slm canım yeni sayfan hayırlı olsun benim 28 temmuzda taranferim yapıldı 9 agustos da test günüm senin ne zaman yapıldı
kan testi yaptırmadan önce belirtilerin varmıydı canım bende pek yok
selam özgecim güzel pi topik açmışsın, benimde tarnsferim çoktan oldu bitti, yarına kan testim var, bakalım kısmet :))
teşekkürler canım. yarın kan testi olucağına göre yarın transferden sonra 12. gün olması gerek. kaç emriyo transfer edildi? kan testi sonucunuda paylaşırmısın?
tabiki yarın sonucumu aldığımda seve seve paylaşırım, benimki 2.gün tek ebriyosuydu, bu sebepten pek tutacağını sanmıyorum, zaten hiç dinlenemedim, işime devam ettim, kendime dikkat edemedim diğer kızlar gibi, pek olumlu sonuç beklemiyorum, yaptığım iki idrar testinde çift çizgileri gördüm ama eczacıya sorduğumda kullandığım progestan ilaçtan kaynaklanabileceğini söyledi, bu sebepten hiç umudum yok arkadaşım, hayırlısı artık...:umursamaz:
bende sonucumu 14 agustosta alıcam benıde alırmısınız aranıza
4,gunum bugun canlar
evet canım 14 agustosta sonucumu alıcam
kan verıcem yanı
kızlar aradımda sonuç daha çıkmamaış, tam 3 te belli olacakmış ve doktorum arayacakmış ozaman, bekliyorum bende heyecanla...
ayy ozgecım masallah canım yaa
benım 2,denemm ve 1 tane transfer ettıler
sna kac tane transfer ettıler
ınsallah kalp atısınıda duyarsın canım bızede rabbım nasıp eder ınsalah dua et canım bızede
bizde seninle bekliyoruz canım. inşallah sonuç olumlu olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?