2010 şubat melekleri bir aileyse eğer...

burcu ali kaptan gibi bir baba olursan yakında birde diğer topiklerden carolin bulursun sen

kadın erkeğin elinin kiri canım gider carolini bulurum sonrada Selmama geri dönerim.İlk karımın yeri başka çoçuklarımın anası.

Valla gelin kaynana eltiler birbirine girerse banada oğullarımada hissettirmeyin aranızda kadın kadına halledin.gitcem çalışcam 40 tane dert çekicem evede gelip kadınların kavgasını dinliycem alıp veremediğiniz neyse hallediverin....
Zeynep dediklerinide duymamış olayım ablan çıtlattı sakın haaa sakın kemiklerini kırar eline veririm.öyle sokak sokak gezmek yok.kaynana gelin kavgası çekemem ama evlatlarımın sorunlarını dinlerim elimden geleni yaparım gel konuşalım kızım.

ayy stress attım şurda az az küfürde yazılaydı iyi olurdu...ama bi yandanda delimiyiz diye düşünmeden edemiyorum.

aneyyyyyyyyyyyyyyyyy
bak babey beni dövücekmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yalanmı yani

ben kimin halası olayım yaa..kocada olabilerem..
malum skeçlerde hep erkek olurdum..:)))
en son kabadayı olmuştum sanırsam
şimdi soruyom kim benimle evlenmek ister bakiim

benim karımdan başkasını gözüm görmez demeni beklerken,carolin bulurum falan aşkolsun kocacım ya çocuklarının anası uğraşsın dursun gelinlerle,damatlarla,çocuklarla sen carolin peşindesin oldumu şimdi,işin kolayına kaçıyorsun sevgili kocacım, erkek milleti değilmi işte hepsi aynı

aneyyyyyyyyyyyyyyyyy
bak babey beni dövücekmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok kızım sen dön eve baban hiç bişey yapmıycak sen yeterki dönn,bak zaten babanız carolin peşindeymiş adamıda eve döndürmem lazım hadi kızım üzme anneni dön eve ....

ben kimin halası olayım yaa..kocada olabilerem..
malum skeçlerde hep erkek olurdum..:)))
en son kabadayı olmuştum sanırsam
şimdi soruyom kim benimle evlenmek ister bakiim

nurcum bak o zaman benim oğlum olabilirsin,iki tane gelinim vardı ama oğlum yoktu,sibel ve hülya gelinlerim sende sibelin kocası ol olurmu, ......

benim neden haberim yok bu topikten
bana hangi rolü uygun görünüz acep ki

ama şimdi 1 tana anne baba ve dünya kadar evlat olmaz Selmanında bi kapasitesi var.bi aile daha mı kursak sonradan kapışırızda sen benim kızıma dedin ben senin gelini kızımı doldururken gördüm

çok cocuk olunca ali kaptanında 3-5 karısının olması gerek, bu da ali kaptanın işine gelir

süper olmuş süper...
anamız,babamız,ablamız,kardeşimiz,teyzemiz,halamız hepsi hazır...

banada bişey bulun o zaman.
ben ne olsam acep..

oradan çok istiyor gibi mi gözüküyorum

tamam hadi sizide kertelimm..sende hülyanın kocası ol bari..
pınar ya hiç abimiz yok.sende abimiz ol bari..

burcu kız dur senin karı kaç kez doğurduda kapasitesi yok diyon.eskiler 10 tene dogururmuşyaa.annemizin neyi eksik.bak uşaklarını sayayım.
ben-ayten ikiz..
zeynep
havva
pınar(abi)
ee 4 doğum var ortada.çokmu..daha annemizin iki üç tane daha doğurma kapasitesi var.durr sende hemen gözün kayıyo başkalarına.carolin marolin yoh..anamızı ezdirmeyiz sana:86:

Son düzenleme:

Canım kızım benim sende olmazsan halim nice olurdu sen varken sırtım yere gelmez alimallah,dimi ya daha 4 tane çocuğum olmuş, peh en az 4 tane daha doğururum ben ya neolcakki
Kocacım bak kızlarım arkamda,kaynanam da benden yana olur herhalde, onlardan güç alarak konuşuyorum ayağını denk al, carolin falan yok koyuveririz kapının önüne

Anam bizim enisteninde gözü pek disarlarda
Ablamin üstüne gül koklatmayiz eniste bey
aklini topla ablacigimla yegenlerimi üzme bozusuruz ona göre:90::90:

tamam anlaştık canım...
sibeeeeeeeeeeeeeeeel nerdesin ulyynnnn
ayy öyle bi güldüm ki Bahar oynarken bana döndüo da gülmeye başladı..ailecekmutlu olduk yaniii,hay aklımı seveyim iyi ki açtım şu topiği...

kocanmı olim yani
hadi siz de buldunuz birbirinizi...bir ara nasıl nerde tanıştığınızı da anlatırsınız bize...

ama şimdi 1 tana anne baba ve dünya kadar evlat olmaz Selmanında bi kapasitesi var.bi aile daha mı kursak sonradan kapışırızda sen benim kızıma dedin ben senin gelini kızımı doldururken gördüm

vayyy beeee...topik aldı yürüdü de Ayşegül beni bile unuttu..kız ben evin en küçük kızı değilmiydim haa???ne 4 çocuğu 5 çocuk...anam bile unuttu benii bir de şımartılmak istiyoduk ha üstüne unutulduk,aşk olsun size...kardeş olucaanızz bi de...

Anam bizim enisteninde gözü pek disarlarda
Ablamin üstüne gül koklatmayiz eniste bey
aklini topla ablacigimla yegenlerimi üzme bozusuruz ona göre:90::90:

teyzem fransadan bana bebek getir.fransa cikilotası getir..uzakta olmak kolay degil..
evet hücüm bababya..

ay koptum..hee gıı seni unuttuk bizz.şimartacaktık dimii

Hulen le ben neyiniz oluyom acep, karıcığım da yok ortalar da zati

aayy hatlar karıştı çocuk çok olduuu..dur bi daha sayalımm.

ayten-ben(ikiz)
seda
havva
zeynep
pınar(abi)
fatma38(abi) karısı hülya(hulen)
öznur(abi) karısı (sibel)
teyze reyhan
anneanne sevil
babaanne özlem(özlem6672)
baba burcu
anne selma

aboooo 7 doğum ve 8 çocukk..5 kız 3 erkek..valla kapasite dolmak üzeree
anamın maşallahı var babam ütüne ceket atmış anam hamile kalmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…