2010 şubat melekleri bir aileyse eğer...

güzel konu olmuş sedacım ,demek baba burcu,annede benim tamam öyle olsun bakalım,şimdi benim kaç tane çocuğum var acaba kaynanamda varmı ki :18:
koca burcu olunca çocuğunda baya bol olacağı kesin anne:))
haa evet anne selma olsun:)

abla olayım tamam .ama maşallah 40 kişi varız kaçıncı çocugum ben aneeee

hayırlı olsun kız iyi etmişsin.şu kış günü yerinden oynamasın yavru.
:)) amaç başkaya boşver gerisini hhihh:))
ama bunun halası var.deyzesi var.emicesi var.dedesi var.varda varrr....
bizde bir ordu kadar varız hani güzell güzell..
Ay ne güzel bi topik olmus

Bende Teyzeniz oluyim kizlar benim teyzem yok
olurmu beni teyze kabul ediyonuzmu bakiyim etmezseniz annenize sikayet ederim ona göre
evet anne:selma baba:burcu abla:ayşegül teyze:reyhan eee hani gerimiz durun bende görümce olayım yahu görümcem yokya heveslendim hehee

kızlar ne yalan söylimm bu topiği açarken dedim ki kendime şimdi kızlar ne saçmalıyo bu diyecekler deli midir nedir diyecekler başka işi yok neye kafa yormuş falan..ama o gün canım çok sıkkındı,hep aynı şeyleri yapmaktan hayatı rutine bağlamaktan bezmiş durumdaydım ,dedim ulan bi açayım bakayım ne yazacaklar,,bayıldım valla yazdıklarınıza,bayıldım gülmekten..

hep hayat gayesi konuş konuş nereye kadar di mi,gördüm ki ihtiyaç varmışşş..iyi oldu valla..geyik rahatlatıyo insanı ya da beni bilmiyorum,gülüyorum ya o yeter...

eveeettt...aşağı yukarı benim düşündüklerim kendini seçiyo haa,düşünce birliğimiz var..birtek ben Burcu yu her derdimi anlattığım ama giymeme gezmeme karışan çok sevdiğim abim olarak düşünmüştüm..ama baba da olur yani ortak karar olsun...bi abi buluruz elbet..yalnız carolini de sokmasamıydık bu güzel aileye..benim beni seven babam olsun istiyorum o zaman ben küçüğüm ya Osman olurum...ya ne kadar etkilenmişiz şu diziden haa..

şimdi son durum şudur kızlar....

Ben :evin en küçük şımarık kızı
Selma : sevgi dolu annemiz
Burcu : otoriter babamız
Reyhan :Fransa daki hep özlediğimiz yazları gittiğimiz teyzemiz :))
Ayşegül :büyük ablamız(valla senden süper abla olur haa)
Elif : görümce (içinden geldi kızın)
Didem: Carolin
(zayıf olmak adına seçti)
Zeynep :sen kimdin ???(sen evden kaçan kızkardeş ol bencebiz de seni döndürmeye çalışalım eve..)

Nur:halamız (ama bu hala sevilenlerden ve sevenlerden)
Ayten :sen de evin kızlarından ol haa hatta Ayşegül'ün ikizi ol...
ayyy ananemizle babanemiz var daha abiler var gelinler var Selmacığımın dünürleri var,hadi bakalım....şu çok çekiştirdiğimiz kaynana kim olacak yani babanemiz...

Son düzenleme:

ha şöyleee,afferin kız,söyle şimdi o düşünsün bakalım:)))

geyik bu ya,yazın aklınıza geleni..burda eleştirmek yok,kınamak yok,saçmalayın gitsin,amaaann off rahatladım ben bak:))

olur benimde ikizim oldu demekki ne güzel

kızlar ben ne oluym yaa..karar veremedim..gelin oluym bende...şöyle aklıbaşında bi kayınvalidem olsunda kafam rahat etsin..

ben anneanne olabilirim yaş itibariyle en uygunu budur bence zati menopozada girdim tık yok

evden kaçan küçük kız kardeş mi oldum
tamam evlenmeden önceki hallerimi göz önüne alırsak bu bana cuk oturdu

kızlar devam iyi gidiyonuz..

hulen sen elti ol sibelle..birinizi antepten birinizi de adanadan gelin almış olalım madem.şanslısınız böyle kaynana bulamazsınız hakkaten...bakalım kocalarınız kim olacak..
sevilcimde anneanneliği seçti..tatlı anneanne..

kızlar ben ne oluym yaa..karar veremedim..gelin oluym bende...şöyle aklıbaşında bi kayınvalidem olsunda kafam rahat etsin..
elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam gelinim sen merak etme oğlum kim olacak acaba....

ben anneanne olabilirim yaş itibariyle en uygunu budur bence zati menopozada girdim tık yok
dünürüm annem oldun demek ne güzel.....

evden kaçan küçük kız kardeş mi oldum
tamam evlenmeden önceki hallerimi göz önüne alırsak bu bana cuk oturdu
evden kaçan küçük kızım dön evine ne derim ben babana :18:
sağol sedacım hülya ve sibel gelinlerim çokta severim ikisinide gelinlerden yana şanslıyım
bakalım kaynanam kim olacak hala merakla bekliyorum......

eee bana bi şey kalmamış...e sz yakıştırın bana da bakalım
Havvacım istersen kızlarımdan biri olabilirsin yada oğlum olabilirsin bende çocuk çok canım siz karar verin

kızz sibel, elti olmuşuz ne hoşş. benim eltim yoktu. iyi oldu valla.
pişttt kıskançlık olmasın haaa: biz iyi anlaşan eltiler olalım.

kızz sibel, elti olmuşuz ne hoşş. benim eltim yoktu. iyi oldu valla.
pişttt kıskançlık olmasın haaa: biz iyi anlaşan eltiler olalım.

olur valla canım elticim senden iyi eltimi bulcam..benmde eltim yok zaten..iyi oldu iyi..

tam isabet,eltiler de birbirini buldu..ama kocaları yookkkk :)))))))))))

havvacım tamam sen de kızkardeşlerden oldun o zaman....

ay kızlar akşam bi okuyum dedim eşimde maç izliyo.nasıl kahkaha attıysam adam bana bakıyo ne oldu diyo
sevil kız önce sana kahkaha attım.demek anneanne oluyon.menepozdan bende son anda kurtuldum. ozaman zeynep66(özlem)babaanne olsun.yaş itibariyle.zeynep sanada kahkaha attım.kaçan kız olman...kız kaçma evine dön babamız burcu kemiklerini kırar.
benim bide ikizim varmışayten bacu.vayy kendime baktımmı bi daha öylemi.kız sen gülünce bendemi gülüyom.yada elim acırsa senindemi acıyo..oo gelinlerimiz varmışş.ha ha gelin haa.bizim daa gelimiz yok.iyi olacak.hemide iki taneymişş..kız iki gelinlikmi ettirsem şunlara..
ayy valal çok güldümm..allah eksik etmesin..

Son düzenleme:
kayınvalidem özlemmiş ay çok sevindim seviyorum kaynanamı ben ya,böyle bir cümle kurmakta nasip oldu bana bu sayede ,ayşegülcüm hemen görümcelik yapmakmı istiyon gelinlerime yapma ya... ay bu annelik ne zor ya hem gelinlerin gönlünü hoş tutmam lazım hemde kızlarımı incitmemem lazım allah yardımcım olsun, hala oğullarım belli değil sanırım,damatlarımda var daha onlarlada tanışamadık

tabi annecim önce bizzz..sonra gelinler
ay çok fenayımm....
dur ben damatlarıda bi düşüneyim..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…