2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

yarın evdeyim bende yapıcam deniycem.bakalım benim kız sevecekmi.

az az herşeyi deniyorum baktım zararı yok devam ediyorum.

sagol Burcucum ya, surekli okuyorum ama ne oldugunu bilmiyordum..
Beriscim benim derdim de ayni herkes Beyza'ya birseyler yalatma yedirme derdinde.. Hele kayinvalidem hamburgelerin icindeki sosu yalaticakti gecende..Neymis biz yerken cani cekermis cocugun lmaz:

Kizlar ben acikcasi gunde bir kez veriyorum yemek. aksamlari meyve ya da sebze puresi.. sabahlari da verirsem 3 cay kasigi kadar kasik mamasi veriyorum o kadar.. simdilik bu kadar yeter bana gore..simdi esas besini sutten alirlarmis..herkesin metodu farklidir tabii ki..

Aysegulcum senin kullandigin ihlamur poset ihlamur mu?

hımmm anladım canım sagol. bıde nasıl yaptıgını tarıfını yazsan...
oh oh masallahhhh

hayır canım poşet ıhlamur degil.çiçek ıhlamur.onu kaynatıyorum.taze teze veriyorum..

bende bu sabah ıhlamur kaynattım iki bebe bisküvisi erittim içine sevdi benimki dünde yoğurt mayaladım taş gibi tuttu azar azar veriyom içine ne koyuyosunuz ben azıcık pekmez koydum ama baka ne koyabilirim fikir verin

rica ederim cnm.

sevindim cnm memnun kalacağından şüphem yok.aklında ne varsa sor.bu arada haklısın öyle bir hastanede öyle dr lar olması kafa kurcalayıcı.benim domatese alerjim var o yüzden derinede vermememi söyledi dr.ben daha hiç yoğurt mayalamadım berrincim.hazır sütle yaptıktan sonra hazır yoğurt yediredebilirsin dedi dr.ama onuda vermedim çünkü ek gıdalarımız ertelendi bakalım bu ay başlıyacakmıyız.derin normal kilo alsaydı başlıycaktık.

ya kizlar ben Aptamil 2 sütü ile yogurt mayaladim normal bakkallarda satilan yogurtla mayaladima ama sabah actim baktimki suy gibi hala.ya markette aldigim sütle yaptigim icin oldu yada aptamilin ölcegini kacirdim eyvahedigeldismile yada beceremedimmm sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni lülülülülülü ne gülüyonnnn giiiiiii lülülülülülü evet aslinda biraz komikkk bir durum! ahhh gece ne hayaller kuruyodum yarin yogurdum tas gibi tutar diyodum esime aklinialirimsmile sabah kalktik heyecanla actimkiii " esimin dedigi tak seyyy bravo askimmm cok güzel tutturmussun hakkaten kimse senin kadar imkani yok böyle tutturamaz dedi " kaydirigubbakcemile3

oda bana özel bi yetenek deseydin kaydirigubbakcemile3

he vallaaa kaydirigubbakcemile3 aman valla bende ´sabah normal marketlerde satilan yogurtan verdim biraz eksiydi ama icine seftali püresi koydum ayyy ben bile yiyemedim eksiliten bebisim masallahh yrim kücük kase kadar yedi!

slm arkadaşlar oğlum şuan 4,5 aylık ve 20 gün önce dr. kontrolunde 6630gr geldı dr. sabah akşam bir çay bardagı dolusu aptamıl kaşık maması verdı ilk 5gün yedi ama şimdi kesinlikle yemıyor bi dönem çok ısrar ettım sonra 1 hafta ara verdım şimdi tekrar verıyorum ağzı sımsıkı kapalı kesınlıkle açmıyor...çorba yapıyorum pirinç unu yapıyorumkavanoz mamaları,sabah peynır pekmezyumnurta bebe bisküvisi karışımı denıyorum ama nafilee... ve işin kötüsü bugun kayınvalıdemle bu yüzden kavga ettık sanki ben çocuga bakmıyomuşum gibi bi hava yapıyor yedırmıyomuşum gibi epey girdik birbirimize tabi kapıdan çıkar çıkmaz eşimi aramış,bi güzel onla da kavga ettık napcam bilmıyorum akıl verın nolur ? yedırme pozısyonunuz nasıl ? cvplarınızı beklıyorum tşk

canım bir çay bardagını bitiremezler.çok fazla daha..önce keşke 2-3 kaşıkla başlasaydın damak tadları gelişmesi gerek.öncelikle kahvaltıda peynir ve yumurta bir adara verilmiyo.dönüşümlü verilecek.yumurta veriyorsan peynir vermeyeceksin.hem peynir için çok erken.doktorlar önce yumurta sarısından başlatıyor.
kahvaltı olarak ben ıhlamur kaynatıyorum ılık halde içine bir adat bebe bisküvisi koyuyorum.çeyrek yumurta sarısı eziyorum ve sütlü pirinçli mamalar oluyo kaşak maması birazda ondan koyuyorum.benimkinin kıvamı suludan biraz katı.önce öyle başladım.yerirkende çıngıraklarını çalıyorum.eline oyuncak veriyorum.muhakka dikkatini dagıtıyorum
pekmez bize daha erken dedi doktorumuz.
yogurt olarakta elma püreliyorum ve birazda elma suyu katıyorum yogurduna yiyor.hem kilosu iyimiş..dert etme.yavaş yavaş alıştır .önce ben yarım türk fincanları olurya yarım verdim onla ölçerek.sonra bir hafta sonra yiyorsa tam fincana çıkardım.yemiyorsa yarım fincanda kaldım.ısrar etme.iyice sevmezler yemeyi..elma suyu ver.havuç suyu ver...ne bilem radyo aç.tv açıyorsanda çok uzaktan seyrettir.yakından gözlerine temas gözlerini yorar.kolay gelsin bacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…