ooo buda çok güzel olmuş ellerine sağlı sedacım hiç boş durmuyonuz wala süper:))
bence annesi selma olsun direk okurken aklıma o geldi ama kendimi konduramadım sürekli katılamadığımdan belki benide yapın bişilerrrr ama haaa:)
haha super konu olmuşşş seda
annemiz selma
babamız burcu
ablamız ayşegül olsun
diğer aile fertlerimiz kimler
zırt diye yazacaz demişsinya benden gelsin ilk
bugün kaynanama ben işe başladığımda gencer size gelmiycek sen bize gelceksin bakmaya diiyiverdim birden.. ne diyeceğünü şaşırdı şaşkaloz heeekıpkırmızı oldu önce sonrada tamam dedi
acayip otoriter ve Ali kaptandan bozma bi baba olur benden.hıt höt hata istemem herşeyi herkes iyi yapacak tipi.bu evin babası burcu olsun
o iyi laf ediyo.bazende kızıyo bize
ee ben ne oliymm..bendende zıpır bi kız çıkar amaa..bilimiycimmm..siz söyleyin:86:
KIZ SEDA MUZİPLİKTE ÜZERİNE TANIMAM.
acayip otoriter ve Ali kaptandan bozma bi baba olur benden.hıt höt hata istemem herşeyi herkes iyi yapacak tipi.
burcu ali kaptan gibi bir baba olursan yakında birde diğer topiklerden carolin bulursun sen
aman ali kaptan gibi babamı allah yardımcım olsun, vazmı geçsemkine :26:
carolin nirde carolinKIZ SEDA MUZİPLİKTE ÜZERİNE TANIMAM.
acayip otoriter ve Ali kaptandan bozma bi baba olur benden.hıt höt hata istemem herşeyi herkes iyi yapacak tipi.
burcu ali kaptan gibi bir baba olursan yakında birde diğer topiklerden carolin bulursun sen
güzel konu olmuş sedacım ,demek baba burcu,annede benimtamam öyle olsun bakalım,şimdi benim kaç tane çocuğum var acaba kaynanamda varmı ki :18:
KIZ SEDA MUZİPLİKTE ÜZERİNE TANIMAM.
carolin nirde carolin
selma o kadar çocukla kalırsın ortalıklarda iyi düşün sende bayağı çocuk var gibi baksana sayısı daha belli değil
hakkikatende maşallahım var yani35 kesin.maşallahın var anecimm..
abooo bizim gysimizede karışırsın şimcik baba..
kız carolin bulunduya.dur kumamı getirecen selmaya
anam carolinimde varmış aşkolsun didem ya :84:ahanda ben carolin olayım hep öyle zayıf olmak istiyorum yalandan beri olsun
hoşgeldin valla sende hala ol istersen nurcum ama yinede sen bilirsin canımBn neolsam acaba.......süper topikolmuş yawww
ben kabul ediyorum reyhanım,çocuklarımda kabul ederler merak etme,benim çocuklarım çok akıllı çok uslu çocuklar, onlar bitanedir hiç üzmezler anneleriniAy ne güzel bi topik olmus
Bende Teyzeniz oluyim kizlar benim teyzem yok
olurmu beni teyze kabul ediyonuzmu bakiyim etmezseniz annenize sikayet ederim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?