2010 Şubat Anneleri

kızlar bebeklerin hareketlerini sormuştum arada kaynadı benımkı çok hareketlı değil artık endişeleniyorum sizce normalmı doktorumda tatile gidecek zamanı buldu...........

slm kızlar herkes nasıl ıyımısınız bakalım
benım yarın kontrolum var yarın bellı olcak sezeryanmı normalmı
gecen sefer gıttıgımde sancım vardı fakat hıc acılma yoktu suyuda azalmıstı bıraz
sımdı yarın bakacak suyum cok azaldıysa rahımdede acılma yoksa sezeryana alcak yok eger acılmada varsa normal dogum
yarın ayvayı yedım anlayacagınız bu gece uyuyamam herhalde

kızlar bebeklerin hareketlerini sormuştum arada kaynadı benımkı çok hareketlı değil artık endişeleniyorum sizce normalmı doktorumda tatile gidecek zamanı buldu...........

cnm benım bebekte oyle annemde dedıkı doguma yakın hareketlerı azalırmıs,doktorumda oyle demıstı
fırtına oncesı sessızlık yanıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım hiç kafana takma sonucta doktor bi risk olduguna gerçekten inansaydı senin demene gerek yok sezeryan derdi :1hug:.sadece ihtimalleri söylemiş sana kafana takma bencelmaz:

evet benimkide sanki 2 gündür azaldı gibi bilmiom

neyse kızlar ben kaçar yarın görüşrüz soran arkadaşlar vardı

--------------------------------------------------------------------------------
kk Pro üyelik nedir ? Avantajları nelerdir ?

Aslında kullanıcı adınızı kırmızı yapmaktan öteye gidemiyor bu KK Pro denen akım. Forumda ne gibi avantajları var ? Bir kere ayrı bir hava verdiği söyleniyor. Henüz benim kartım yok, aslında ilk ben almıştım fakat yurtdışında bir üyemize (gullerdiyari) acil kart yollamam gerektiğinden kendi kartımı kendisine yolladım.

Forumda mevcut haklarınızı defalarca almayacağımızı ifade etmemize rağmen bu konuda birçok kez sorular sordunuz hep aynı cevabı verdik mevcut verilmiş haklar alınmadı alınmayacak diye. Lakin pro üyelere ekstra haklar verildi.

- Yukarıda yazdığım gibi Havalı bir kullanıcı isimleri oldu (Havalılar ama içlerinde banlanan çok oldu)

- Cinsellik gibi 7-8 aydır kapalı bir başlığı normal üyelerin okuma hakkı varken Pro üyeler okumakkalmıyor yorumda yazabiliyor, konuda açabiliyorlar,

- Pro üyelerin gözü yormakyacak şekilde imzalarına izinleri var,

- Profillerini çingenemsi hale getirebiliyorlar. Bu güzel özellik işte, Bakınız : NILBERA

- Konularda görünmez olarak gezebiliyorlar,

- 2 özel mesaj arası 600 sn. beklemeden çatır çatır taciz mesajları yazabiliyorlar.

aklıma şimdilik bunlar geldi aklıma geldikçe yazacağım....

Canım keşke biraz yürümeye çalışsan açılır ...banim ablam ebe hemşire bana normal yap yürü başı döner açılman kolay olur falan diyodu evde isen böle sürekli yürü.....tabi abartma

slmmm canlarimmmm.... benimde bugün randevum var. bakalim doktor nediycek! ya 3 gündür acayip bi sancim var girip girip cikiyo ! sirtimdan basliyo belime sonrada kasiklarimakadar büyük bir sanci geliyor. 37+2 im! zeynepcim canim bendede seker var yaa bende neye karar verecegimi bilemiyorum! ama dogumdan hemen sonra bebege acil müdahale yapilmasi gerekiyormus sekerli hastalarda! bende korkuyorum dogum sirasinda hadi havasiz kaldi hadi birsey oldu! genellikle sekerli hastalarda doktorlar sezeryani öneriyor ama ben daha dogum yapacagim hastaneyle görüsmeye gitmedim. bakalim gidersem sorcam riskini, sonra senide haberdar ederim canim!

