kızlar bebeklerin hareketlerini sormuştum arada kaynadı benımkı çok hareketlı değil artık endişeleniyorum sizce normalmı doktorumda tatile gidecek zamanı buldu...........
kızlar gunaydın...
sabah nur un kuzenı mesaj cekmıs. dun bebegını kucagına almıs nur ıkısıde cok ıyılermıs opuyorumnanaktan
bende sımdı doktordan geldım. kızım 2.800 48 cm olmuseşi de suyuda kendiside gayet iyiymiş... 37 yide dolduralım sonra prepar tablet ı bırakalım dogarsa dogsun dedı doktorumuz... bı 10 gun daha sabretsın kızın dedı :asigim:
2 hafta sonra cagırdı tekrar neden anlamadım... çatı da yapıcakmıs 37+5 oluyorum o gıttıgımde. eger normal dogum yapamıcak gıbıysen bı kac gun sonrasında bebegımızı alırız zaten dedı. hamılelık sekerımın normal dogum sırasında yaratabılecegı sorunları sordum. dogum esnasında senın sekerın stresten yukselebılır bebek kakasını yapabılır yada kalp atısları zayıflayabılır. kanala gırınce mudehale etmemız zor olur rısklerı bunlar kararını verıcek olan sensın ıyıce dusun hangı dogum seklını secıcegıne karar ver dedı... esım de kızdı bana adamın kafasını nıye bulandırıyosun dıye. adamın kafasını bulandırmıyorum kı ben adam hem bana bunu dıyınce sezeryan gerek demedı. sadece ne kadar rısk var bunu ogrenmek ıstedım. bunu dusunmem gerekıyo. 9 ay tasıdım karnımda eger bebek kanala gırer ve bu olasılıklardan bırı olusursa o zaman ne olucak??? bebegımı rıske atmak ıstemıyorum aslında onemlı olan saglıkla dogması sezeryan mı desem dıye dusunuyorum ama esım cok karsı...
nst yede gırdım sancılar başlamış hafiften. çok sıklaşırsa 5 dk 1 e duserse yada suyun nişanın gelırse hemen gelıyosun dedı. çatı ağrımda normalmiş göya bu nasıl normallık anlamadım magnezyuma devam Çok üzgünüm çoook
benden haberler bu kadar kızlar...
kızlar bebeklerin hareketlerini sormuştum arada kaynadı benımkı çok hareketlı değil artık endişeleniyorum sizce normalmı doktorumda tatile gidecek zamanı buldu...........
slm kızlar herkes nasıl ıyımısınız bakalım
benım yarın kontrolum var yarın bellı olcak sezeryanmı normalmı
gecen sefer gıttıgımde sancım vardı fakat hıc acılma yoktu suyuda azalmıstı bıraz
sımdı yarın bakacak suyum cok azaldıysa rahımdede acılma yoksa sezeryana alcak yok eger acılmada varsa normal dogum
yarın ayvayı yedım anlayacagınız bu gece uyuyamam herhalde
kızlar gunaydın...
sabah nur un kuzenı mesaj cekmıs. dun bebegını kucagına almıs nur ıkısıde cok ıyılermıs opuyorumnanaktan
bende sımdı doktordan geldım. kızım 2.800 48 cm olmuseşi de suyuda kendiside gayet iyiymiş... 37 yide dolduralım sonra prepar tablet ı bırakalım dogarsa dogsun dedı doktorumuz... bı 10 gun daha sabretsın kızın dedı :asigim:
2 hafta sonra cagırdı tekrar neden anlamadım... çatı da yapıcakmıs 37+5 oluyorum o gıttıgımde. eger normal dogum yapamıcak gıbıysen bı kac gun sonrasında bebegımızı alırız zaten dedı. hamılelık sekerımın normal dogum sırasında yaratabılecegı sorunları sordum. dogum esnasında senın sekerın stresten yukselebılır bebek kakasını yapabılır yada kalp atısları zayıflayabılır. kanala gırınce mudehale etmemız zor olur rısklerı bunlar kararını verıcek olan sensın ıyıce dusun hangı dogum seklını secıcegıne karar ver dedı... esım de kızdı bana adamın kafasını nıye bulandırıyosun dıye. adamın kafasını bulandırmıyorum kı ben adam hem bana bunu dıyınce sezeryan gerek demedı. sadece ne kadar rısk var bunu ogrenmek ıstedım. bunu dusunmem gerekıyo. 9 ay tasıdım karnımda eger bebek kanala gırer ve bu olasılıklardan bırı olusursa o zaman ne olucak??? bebegımı rıske atmak ıstemıyorum aslında onemlı olan saglıkla dogması sezeryan mı desem dıye dusunuyorum ama esım cok karsı...
nst yede gırdım sancılar başlamış hafiften. çok sıklaşırsa 5 dk 1 e duserse yada suyun nişanın gelırse hemen gelıyosun dedı. çatı ağrımda normalmiş göya bu nasıl normallık anlamadım magnezyuma devam Çok üzgünüm çoook
benden haberler bu kadar kızlar...
