- Konu Sahibi nefertiti50
-
hırcın,nesguık24 ve rosem cok saolun.[/QUOTE
sende sağol yardımcı olabildiysen ne mutlu bana
çok güze lbir topik olmuş canım eline sağlık...
şu anda yapmanız gereken ilk şey ayva çekirdeği saklamak olsun kızlar.
ayva çekirdeğinden daha mükemmel birşey yok göğüs yaraları için.....
bir not defteri ve içi bu bilgilerle dolu ...
ve bu defter 1 sene önceden bu siteden edinlen bilgilerle dolu ama dün gibi...
:gitme:
canım ben özel hastaneye gidiyordum..doktorum dedi tetenoz aşısı olman gerekiyor ama sağlık ocağında ol oraya daha taze geliyor dedi...
kızlar bir de hamilelik döneminde yaptırmamız gereken aşılar var mı onu merak ediyorum, doktoruma soracaktım unuttum.
Bilgisizliğimize, tecrübelerinizle ışık tutup bize yol gösterdiğiniz için gerçekten çok çok çoooook teşekkür ediyorum sizlere...
Her birini not aldım.
Nerden başlasam ne yapsam ne alsam inanın bilmiyordum.
İnşallah bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız da bizlerde diğer annelere destek oluruz...
temmuz anneleri merhaba!
bebek arabası konusunda önerileriniz neler? daha çok erken gerçi ama şimdiden araştırmakta fayda var. first wheels ı öndermişsiniz; ben de zaten model olarak öyle bir şey istiyorum ama sadece internette satılması kötü oldu. çünkü eşimin abisi hediye olarak alacak bize, şimdi görmek isterler illaki. bir de dezavantaj olarak kolay katlanamaması var. peg perego da çok güzel ama pahalı sanki fiyatları baya. biz yeğenimize chicconun bebek arabasını almıştık, araba koltuğu,puseti,çantası takım olarak 1250 liraydı. ama işte model olarak da diğerlerine bayılıyorum. bugün biraz netten araştırınca kararsız kaldım ve sizlere danışayım dedim.
kızlar bir de hamilelik döneminde yaptırmamız gereken aşılar var mı onu merak ediyorum, doktoruma soracaktım unuttum.
Kızlar park yatak olarak hangi markayı önerirsiniz?
Kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini yazarlarsa çok sevinirim.
hani sen mobilyalı alıyordun yine mi vazgeçtin...
hehehehe mobilyalı almayacakmısın yoksa yatak odanamı park yatak alacaktın unuttum bak şimcik....
chicco öneriyorlar genelde daha sağlam die ama ondada tek renk var ...ve sallanmıyor sanırsan..
benim yatak odamda ki de ipeğin odasında ki de sallananlardan...bence sallanması çok süper bişeyyyyyy
Merhaba,
Biz Chicco for me puset+oto koltuğunu aldık. Katlandığındaki boyutu,çok ağır olmaması hoşumuza gitmişti.
Çok işime taradı.Kızım evde arabasında çok zaman geçiriyor ilk aylardan beri. Hatta hala çoğunlukla arabasında uyutuyorum. Havalar ısınana kadar arabayı evde kullanmaya devam edeceğim.
Daha zamanınız varken iyice araştır derim.
Benim 8. ayda yürürken kalçama ağrılar girmeye başlamıştı, zorlanmıştım gezerken.
Tetonoz aşısı var, 3. aydan sonra 2 doz yaptırılıyor. Ben sonrasında devam etmedim yaptırmaya.
Chicco lullaby LX aldık. Hiçbir şikayetim yok şimdilik. Geniş olması bir avantaj tabi.
Şehir dışına çıkarken katlayıp yanımızda götürüyoruz, büyük rahatlık.
temmuz anneleri merhaba!
bebek arabası konusunda önerileriniz neler? daha çok erken gerçi ama şimdiden araştırmakta fayda var. first wheels ı öndermişsiniz; ben de zaten model olarak öyle bir şey istiyorum ama sadece internette satılması kötü oldu. çünkü eşimin abisi hediye olarak alacak bize, şimdi görmek isterler illaki. bir de dezavantaj olarak kolay katlanamaması var. peg perego da çok güzel ama pahalı sanki fiyatları baya. biz yeğenimize chicconun bebek arabasını almıştık, araba koltuğu,puseti,çantası takım olarak 1250 liraydı. ama işte model olarak da diğerlerine bayılıyorum. bugün biraz netten araştırınca kararsız kaldım ve sizlere danışayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?