maaşallah canım bebişine.. zor kaararlar bunlar biliyoroum ve kaynana anne eş kim varsa karışıo.. onların da hakkı var ma karar vermek anneye bakıo sonuçta vucut senin bebeğin de bence ilk sahibi biziz.. onun için iyisine karar vermemeiz gerekio.. hayırlısı olsun de.. takma fazla..kızlar gunaydın...
sabah nur un kuzenı mesaj cekmıs. dun bebegını kucagına almıs nur ıkısıde cok ıyılermıs opuyorumnanaktan
bende sımdı doktordan geldım. kızım 2.800 48 cm olmuseşi de suyuda kendiside gayet iyiymiş... 37 yide dolduralım sonra prepar tablet ı bırakalım dogarsa dogsun dedı doktorumuz... bı 10 gun daha sabretsın kızın dedı :asigim:
2 hafta sonra cagırdı tekrar neden anlamadım... çatı da yapıcakmıs 37+5 oluyorum o gıttıgımde. eger normal dogum yapamıcak gıbıysen bı kac gun sonrasında bebegımızı alırız zaten dedı. hamılelık sekerımın normal dogum sırasında yaratabılecegı sorunları sordum. dogum esnasında senın sekerın stresten yukselebılır bebek kakasını yapabılır yada kalp atısları zayıflayabılır. kanala gırınce mudehale etmemız zor olur rısklerı bunlar kararını verıcek olan sensın ıyıce dusun hangı dogum seklını secıcegıne karar ver dedı... esım de kızdı bana adamın kafasını nıye bulandırıyosun dıye. adamın kafasını bulandırmıyorum kı ben adam hem bana bunu dıyınce sezeryan gerek demedı. sadece ne kadar rısk var bunu ogrenmek ıstedım. bunu dusunmem gerekıyo. 9 ay tasıdım karnımda eger bebek kanala gırer ve bu olasılıklardan bırı olusursa o zaman ne olucak??? bebegımı rıske atmak ıstemıyorum aslında onemlı olan saglıkla dogması sezeryan mı desem dıye dusunuyorum ama esım cok karsı...
nst yede gırdım sancılar başlamış hafiften. çok sıklaşırsa 5 dk 1 e duserse yada suyun nişanın gelırse hemen gelıyosun dedı. çatı ağrımda normalmiş göya bu nasıl normallık anlamadım magnezyuma devam Çok üzgünüm çoook
benden haberler bu kadar kızlar...
ya onu neremize takacaklar idrar kesesine değil heralde.. malum çıkış noktasına mııı.??? nasıl olucak ya.. hiç anlamadım netten bi araştırcam ya.. bu kadar da olmaz yaniiiiiiiii................off şu sonda işi beni hem korkutuyo hemde utandırıyo ne gerek var sanki.ben sezeryan olursam zaten 12 saat bişey yiyip içmiycemki ne çıkarıcam dışarı şakkıdı
belki çok dil döksem takmazlar olurmu acaba salakcinni
cucus a bakcam fatoş da inşallah eli dolu glir evine yakın zmaanda ::)Merhaba arkadaşlar....Umarum herkes iyidir...
Serapçım, Ebrucum sağlıkla alın inşallah yavrularınızı kollarınıza... Biizim yerimize de koklayın...
Fatoşçum güzel haberler geetir bize Aras Bebekten...
Kızlar bu arada Cucus bebiş topiğine doğum hikayesini yazmış...
kızlar gunaydın...