Canım keşke biraz yürümeye çalışsan açılır ...banim ablam ebe hemşire bana normal yap yürü başı döner açılman kolay olur falan diyodu evde isen böle sürekli yürü.....tabi abartma
canım benımkıde 1-2 gundur az bugun sordum hatta normal ama gunde en az 10-15 hareket hıssetmelısın dedı doktor amcamız.kızlar bebeklerin hareketlerini sormuştum arada kaynadı benımkı çok hareketlı değil artık endişeleniyorum sizce normalmı doktorumda tatile gidecek zamanı buldu...........
ne anlar herıfler onlara gore hersey hoşşşZeynepçim maşallah ipek hanıma ... Valla tüm riskleri öğrenip karar vermek en iyisi sen iyi etmişsin. Bakma sen kocanın dediklerine.
daha oncede konusmustuk bunu o zamanda kesınlıkle sezeryan demek sezeryan yanlısı bı doktor gıbı gorunmek ıstemem ama rıskı bu. hıcbısey olmayabılır de ama olabılır de. kararını sen ver demıstı...canım hiç kafana takma sonucta doktor bi risk olduguna gerçekten inansaydı senin demene gerek yok sezeryan derdi :1hug:.sadece ihtimalleri söylemiş sana kafana takma bencelmaz:
slmmm canlarimmmm.... benimde bugün randevum var. bakalim doktor nediycek! ya 3 gündür acayip bi sancim var girip girip cikiyo ! sirtimdan basliyo belime sonrada kasiklarimakadar büyük bir sanci geliyor. 37+2 im! zeynepcim canim bendede seker var yaa bende neye karar verecegimi bilemiyorum! ama dogumdan hemen sonra bebege acil müdahale yapilmasi gerekiyormus sekerli hastalarda! bende korkuyorum dogum sirasinda hadi havasiz kaldi hadi birsey oldu! genellikle sekerli hastalarda doktorlar sezeryani öneriyor ama ben daha dogum yapacagim hastaneyle görüsmeye gitmedim. bakalim gidersem sorcam riskini, sonra senide haberdar ederim canim!
yurumeye calısıyorum cnm ama 4 gundur burnumu dısarı cıkaramıyorum bızım buralarda kardan gecılmıyo,en son cuma gunu dısarı cıkmıstım yanı,ne bıleyım ya amaaaaaaaannnn
yarın gıtcez bakalım ne dıyecek doktor teyzemızeyvahedigeldismile
canım benım sekerım kontrollu gıdıyor rejımle normale dondu ama dogum esnasında benım stresımden panıgımden yukselebılıyormus. o zaman problem cıkarıyormus zaten. doktor ılla da sezeryan ol demedı sezeryancı bı doktor gıbı gorunmek ıstemem ben sana soyluyorum bısey olmayabılır de belkı ama rıskı bu kararını sen ver dedı...
banada haber ver canım bakalım sana ne dıcekler...
plaj cim canim senindemi sekerin vardi ?ya doktorların çoğu sezeryancı aslında bi ara normalmi yapsam diye düşündüm ....doktora diyorum adammm hiiiiiiiiiiiiiiiç duymuyo beni o sezeryanden bahsediyoalsanaalsanasmile
ilkmi seninde ...evde yürü işte ...korkma belkide kolay olur be neler duyyoz akşamki haberlerde kız tuvalette doğurmuş düşün yani................
ya doktorların çoğu sezeryancı aslında bi ara normalmi yapsam diye düşündüm ....doktora diyorum adammm hiiiiiiiiiiiiiiiç duymuyo beni o sezeryanden bahsediyoalsanaalsanasmile
offff yaaaa eyvahedigeldismile bende cok korkuyorumm! kesin yaparim ben panik! ama evime gelen bi ebe de demisti ki ben kac sekerli anneyi normal dogum yaptirdim demisti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?