- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.621
karbeyaz nasilsin canim? son durumlar nasil
Evet cnm o kdr büyük yapıolarki bazen bi kuş yuvası gbi..
Ama illa uzun olmasına gerek yok beğendiğin duvağın kısada yapabilrler onu kollarının hizasında biten etrafı işlemeli bence öyle daha güzel durur ve gelinliğinin arkasıda belli olur..
Çook uzun oldumuda onunla uğraşmak gerekio..
Tabi senin zevkine bağlı hangisini seçeceğin..
adaercim çok mutluyum çok havalarda uçuyorum resmen son durumlar harika canım benim yaa:)))
arkadaşlar iyi akşamlar:))) dün çok güzel gelişmeler oldu...artık kulaksızdan ev almıyoruz kesinleştiii:)) ortak karar verdiğimiz sevdiğimiz bi evi alıcaz:) ve tepkim işe yaramış olacak ki işin ciddiyetinin farkına vardı sonunda:)))) perşembe günü beyaz eşya fiyatını alıyorum. hafta sonu kısmetse çamaşır ve bulaşık makinemizi alıyoruz:) buzdolabı fırın vs. bunlar da ev alındıktan sonra alınıcak.çok mutluyum çokk:)))
Füsuncum böylede çok güzel ama arkasında sol kısımda olduğu gbi kat kat gelse hertarafı öle daha hoş olmazmı sanki :uhm:
AMANDA AMAANNNN NELER KONUŞUYOLARMIŞ NELEEEERRRR ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN KIZLAR NE GÜZEL MUHABBETLER BUNLAR...alkisalkisalkishihoyyyt
Yani bütün etek böyle kat kat mı olsun diyosun canım fisfisfis
arkadaşlar iyi akşamlar:))) dün çok güzel gelişmeler oldu...artık kulaksızdan ev almıyoruz kesinleştiii:)) ortak karar verdiğimiz sevdiğimiz bi evi alıcaz:) ve tepkim işe yaramış olacak ki işin ciddiyetinin farkına vardı sonunda:)))) perşembe günü beyaz eşya fiyatını alıyorum. hafta sonu kısmetse çamaşır ve bulaşık makinemizi alıyoruz:) buzdolabı fırın vs. bunlar da ev alındıktan sonra alınıcak.çok mutluyum çokk:)))
Ümmüm hg cnm nbr?
SAĞOL HAYATIM HOŞBULDUM İİ SAYILIR YAA NASI OLSUN SENDEN NABER HAYATIM NE GÜZEL MUHABBET KURMUŞSUNUZ YAA KONU HARİKA OKUYANIN İÇİ KIPIR KIPIR OLUYO VALLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?