burcu ali kaptan gibi bir baba olursan yakında birde diğer topiklerden carolin bulursun sen
ay kızlar akşam bi okuyum dedim eşimde maç izliyo.nasıl kahkaha attıysam adam bana bakıyo ne oldu diyo
sevil kız önce sana kahkaha attım.demek anneanne oluyon.menepozdan bende son anda kurtuldum. ozaman zeynep66(özlem)babaanne olsun.yaş itibariyle.zeynep sanada kahkaha attım.kaçan kız olman.. .kız kaçma evine dön babamız burcu kemiklerini kırar .
benim bide ikizim varmışayten bacu.vayy kendime baktımmı bi daha öylemi.kız sen gülünce bendemi gülüyom.yada elim acırsa senindemi acıyo ..oo gelinlerimiz varmışş.ha ha gelin haa.bizim daa gelimiz yok.iyi olacak.hemide iki taneymişş..kız iki gelinlikmi ettirsem şunlara ..
ayy valal çok güldümm..allah eksik etmesin..
kadın erkeğin elinin kiri canım gider carolini bulurum sonrada Selmama geri dönerim.İlk karımın yeri başka çoçuklarımın anası.
Valla gelin kaynana eltiler birbirine girerse banada oğullarımada hissettirmeyin aranızda kadın kadına halledin.gitcem çalışcam 40 tane dert çekicem evede gelip kadınların kavgasını dinliycem alıp veremediğiniz neyse hallediverin....
Zeynep dediklerinide duymamış olayım ablan çıtlattı sakın haaa sakın kemiklerini kırar eline veririm.öyle sokak sokak gezmek yok.kaynana gelin kavgası çekemem ama evlatlarımın sorunlarını dinlerim elimden geleni yaparım gel konuşalım kızım.
ayy stress attım şurda az az küfürde yazılaydı iyi olurdu...ama bi yandanda delimiyiz diye düşünmeden edemiyorum.
yok kızım sen dön eve baban hiç bişey yapmıycak sen yeterki dönn,bak zaten babanız carolin peşindeymiş adamıda eve döndürmem lazım hadi kızım üzme anneni dön eve ....aneyyyyyyyyyyyyyyyyy
bak babey beni dövücekmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben kimin halası olayım yaa..kocada olabilerem..
malum skeçlerde hep erkek olurdum..:)))
en son kabadayı olmuştum sanırsam
şimdi soruyom kim benimle evlenmek ister bakiim
kocanmı olim yani
ayy ben öyle ortaya söylemiştimmm. çok istiyorsan kocam ol canım.
oradan çok istiyor gibi mi gözüküyorum
tamam hadi sizide kertelimm..sende hülyanın kocası ol bari..
pınar ya hiç abimiz yok.sende abimiz ol bari..
burcu kız dur senin karı kaç kez doğurduda kapasitesi yok diyon.eskiler 10 tene dogururmuşyaa.annemizin neyi eksik.bak uşaklarını sayayım.
ben-ayten ikiz..
zeynep
havva
pınar(abi)
ee 4 doğum var ortada.çokmu..daha annemizin iki üç tane daha doğurma kapasitesi var.durr sende hemen gözün kayıyo başkalarına .carolin marolin yoh ..anamızı ezdirmeyiz sana:86:
ayy öyle bi güldüm ki Bahar oynarken bana döndüo da gülmeye başladı..ailecekmutlu olduk yaniii,hay aklımı seveyim iyi ki açtım şu topiği...tamam anlaştık canım...
sibeeeeeeeeeeeeeeeel nerdesin ulyynnnn
hadi siz de buldunuz birbirinizi...bir ara nasıl nerde tanıştığınızı da anlatırsınız bize...kocanmı olim yani
ama şimdi 1 tana anne baba ve dünya kadar evlat olmaz Selmanında bi kapasitesi var.bi aile daha mı kursak sonradan kapışırızda sen benim kızıma dedin ben senin gelini kızımı doldururken gördüm
tamam hadi sizide kertelimm..sende hülyanın kocası ol bari..
pınar ya hiç abimiz yok.sende abimiz ol bari..
burcu kız dur senin karı kaç kez doğurduda kapasitesi yok diyon.eskiler 10 tene dogururmuşyaa.annemizin neyi eksik.bak uşaklarını sayayım.
ben-ayten ikiz..
zeynep
havva
pınar(abi)
ee 4 doğum var ortada.çokmu..daha annemizin iki üç tane daha doğurma kapasitesi var.durr sende hemen gözün kayıyo başkalarına .carolin marolin yoh ..anamızı ezdirmeyiz sana:86:
Anam bizim enisteninde gözü pek disarlarda
Ablamin üstüne gül koklatmayiz eniste bey
aklini topla ablacigimla yegenlerimi üzme bozusuruz ona göre:90::90:
ayy öyle bi güldüm ki Bahar oynarken bana döndüo da gülmeye başladı..ailecekmutlu olduk yaniii,hay aklımı seveyim iyi ki açtım şu topiği...
hadi siz de buldunuz birbirinizi...bir ara nasıl nerde tanıştığınızı da anlatırsınız bize...
vayyy beeee...topik aldı yürüdü de Ayşegül beni bile unuttu..kız ben evin en küçük kızı değilmiydim haa???ne 4 çocuğu 5 çocuk...anam bile unuttu benii bir de şımartılmak istiyoduk ha üstüne unutulduk,aşk olsun size...kardeş olucaanızz bi de...
Hulen le ben neyiniz oluyom acep, karıcığım da yok ortalar da zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?