2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sakardeniz tesekkur ederim canim listeyi guncellemissin :)

fusun canim modele bayildiimmmmmmm tek kelime daha etmiyorum bunun uzerine :)

füsun istediğin gibi tarz hoş bir gelin olacaksın,gerçekten inanıyorum buna.
adacım ne demek. pek işime yaradı o benim.

Ayy kızlarrr çok sevindirdiniz beniii onu diktireyim o zaman hiç dolaşmıyım dimi gelinlikçi gelinlikçi :)

Bence hiç dolaşma cnm çnkü kafan o kdr çok karışırki gördükce ama başka modaevlerinde varsa o modelden gir bitanesinde dene cnm üzerinde görmş olursun hem..
Tabi bu bnm fikrim..

[/url][/IMG]

Kızlar türbanı da çok sade istiyorum böyle.. Üzerine duvağı da bu şekilde rahibe duvağı olacak inş..

Ama tabi şimdi farkettim bu duvak gelinliğin arka etek kısmını kapatır, buna farklı bir çözüm bulmak lazım dimi..

Türban böyle güzel durur evet cnm bazı türbanlılar çok abartıolar gelinlikte türbanı kötü duruo sarıolar sarıolar kocaman bişe çıkıo ortaya ama bu sade ve çok güzel a.s

Ben basenimin geniş olduğunu böyle basene oturan bir modelin hoş olmayacağını düşünüyordum mesela. Ama gelinlikçi ısrarla bu modeli gösterdi bana, ince belli ve biraz basenliysen çok hoş olur tabiki bu model dedi.Deneyip görcez bakalım arkadaşlar :)

Şeydacım zaten model gelinlikçide var mankenin üzerinde gördüm, müsait bir vakitte deneyeceğim inşaallah :)

Ama tabi şimdi farkettim bu duvak gelinliğin arka etek kısmını kapatır, buna farklı bir çözüm bulmak lazım dimi..

Canım en yakın zamanda git dene üzerinde gör çnkü üzerinde gördüğünde fikirlerin olumlu yada olumsuz elbet değişcek eğer beğenmessen başka bişe düşünürsün..

Duvak konusundada eğer çok abartı işlemeleri olmazsa kapamaz arka kısmını zaten tül arkası gözükür gelinliğinde veya daha kısa tutabilrsn duvağı..

Türban böyle güzel durur evet cnm bazı türbanlılar çok abartıolar gelinlikte türbanı kötü duruo sarıolar sarıolar kocaman bişe çıkıo ortaya ama bu sade ve çok güzel a.s

Ayy evet bende o tarz türbanlardan hiç hoşlanmıyorum canım :umursamaz: Türban sade olmalı, gelinin yüzünü kapatmamalı önemsizleştirmemeli ya da çok abartılı olup gelinin güzelliğini bozmamalı bence..

Evet cnm o kdr büyük yapıolarki bazen bi kuş yuvası gbi..
Ama illa uzun olmasına gerek yok beğendiğin duvağın kısada yapabilrler onu kollarının hizasında biten etrafı işlemeli bence öyle daha güzel durur ve gelinliğinin arkasıda belli olur..
Çook uzun oldumuda onunla uğraşmak gerekio..
Tabi senin zevkine bağlı hangisini seçeceğin..

Ayy işte işte eteğin arka modelini buldum..Bu yandan çalışılmış bir model, siz arkadan çalışıldığını düşünün arkadaşlar :)
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…