bizim ek gıda olayı iyice kördüğüm oldu tam başlıyoruz alerjik kabarmaları başlıyor hiranın yine bırakıyoruz
geçen ay yeni bir doktora başladık ve çok şükür hiranın alerji olayını çözdü gibi görünüyor
6 aya kadar ek gıdaya başlatmıyor bizi günde sadece 1 kere meyve oonun dışında sadece anne sütü 10 gün sonra çorbalar.ama ben şimdiden neler yaparım diye araştırıyorum dün organik marketlerde satılan çorbalık tahıl karışımı aldım çok övdü satıcı bakalım nasıl olucak olucak onun dışında burcu senin paylaştığın iperhanımınçiftliği adresine mail attım bizim bahçede yetişmeyen herşeyi ordan sipariş vericem organik marketlerin güvenilirliği konusında endişelerim vardı bu adres çok iyi oldu çok teşekkür ederim.çünkü hira tarım ilaçlarınada alerjik reaksiyon gösteriyor her yediği ilaçsız olması lazım
bizim ek gıda olayı iyice kördüğüm oldu tam başlıyoruz alerjik kabarmaları başlıyor hiranın yine bırakıyoruz
geçen ay yeni bir doktora başladık ve çok şükür hiranın alerji olayını çözdü gibi görünüyor
6 aya kadar ek gıdaya başlatmıyor bizi günde sadece 1 kere meyve oonun dışında sadece anne sütü 10 gün sonra çorbalar.ama ben şimdiden neler yaparım diye araştırıyorum dün organik marketlerde satılan çorbalık tahıl karışımı aldım çok övdü satıcı bakalım nasıl olucak olucak onun dışında burcu senin paylaştığın iperhanımınçiftliği adresine mail attım bizim bahçede yetişmeyen herşeyi ordan sipariş vericem organik marketlerin güvenilirliği konusında endişelerim vardı bu adres çok iyi oldu çok teşekkür ederim.çünkü hira tarım ilaçlarınada alerjik reaksiyon gösteriyor her yediği ilaçsız olması lazım
Burayı okuyunca bizimki homini gırtlak sanırım sabah 7de kalkıyo emiyor saaat 10 da 1 büyük şeftali yada armut yanına 3 kayısı (kayısı sayısını dünden beri 3 e çıkarttım oda hayır demedi) öğlen 1 kaseye yaklaşık 150 cc oluyor sebze püresi gibi çorbadan koyu oluyor çünkü saat 4 tede 150 cc yoğurt içine 2 tane bebe bisküvisi koyuyoruz aralardada 150 cc anne sütü bırakıyorum onu içiyormuş gündüz akşamda saat 7,5 da yine sebze çorbası yiyiyor gece 12 de ve sabah 5 te emzirmeye kaldırıyorum inşallah bu ay 500 gr almış olur çok merak ediyorum bende bizim beslenme düzenimizde böyle
Ben sebze çorbası kabak patates kesin hergün koyuyorum döüşümlü olarakta taze fasulye ve semizotu koyuyorum 2 günde bir tavuk suyu katıyorum ve hergün mutlaka dönüşümlü olarak kırmızı mercimek pirinç ve irmikli yapıyorum bide her öğüne faklı yapıyorum öplen mercimekse akşam irmik koyuyorum bazen arada meyvede doğruyorum çorbasına maşallah güzel yiyior
yoğurduda normal halis inek sütü allerji yapmıştı o yüzden onu kullanmaıyorum paket sütü biraz ısıtıyorum avent biberonun içine 1 tatlı kaşığından biraz fazla yoğurt koyuyorum ılınan sütten 50 cc koyup iyice homojonize ediyorum sonra diğer tarafta süt iyice ısınıyor biberonun boğum yerine kadar ilave edip iyice karıştırıyorum 3 havluyla kapatıyorum böyle yapınca katı olmaya başladı
bızımkıde bu aralar aç...
ne yiyo ne emiyo...
şimdi kabaklı sebze çorbası koydum umarım içer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?