- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.641
ümmücüm hoşgeldin canım nbr :)
Füsuncum bu bnm fikrim zewkler farklıdır tabikide sen öyle beğendiysen öyle yaptır güzelim..
Denizimm hg kuşummm Şeniz
Hımm tamam kızlar sizi mi kırcam ya kaydirigubbakcemile3 Siz dışardan bir gözsünüz, sizin görüşünüz benim görüşümden daha değerli..Canlarım ya tüm samimiyetinizle yorum yapıp yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim sizlere.. :1hug:
Ümmüm hg cnm nbr?
SAĞOL HAYATIM HOŞBULDUM İİ SAYILIR YAA NASI OLSUN SENDEN NABER HAYATIM NE GÜZEL MUHABBET KURMUŞSUNUZ YAA KONU HARİKA OKUYANIN İÇİ KIPIR KIPIR OLUYO VALLA
Canım bizim oldğumuz yerdeki muhabbetlerin hepsi insanın içini kıpır kpır yapar cnmm -tatlicadiarzu-
Sen nie iyi sayılırsın bakim?
Hımm tamam kızlar sizi mi kırcam ya kaydirigubbakcemile3 Siz dışardan bir gözsünüz, sizin görüşünüz benim görüşümden daha değerli..Canlarım ya tüm samimiyetinizle yorum yapıp yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim sizlere.. :1hug:
Rica ederiz cnm sen üzerinde görde snra iyice karar verirsin ordaki gelinlikçi kadınlarında fikirlerini sor dha bilgili insanların fikrinide almş olursun hem..
KARBEYAZ.OCEAN TATLIM GÖZÜNAYDIN SEVİNDİM SORUNUNU HALLOLMASINA AMA OLSUN TATLI ŞELER BUNLAR YAA...sırnaşık şey
canim rabbim yuzunu guldurmus surekli boyle olur insallah,hadi gozun aydin tatlim :)opuyorumnanaktan
Oh çok şükür yaa hadi gözün aydın tatlım :dance: Allah sonuna kadar böyle güzellikle sorunsuz devam ettirsin inşaallah ay çok sevindim valla tatlım :teytey:
slm kızlar bnde geldim geçmiş sayfaları okumadan muhbbete dalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3
karbeyzacım hayırlı olsun gözünaydın bak herşey olcağına varıor gördün mü kaydirigubbakcemile5
Aaaa canım çooooooooook sevindim aranızın düzelmesineee..
Eee nası barıştınız anlat detaylı..
Ev konusunda tepki işe yaramış bak istemediğin bi yerde deil ortak karar verilmiş bi yerde oturcaksınız ne güzel cnm gerçekten çok sevindim Allah mutluluğunu bozmasın inşllh :Saruboceq:
valla bende yorum yapmak kendi fikrlerimi hayellerimi sölemek istiyorum ama yapamıyorum şuan içimden gelmio hiç ama okumak çok güzel yaa...
canlarım hepinizi çook ama çok seviyorum:))) hemen detaylara geçiyorum:)
kesinlikle ayrılmışık ama ertesi gecesinde 01:00 gibi msj attı ştt diye:) daha sonra bişey olmamış gibi napıyosun felan yazdı,sonra sensiz yapamam biliyosun dimi gibisinden msjlar yazmaya başladı.kaybetme korkusunun sardığı çok belliydi:) msjlarda asla yüz vermedim ciddiydim ama bu kadar çabuk ayrılığa pes edeceğini de düşünmemiştim açıkçası:) bugün de beyaz eşya alımına başlamak istediğini söyledi.biran evvel evimizin yolunu tutalım artık dedii:) ben de şuan uçuyorum:) pazar günü de bize geliyo aşkım:)
arkadaşlar iyi akşamlar:))) dün çok güzel gelişmeler oldu...artık kulaksızdan ev almıyoruz kesinleştiii:)) ortak karar verdiğimiz sevdiğimiz bi evi alıcaz:) ve tepkim işe yaramış olacak ki işin ciddiyetinin farkına vardı sonunda:)))) perşembe günü beyaz eşya fiyatını alıyorum. hafta sonu kısmetse çamaşır ve bulaşık makinemizi alıyoruz:) buzdolabı fırın vs. bunlar da ev alındıktan sonra alınıcak.çok mutluyum çokk:)))
Tamam bunları dikkate alıcam denizcim ve şeydacım çok saolun..Gelinlikçide gördüğüm bu etek modeli yanlış hatırlamıyorsam Boleyn Kızları ya da Düşes filmindeki kahramanlarda vardı ve çok hoş duruyordu ama siz böyle her tarafı kat kat olsun diyorsanız ben ikisine de söylerim gelinlikçiye, bana denetsin iki modeli de..Hangisi daha güzel durursa artık :)
kesinlikle ayrılmışık ama ertesi gecesinde 01:00 gibi msj attı ştt diye:) daha sonra bişey olmamış gibi napıyosun felan yazdı,sonra sensiz yapamam biliyosun dimi gibisinden msjlar yazmaya başladı.kaybetme korkusunun sardığı çok belliydi:) msjlarda asla yüz vermedim ciddiydim ama bu kadar çabuk ayrılığa pes edeceğini de düşünmemiştim açıkçası:) bugün de beyaz eşya alımına başlamak istediğini söyledi.biran evvel evimizin yolunu tutalım artık dedii:) ben de şuan uçuyorum:) pazar günü de bize geliyo aşkım:)
Oy oy oy ne güzel yaa çok mutlu oldum senin adına tatlım, ben demiştim ama bu sebep ayrılmanız için yetmez diye bak öyle de oldu :teytey: Şimdi senin kıymetini daha iyi anlamıştır seni el üstünde tutar tatlım oh oh :dance:
ayyyyyyy.oh ya.çok korkmuştum.çok sevindim inan. :teytey:
valla bende yorum yapmak kendi fikrlerimi hayellerimi sölemek istiyorum ama yapamıyorum şuan içimden gelmio hiç ama okumak çok güzel yaa...
Tamam bunları dikkate alıcam denizcim ve şeydacım çok saolun..Gelinlikçide gördüğüm bu etek modeli yanlış hatırlamıyorsam Boleyn Kızları ya da Düşes filmindeki kahramanlarda vardı ve çok hoş duruyordu ama siz böyle her tarafı kat kat olsun diyorsanız ben ikisine de söylerim gelinlikçiye, bana denetsin iki modeli de..Hangisi daha güzel durursa artık :)
Kızlarr anneme gösterdim modeli ayyy füsunnn çok mu aradın bu modeli ne bu böyle parçalanmış gibi diyo :))))
phenomencim beğendiğin türban modeline baktım şimdi sade türban modelleri gelini çok daha zarif ve asil gösteriyor.seçimin çok güzel:) ve etek modellerine de bayılım 664.sayfada gördüğüm modelin eteği özellikle harikaydı:) şubat gibi de kısmet olursa gelinlikçileri dolaşmaya ben başlicam çok güzel bi model buldum arkadaşlar hazır bulamazsam diktiricem:)
Kızlarr anneme gösterdim modeli ayyy füsunnn çok mu aradın bu modeli ne bu böyle parçalanmış gibi diyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?