sabah nur un kuzenı mesaj cekmıs. dun bebegını kucagına almıs nur ıkısıde cok ıyılermıs opuyorumnanaktan
bende sımdı doktordan geldım. kızım 2.800 48 cm olmuseşi de suyuda kendiside gayet iyiymiş... 37 yide dolduralım sonra prepar tablet ı bırakalım dogarsa dogsun dedı doktorumuz... bı 10 gun daha sabretsın kızın dedı :asigim:
2 hafta sonra cagırdı tekrar neden anlamadım... çatı da yapıcakmıs 37+5 oluyorum o gıttıgımde. eger normal dogum yapamıcak gıbıysen bı kac gun sonrasında bebegımızı alırız zaten dedı. hamılelık sekerımın normal dogum sırasında yaratabılecegı sorunları sordum. dogum esnasında senın sekerın stresten yukselebılır bebek kakasını yapabılır yada kalp atısları zayıflayabılır. kanala gırınce mudehale etmemız zor olur rısklerı bunlar kararını verıcek olan sensın ıyıce dusun hangı dogum seklını secıcegıne karar ver dedı... esım de kızdı bana adamın kafasını nıye bulandırıyosun dıye. adamın kafasını bulandırmıyorum kı ben adam hem bana bunu dıyınce sezeryan gerek demedı. sadece ne kadar rısk var bunu ogrenmek ıstedım. bunu dusunmem gerekıyo. 9 ay tasıdım karnımda eger bebek kanala gırer ve bu olasılıklardan bırı olusursa o zaman ne olucak??? bebegımı rıske atmak ıstemıyorum aslında onemlı olan saglıkla dogması sezeryan mı desem dıye dusunuyorum ama esım cok karsı...
nst yede gırdım sancılar başlamış hafiften. çok sıklaşırsa 5 dk 1 e duserse yada suyun nişanın gelırse hemen gelıyosun dedı. çatı ağrımda normalmiş göya bu nasıl normallık anlamadım magnezyuma devam Çok üzgünüm çoook
benden haberler bu kadar kızlar...
kızlar bebeklerin hareketlerini sormuştum arada kaynadı benımkı çok hareketlı değil artık endişeleniyorum sizce normalmı doktorumda tatile gidecek zamanı buldu...........
kızlar bebeklerin hareketlerini sormuştum arada kaynadı benımkı çok hareketlı değil artık endişeleniyorum sizce normalmı doktorumda tatile gidecek zamanı buldu...........
yok kız ılk degıl benım ıkıncı ınsallah
ılkım normal oldu
ayyy benım doktorum cok cok ıyıyımıs valla
asla mecbur kalmadan sezeryana almam dıyo kadın ya
ayy cok sukur yaaaaa:lepi:yasasın benım doktorumzemuszemuskaydirigubbakcemile2
ya doktorların çoğu sezeryancı aslında bi ara normalmi yapsam diye düşündüm ....doktora diyorum adammm hiiiiiiiiiiiiiiiç duymuyo beni o sezeryanden bahsediyoalsanaalsanasmile
yok kız ılk degıl benım ıkıncı ınsallah
ılkım normal oldu
ayyy benım doktorum cok cok ıyıyımıs valla
asla mecbur kalmadan sezeryana almam dıyo kadın ya
ayy cok sukur yaaaaa:lepi:yasasın benım doktorumzemuszemuskaydirigubbakcemile2
maaşallah canım bebişine.. zor kaararlar bunlar biliyoroum ve kaynana anne eş kim varsa karışıo.. onların da hakkı var ma karar vermek anneye bakıo sonuçta vucut senin bebeğin de bence ilk sahibi biziz.. onun için iyisine karar vermemeiz gerekio.. hayırlısı olsun de.. takma fazla..
ya onu neremize takacaklar idrar kesesine değil heralde.. malum çıkış noktasına mııı.??? nasıl olucak ya.. hiç anlamadım netten bi araştırcam ya.. bu kadar da olmaz yaniiiiiiiii................
cucus a bakcam fatoş da inşallah eli dolu glir evine yakın zmaanda ::)
Maşşalah İpeğimize kocaman olmuş. Takma kafana canım bi dahaki gittiğinde doktorunla konuşursun tekrar. O sana ne önerdiğini söylesin yine için rahat etsin.
