetse giriyorum sezeryana Allah hepimize yardım etsin...
valla cok guldum haa:) ne yapiim hiçbilmiyorum... biraz asagı tarafımızla fazla haşır neşir olucaklar desenee.. ya benn cook utanıyorumm ama...bilmiyorumkismile:çok üzgünüm::kedi:escos canım lavman bağırsakları temizlemek için makattan verilen bir ilaç
sonda idrarı boşaltmak için idrar yoluna boru gibi birşey takılması ki o takılınca idrar kesesindeki idrar boşalıyor sen farketmiyorsun yani yapmaya falan zorlamıyorsun.
bunlar neden gerekli: normal doğumda ıkınıyım derken milletin yüzünü gözünü ya da etrafı batırma diye gerekli kaydirigubbakcemile3
sezeryan için de aynı şey geçerli galiba...
valla cok guldum haa:) ne yapiim hiçbilmiyorum... biraz asagı tarafımızla fazla haşır neşir olucaklar desenee.. ya benn cook utanıyorumm ama...bilmiyorumkismile:çok üzgünüm::kedi:
kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?