2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

arkadaşlar iyi akşamlar:))) dün çok güzel gelişmeler oldu...artık kulaksızdan ev almıyoruz kesinleştiii:)) ortak karar verdiğimiz sevdiğimiz bi evi alıcaz:) ve tepkim işe yaramış olacak ki işin ciddiyetinin farkına vardı sonunda:)))) perşembe günü beyaz eşya fiyatını alıyorum. hafta sonu kısmetse çamaşır ve bulaşık makinemizi alıyoruz:) buzdolabı fırın vs. bunlar da ev alındıktan sonra alınıcak.çok mutluyum çokk:)))

Füsuncum böylede çok güzel ama arkasında sol kısımda olduğu gbi kat kat gelse hertarafı öle daha hoş olmazmı sanki :uhm:

himm bak bu yandan olan modeli akadan dusununce cok daha guzel sekillendi vallahi tatlim hic dolasma cok fazla aklini karistirma bu icine sindiyse yaptir bence

Tatlım benim hayalim upuzun bir rahibe duvağıydı ama bu etek modeli için uzun duvaktan vazgeçebilirim, sorun yok kaydirigubbakcemile3

Aaaa canım çooooooooook sevindim aranızın düzelmesineee..
Eee nası barıştınız anlat detaylı..
Ev konusunda tepki işe yaramış bak istemediğin bi yerde deil ortak karar verilmiş bi yerde oturcaksınız ne güzel cnm gerçekten çok sevindim Allah mutluluğunu bozmasın inşllh :Saruboceq:

AMANDA AMAANNNN NELER KONUŞUYOLARMIŞ NELEEEERRRR ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN KIZLAR NE GÜZEL MUHABBETLER BUNLAR...alkisalkisalkishihoyyyt

AMANDA AMAANNNN NELER KONUŞUYOLARMIŞ NELEEEERRRR ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN KIZLAR NE GÜZEL MUHABBETLER BUNLAR...alkisalkisalkishihoyyyt

Ümmüm hg cnm nbr?

Yani bütün etek böyle kat kat mı olsun diyosun canım fisfisfis

Hı hı evet cnm öyle olsa bnce daha güzel olur ama buda çok güzel bir model senin içine bu sindiyse kesinlikle vazgeçme gerçekten güzel bi model farlı duruo iki model gbi..

Oh çok şükür yaa hadi gözün aydın tatlım :dance: Allah sonuna kadar böyle güzellikle sorunsuz devam ettirsin inşaallah ay çok sevindim valla tatlım :teytey:

Hı hı evet cnm öyle olsa bnce daha güzel olur ama buda çok güzel bir model senin içine bu sindiyse kesinlikle vazgeçme gerçekten güzel bi model farlı duruo iki model gbi..
[/QUOTE]

Hmm bunu hiç düşünmemiştim tatlım, 2 farklı model gibi durması beni çok cezbetmişti ama bu da düşünülebilir fisfisfis Herkes Şeydayla aynı fikirde mi kızlar? yerimseniben

slm kızlar bnde geldim geçmiş sayfaları okumadan muhbbete dalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3

füsuncum gelinlik modelin harika sanada çok yakışıck Allah içine sindirsin cnm zemuszemus
adacım teşkkr edrm yorumun için bnmde ilk işim babmlarla konuşmak olck zaten..
karbeyzacım hayırlı olsun gözünaydın bak herşey olcağına varıor gördün mü kaydirigubbakcemile5

Hmm bunu hiç düşünmemiştim tatlım, 2 farklı model gibi durması beni çok cezbetmişti ama bu da düşünülebilir fisfisfis Herkes Şeydayla aynı fikirde mi kızlar? yerimseniben[/QUOTE]

cnm hemn atladım kusura bakma bnde seydayla aynı fikirdeyim heryeri katlı olsa daha bi hoş olck sanki füsuncm Şeniz

Füsuncum bu bnm fikrim zewkler farklıdır tabikide sen öyle beğendiysen öyle yaptır güzelim..

Denizimm hg kuşummm Şeniz

Hımm tamam kızlar sizi mi kırcam ya kaydirigubbakcemile3 Siz dışardan bir gözsünüz, sizin görüşünüz benim görüşümden daha değerli..Canlarım ya tüm samimiyetinizle yorum yapıp yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim sizlere.. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…