merhaba kızlar benim bebiş beni emmmek istemiyor zorlamaktan vazgectim napsam sagıptamı içirsem kaşıkla içiyo sükür..ek gıdalara gecemedim hala tam olarak sebze corbalarına mı baslasam bilemedim..ya bide aranızda calısan varmı yada yakın zamanda calısacak olan..ben calısmak istiyorum ama kızımı kime emanet edicem kimsemiz yok krese veren varmı ama daha cok küçükk..esime söledim ama bozuldu evham yapıyosun buluruz bi çaresini diyo ama ben güvenemiyorum kimseye..
merhaba kızlar benim bebiş beni emmmek istemiyor zorlamaktan vazgectim napsam sagıptamı içirsem kaşıkla içiyo sükür..ek gıdalara gecemedim hala tam olarak sebze corbalarına mı baslasam bilemedim..ya bide aranızda calısan varmı yada yakın zamanda calısacak olan..ben calısmak istiyorum ama kızımı kime emanet edicem kimsemiz yok krese veren varmı ama daha cok küçükk..esime söledim ama bozuldu evham yapıyosun buluruz bi çaresini diyo ama ben güvenemiyorum kimseye..
Hülyacım dr bize baştan tek tek deneyin meyveleri dedi. Alerjisi varsa daha kolay anlaşılırmış hangisine alerjisi olduğu. Baktın anormal bi durum yok karıştırabilirsin dedi.Sadece cam rende dedi. Sen üzüm suyunu nasıl sıkıyosun
tam bi kase yemiyor canım ki ben biraz sulu yapıyorum çok katı olunca öğürüyor çünkü.bazen 2 kaşık anca yiyor bazen 100 cc suya yaptıgımın hepsini anı anını tutmuyor ki.
Duru'da bu hafta baba dedi bende diğer topiğe yamıştım zora gelince ağzından anne çıkıyor keyifliyken baba zilli işte ne olacak.
Canım kaç aylık kızınız ki baba dedi,anne demek çok zormuş,o yüzden baba,dede,gibi kelimeler söyleyecekler de hangi ayda söyleyecekler merak ettim benim kız 5 aylık olcak tık yok henüz erkenmi acep?
Evet çocuktan çocuga fark ediyor ama bunda bebekle çok konuşmak etkenmi acaba diyorum,ne kadar çok konuşursak o kadar çok erken konuşurlar denilir ama tam bilmiyorum yaşayacagız,görecegiz...
benım oglumda hıcbısyı begenmıyor sebze corbası denedım pırınc unu denedım yogurt meyce susyu puresı meyvelı yogurt ıhlamur ne denedıysem yemıyor kusuyor sureklı agzınıda acmıyor zaten
zaten emmesıde pek yok
valla uzuluyorum cok ama napayım saglıklı olsunda hos yemeden nasıl olacaksa:uhm::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?