2010 Temmuzda transfer yapılan anne adayları buraya

ozge33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
49
0
36
İçel Mersin
2010 temmuz--ağustosda transfer yapılan anne adayları, burada her türlü paylaşımları yapabiliceğimizi umuyorum. İnşallah hepimizinki hayırlısıyla doğar:CüvCüv:

Son düzenleme:
slm canım yeni sayfan hayırlı olsun benim 28 temmuzda taranferim yapıldı 9 agustos da test günüm senin ne zaman yapıldı

slm canım yeni sayfan hayırlı olsun benim 28 temmuzda taranferim yapıldı 9 agustos da test günüm senin ne zaman yapıldı

saol canım. benim transfer 18 temmuzda yapıldı. 30 temmuzda ilk kan testi yapıldı. değerim 158 cıktı. 16 ağustosdada keseleri görmeye gideceğim. sürekli keseler diye çoğul kullanıyorum acaba ikizlerimmi olucak:) ay inşallah :) sendende hayırlı haberler bekliyoruz. Rabbim inşallah hayırlısı ile sanada olumlu sonuç nasip eder. bizi cevapsız bırakma.

hayılı olsun canım inş bebklerini sağlıcakla kucagğınada alırsın..çok tebrik ediyorum..darısı bana inş allahım

selam özgecim güzel pi topik açmışsın, benimde tarnsferim çoktan oldu bitti, yarına kan testim var, bakalım kısmet :))

selam özgecim güzel pi topik açmışsın, benimde tarnsferim çoktan oldu bitti, yarına kan testim var, bakalım kısmet :))

teşekkürler canım. yarın kan testi olucağına göre yarın transferden sonra 12. gün olması gerek. kaç emriyo transfer edildi? kan testi sonucunuda paylaşırmısın?

teşekkürler canım. yarın kan testi olucağına göre yarın transferden sonra 12. gün olması gerek. kaç emriyo transfer edildi? kan testi sonucunuda paylaşırmısın?

tabiki yarın sonucumu aldığımda seve seve paylaşırım, benimki 2.gün tek ebriyosuydu, bu sebepten pek tutacağını sanmıyorum, zaten hiç dinlenemedim, işime devam ettim, kendime dikkat edemedim diğer kızlar gibi, pek olumlu sonuç beklemiyorum, yaptığım iki idrar testinde çift çizgileri gördüm ama eczacıya sorduğumda kullandığım progestan ilaçtan kaynaklanabileceğini söyledi, bu sebepten hiç umudum yok arkadaşım, hayırlısı artık...:umursamaz:

tabiki yarın sonucumu aldığımda seve seve paylaşırım, benimki 2.gün tek ebriyosuydu, bu sebepten pek tutacağını sanmıyorum, zaten hiç dinlenemedim, işime devam ettim, kendime dikkat edemedim diğer kızlar gibi, pek olumlu sonuç beklemiyorum, yaptığım iki idrar testinde çift çizgileri gördüm ama eczacıya sorduğumda kullandığım progestan ilaçtan kaynaklanabileceğini söyledi, bu sebepten hiç umudum yok arkadaşım, hayırlısı artık...:umursamaz:

olsun canım. sen moralini yüksek tut. yarın olumlu bir sonuç alırsın inşallah.

kızlar aradımda sonuç daha çıkmamaış, tam 3 te belli olacakmış ve doktorum arayacakmış ozaman, bekliyorum bende heyecanla...

ayy ozgecım masallah canım yaa
benım 2,denemm ve 1 tane transfer ettıler
sna kac tane transfer ettıler
ınsallah kalp atısınıda duyarsın canım bızede rabbım nasıp eder ınsalah dua et canım bızede

ayy ozgecım masallah canım yaa
benım 2,denemm ve 1 tane transfer ettıler
sna kac tane transfer ettıler
ınsallah kalp atısınıda duyarsın canım bızede rabbım nasıp eder ınsalah dua et canım bızede

bana 2 transfer oldu. doktorum kan estine göre tek gebelik oluştu diyor. ama benim içimde hala ikiz gibi bir his var. keseleri görünce belli olucak. hepimiz çin hayırlısı olur inşallah.

Back
X