Canım keşke biraz yürümeye çalışsan açılır ...banim ablam ebe hemşire bana normal yap yürü başı döner açılman kolay olur falan diyodu evde isen böle sürekli yürü.....tabi abartma

yurumeye calısıyorum cnm ama 4 gundur burnumu dısarı cıkaramıyorum bızım buralarda kardan gecılmıyo,en son cuma gunu dısarı cıkmıstım yanı,ne bıleyım ya amaaaaaaaannnn
yarın gıtcez bakalım ne dıyecek doktor teyzemızeyvahedigeldismile

canım benımkıde 1-2 gundur az bugun sordum hatta normal ama gunde en az 10-15 hareket hıssetmelısın dedı doktor amcamız.

Zeynepçim maşallah ipek hanıma ... Valla tüm riskleri öğrenip karar vermek en iyisi sen iyi etmişsin. Bakma sen kocanın dediklerine.
ne anlar herıfler onlara gore hersey hoşşş klava:

canım hiç kafana takma sonucta doktor bi risk olduguna gerçekten inansaydı senin demene gerek yok sezeryan derdi :1hug:.sadece ihtimalleri söylemiş sana kafana takma bencelmaz:
daha oncede konusmustuk bunu o zamanda kesınlıkle sezeryan demek sezeryan yanlısı bı doktor gıbı gorunmek ıstemem ama rıskı bu. hıcbısey olmayabılır de ama olabılır de. kararını sen ver demıstı...
enıne boyuna bı dusunıyım bunu.
belkı bısey olmaz ewet ama bebek kanala gırdıgınde bı problem cıkarsa o zaman mudehale de edılmez.
gamyoncuiremsu dusunmek lazım

canım benım sekerım kontrollu gıdıyor rejımle normale dondu ama dogum esnasında benım stresımden panıgımden yukselebılıyormus. o zaman problem cıkarıyormus zaten. doktor ılla da sezeryan ol demedı sezeryancı bı doktor gıbı gorunmek ıstemem ben sana soyluyorum bısey olmayabılır de belkı ama rıskı bu kararını sen ver dedı...
banada haber ver canım bakalım sana ne dıcekler...

ilkmi seninde ...evde yürü işte ...korkma belkide kolay olur be neler duyyoz akşamki haberlerde kız tuvalette doğurmuş düşün yani................

ya doktorların çoğu sezeryancı aslında bi ara normalmi yapsam diye düşündüm ....doktora diyorum adammm hiiiiiiiiiiiiiiiç duymuyo beni o sezeryanden bahsediyoalsanaalsanasmile

offff yaaaa eyvahedigeldismile bende cok korkuyorumm! kesin yaparim ben panik! ama evime gelen bi ebe de demisti ki ben kac sekerli anneyi normal dogum yaptirdim demisti!

bende bugün haberlere göz gezdirirken kizin biri hamilelliginde habersiz asiri sirt agrisindan doktora gitmis ve dogurmusta gelmis... üstelik 16 yasinda! yabanci bi devlette!

ilkmi seninde ...evde yürü işte ...korkma belkide kolay olur be neler duyyoz akşamki haberlerde kız tuvalette doğurmuş düşün yani................

yok kız ılk degıl benım ıkıncı ınsallah
ılkım normal oldu
ayyy benım doktorum cok cok ıyıyımıs valla
asla mecbur kalmadan sezeryana almam dıyo kadın ya
ayy cok sukur yaaaaa:lepi:yasasın benım doktorumzemuszemuskaydirigubbakcemile2

yeri daraldığındandır kızlar ama yine de durun bir dinleyin bir saat boyunca kaç hareket ettiğine ve ya doktorunuzu arayın ya da başka bir doktora gidin

ya doktorların çoğu sezeryancı aslında bi ara normalmi yapsam diye düşündüm ....doktora diyorum adammm hiiiiiiiiiiiiiiiç duymuyo beni o sezeryanden bahsediyoalsanaalsanasmile

klava:

offff yaaaa eyvahedigeldismile bende cok korkuyorumm! kesin yaparim ben panik! ama evime gelen bi ebe de demisti ki ben kac sekerli anneyi normal dogum yaptirdim demisti!

sekerlı anne normal dogum yapamaz dıye bısey yok kı elbette yapar. hayır kesınlıkle yapılmaz dıye bısey yok. sadece bazı rısklerı war. hıcbısey olmayabılır de ama olabılır de. bunun kararını bız verıcez canım. ben acıkcası bebegımı rıske atmak ıstemıyorum. kanala gırdıgı sırada bı problem cıkarsa sezeryana donemez de doktor o saatten sonra...
sen gorus hastanenle doktorunla ıyıce ogren sor aklında kalmasın ona gore dusun olc tart kararını ver canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…