ben bu öğlen kabak yemeği yedirdim.
bildiğiniz kabak,eve pişirdiğimden.
taze naneli,sarımsaklı,soğanlı,bol domates ve pirinçli kabak yemeği :)
Kabak-patates-havuç Duru'da yemedi canım.sürekli öğürdü sonrada ağzını kitledi.pütürlüye alışması için en güzeli kendi yekelerinize ekmek içi batır ver yesin az tuzlu birşey olmaz.9 aylık oldular biraz sabır ile alıştırabilirsin.patates haşla içine az tereyağ koy elinle ver yesin.Kaşık la değil ama elle alıştı bizimki.hem sizinle sofrada oturunca pek bi iştahla yiyorlar sonra pilavı -yemeğin suyu ile ıslat ver böyle daha seviyorlar.
alışmadığı için kusuyor bırak 1-2 kussun ama sen yine ver ki alışsın.tabii koca kocada tıkma ağzına.muzu elinle az ver mesela.
benim yemek tarifine bak içine az salça koysam tamam işte bizim yemeklerimiz.Domates pişmez ise alerjik ama pişince sorun yok.tuzuda az az başla dedi benim dr kaşık ucu ile koyuyorum.
burcucum yulaf unuda var onuda aldım muhallebi için ama kahvaltıya kullandığım hipp in yulafı var sütle hazırlanıyor.kutusunda sütle hazırlayın diyor ben keçi sütüyle hazırlıyorum
yabanmersnide çok çok faydalı her derde deva bir meyve küçük üzüm gibi birşey heryerde bulunmuyor kurusu satılıyor bebeklere çay olarakta verilir.ben şans eseri mısır çarşısında buldum tazesini meyvesine koyuyorum.
çok sağol bezelyeyi söylemen iyi oldu bende alayım organik bölümü varmı malum hiranın alerjisiistinye parkta nerde satılıyor
Kızlar yabak mersini reçeli var Koska nın 7 lira falan kavanozu ama çok lezzetli. deneyin derim.
kızlar ömür hiç meyve yemiyor nasıl yapsam.. fikir var mı??
elinle versen muzu elinde ver yesin mesela eline armut ver kemirsin.ne kadar yerse kar.
kızlar ömür hiç meyve yemiyor nasıl yapsam.. fikir var mı??
Kızlar yabak mersini reçeli var Koska nın 7 lira falan kavanozu ama çok lezzetli. deneyin derim.
cnm ya Burcu'nun dediğini dene yada sebze meyve aparatı kullan. oyun oynar gibi filedeki meyvenin suyunu somurup durur Ömür. (inşallah :) )
bi de yoğurtla verebilirsin. öyle de güzel oluyor.
reçel mi? kuzulara reçel veriyor musunuz?? ben hiç vermedimm.
burcu yok tatlım konfleks gibi değil kaşık maması gibi toz halinde.ama sade olarak aldığım yulaf ununun içinde kabuklar var tam öğütülmemiş o yüzden muhallebilerine onu karıştırıyorum sade olarak yenmiyor valla denedim:))
bende reçel hiç vermedim şekerde vermiyorum reçel şekerli olduğu için onuda vermiyorum
recel verdim canım ama ben receli kendim yaptım şöyleki incir ve kırmızı üzümden yaptım.ve şeker yerine içine Pekmez kattım sabahları kahvaltısına 1 tatlı kaşığı reçel 1 tatlı kaşıda pekmez ekliyorum.bizde kansızlık çıktı o yüzden miktar biraz fazla.
Pekmezle şekerlendiriyorum ben.tuz azcık çorbasına yemeğine atıyorum ama şeker hiç vermedim doğal şeker kullanıyoruz.
ben Eti'nin Yulafını aldım sabahları kahvaltıda verdim 2 gündür yedi valla yaprak olanlardan hemde toz değil bu daha iyidir herhalde.
hımm anladım cnm. inş kısa sürede kansızlığınızı atlatırsınız. ama pekmez bilindiği gibi öyle kan oranına fazla etki etmiyormuş: dr yeşil yapraklı sebzelerde daha çok var demir dedi. haberin olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?