Benimki fazla hareketli canım ama azalabiliyormuş. Ama doktorum beni uyarıyor hareketlerinde azalma olursa gel diye. 2 saatte 10 kere hareket etmesi gerekiyor diyo. Doktorunu arayamıyor musun cepten? için rahat eder en azından
canlarimm ben kaciyorumm... benim icin dua edin oldumu? randevum var simdi. CTG ye gircem. sonra bakar galba acilmam va´r mi yok mu diye! öpüyorum kizlarrr hepiniziii! opuyorumnanaktan
benimki de hareketli maaşallah.. bir gün pek durgundu kar günü evde soğuktu belki ondan.. sonra poposunu bir sağa bir sola oynatıyor sığdıramıyor sanırım yazık yavruma ya.. bide ben çok iştahlı oldum sürekli acıkıyourm ve ben yemek yedike o da zıplıyor canı istiyor hemen gelsin de yesem ben die sanki .. :) ama belki de midedeki hareketten kareket ediyordur bilmiyourm valla..Maşşalah İpeğimize kocaman olmuş. Takma kafana canım bi dahaki gittiğinde doktorunla konuşursun tekrar. O sana ne önerdiğini söylesin yine için rahat etsin.
Benimki fazla hareketli canım ama azalabiliyormuş. Ama doktorum beni uyarıyor hareketlerinde azalma olursa gel diye. 2 saatte 10 kere hareket etmesi gerekiyor diyo. Doktorunu arayamıyor musun cepten? için rahat eder en azından
canlarimm ben kaciyorumm... benim icin dua edin oldumu? randevum var simdi. CTG ye gircem. sonra bakar galba acilmam va´r mi yok mu diye! öpüyorum kizlarrr hepiniziii! opuyorumnanaktan
benimki de hareketli maaşallah.. bir gün pek durgundu kar günü evde soğuktu belki ondan.. sonra poposunu bir sağa bir sola oynatıyor sığdıramıyor sanırım yazık yavruma ya.. bide ben çok iştahlı oldum sürekli acıkıyourm ve ben yemek yedike o da zıplıyor canı istiyor hemen gelsin de yesem ben die sanki .. :) ama belki de midedeki hareketten kareket ediyordur bilmiyourm valla..
benimki de hareketli maaşallah.. bir gün pek durgundu kar günü evde soğuktu belki ondan.. sonra poposunu bir sağa bir sola oynatıyor sığdıramıyor sanırım yazık yavruma ya.. bide ben çok iştahlı oldum sürekli acıkıyourm ve ben yemek yedike o da zıplıyor canı istiyor hemen gelsin de yesem ben die sanki .. :) ama belki de midedeki hareketten kareket ediyordur bilmiyourm valla..
sagoll canlarimm heberdar ederimm sizi!
naber kızlar nasılsınız..
zeynep dokotrun neye kara verirse ona göre davranırsın artık.dogru bazen normal dogum riskli olabiliyo..sen eşine bakma sankim o doguracak..kolaysa o dogursunkaydirigubbakcemile3
benim kız çok haraketli.doktor her gittigimde haraketlerini say diyo.valla saymakla baş edilmez diyom.iyi çok iyi ozamandiyo..
Papatyacım maşallah kızına...
benım kı belkı şişmanlıktan poposunu oynatamıyodur ondan azdır hareket kaydirigubbakcemile3
annem geldi kızlar temizlik var yanıı ay o yaptıkça bana sıkıntı basıyo niye böyle sıkıntılı oldum ben ayol sevineceğime sinir basıyo :umursamaz:
walla aysegulcum verıyım o dogursun kolaysa. arada yorulduysan ver ben tasıyım bırazda demeyı bılıyor bıde dogurmak nasılmıs onu gorsun kaydirigubbakcemile3
uyku bastı kızlar cıkıp uzanıyım bıraz opuyorum hepınızı
merhaba kızlar bende dün kontrole gittim 1 hafta öne çıktı günümüz ultrasonda bebeğim 3000 gr olmuş maşallah 35 haftalık olmam gerekiyodu ama 36 çıktı doğumumda yakındır arkadaşlar kafası bile aşağıdamış benim kız fazla durmucak anlaşılan 15 gün sonra bidaha kontrolum var 20 güne kadarda bebeğim gelir heralde böle giderse 1 ayda 1 5 kilo almış daha da çok heyecanlandım şimdi normal gidiyor her bişeyide inş hepimiz sağsalim bebeklerimizi alırız kucağımıza ben fazla giremiyorum foruma pc soğuk odada o yüzden duramıyorum sizi bırakmıyacağım ama arkadaşlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?