2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

füsuncum gelinlik modelin harika sanada çok yakışıck Allah içine sindirsin cnm zemuszemus
adacım teşkkr edrm yorumun için bnmde ilk işim babmlarla konuşmak olck zaten..
karbeyzacım hayırlı olsun gözünaydın bak herşey olcağına varıor gördün mü kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

valla bende yorum yapmak kendi fikrlerimi hayellerimi sölemek istiyorum ama yapamıyorum şuan içimden gelmio hiç ama okumak çok güzel yaa...

Füsuncum bu bnm fikrim zewkler farklıdır tabikide sen öyle beğendiysen öyle yaptır güzelim..

Denizimm hg kuşummm Şeniz

hoşbuldk seydam Şeniz

tabi yine sen bilirsin füsuncm yani bu sadece fikir

Tamam bunları dikkate alıcam denizcim ve şeydacım çok saolun..Gelinlikçide gördüğüm bu etek modeli yanlış hatırlamıyorsam Boleyn Kızları ya da Düşes filmindeki kahramanlarda vardı ve çok hoş duruyordu ama siz böyle her tarafı kat kat olsun diyorsanız ben ikisine de söylerim gelinlikçiye, bana denetsin iki modeli de..Hangisi daha güzel durursa artık :)

ayy aslinda evet ya seyda nin soyledigi fikir dusunulebilir ayy ne bileyim ki kafani karistirmak ta istemem ama sanki oyle butunu olsa daha guzel olur ne dersin :)

KARBEYAZ.OCEAN TATLIM GÖZÜNAYDIN SEVİNDİM SORUNUNU HALLOLMASINA AMA OLSUN TATLI ŞELER BUNLAR YAA...sırnaşık şey

canim rabbim yuzunu guldurmus surekli boyle olur insallah,hadi gozun aydin tatlim :)opuyorumnanaktan

Oh çok şükür yaa hadi gözün aydın tatlım :dance: Allah sonuna kadar böyle güzellikle sorunsuz devam ettirsin inşaallah ay çok sevindim valla tatlım :teytey:

slm kızlar bnde geldim geçmiş sayfaları okumadan muhbbete dalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3
karbeyzacım hayırlı olsun gözünaydın bak herşey olcağına varıor gördün mü kaydirigubbakcemile5

canlarım hepinizi çook ama çok seviyorum:))) hemen detaylara geçiyorum:)
kesinlikle ayrılmışık ama ertesi gecesinde 01:00 gibi msj attı ştt diye:) daha sonra bişey olmamış gibi napıyosun felan yazdı,sonra sensiz yapamam biliyosun dimi gibisinden msjlar yazmaya başladı.kaybetme korkusunun sardığı çok belliydi:) msjlarda asla yüz vermedim ciddiydim ama bu kadar çabuk ayrılığa pes edeceğini de düşünmemiştim açıkçası:) bugün de beyaz eşya alımına başlamak istediğini söyledi.biran evvel evimizin yolunu tutalım artık dedii:) ben de şuan uçuyorum:) pazar günü de bize geliyo aşkım:)

valla bende yorum yapmak kendi fikrlerimi hayellerimi sölemek istiyorum ama yapamıyorum şuan içimden gelmio hiç ama okumak çok güzel yaa...

Zamanı gelince öyle bir içinden gelecekki sende şaşıracaksın kendine ümmücüm meraklanma kaydirigubbakcemile3 Bende senin durumundayken tek istediğim sevdiğimin askerliği bitirip sağ salim dönmesiydi amaaaaaa şimdi mobilya derdine gelinlik derdine düştüm bakk opuyorumnanaktan

Oy oy oy ne güzel yaa çok mutlu oldum senin adına tatlım, ben demiştim ama bu sebep ayrılmanız için yetmez diye bak öyle de oldu :teytey: Şimdi senin kıymetini daha iyi anlamıştır seni el üstünde tutar tatlım oh oh :dance:

ayyyyyyy.oh ya.çok korkmuştum.çok sevindim inan. :teytey:

phenomencim beğendiğin türban modeline baktım şimdi sade türban modelleri gelini çok daha zarif ve asil gösteriyor.seçimin çok güzel:) ve etek modellerine de bayılım 664.sayfada gördüğüm modelin eteği özellikle harikaydı:) şubat gibi de kısmet olursa gelinlikçileri dolaşmaya ben başlicam çok güzel bi model buldum arkadaşlar hazır bulamazsam diktiricem:)

evet cnm ikisinide dene ve kendin gör farkı bizden daha iyi görücksn zaten füsuncm Şeniz

aaaayyyyyy çok sevindim cnm ya Allahm bidha bozmasın aranızı :Saruboceq:
hadi hayırlısı olsun karbeyazcm zemuszemus

ayyyyyyy.oh ya.çok korkmuştum.çok sevindim inan. :teytey:

inanın kızlar ben de korkmuştum bu kadar basit bi sebeple bitecek olması çok üzüyordu beni..ama şükürler olsunki bitmedi aksine ağırdan aldığımızı geleceğimiz adına hiçbişey yapmadığımızı farkettirdi sevgilime..perşembeden itibaren yaşasın ki evimiz için bişeyler yapmaya başlıyoruz:)))

Neden cnm?

Çoook sevindim cnm sizin nikah tarhnz ne zmndı hangi ay düşünüodunz?

Canım evet iyi fikir o..
Hem ikisinide dener hangisinde daha rahat hissedersen kendini daha yakıştırrsan ona karar verirsin..

Sağol bitanem opuyorumnanaktan Bende şubatta başlayacaktım güya, bu gelinlikçiye de öylesine girmiştim vakit doldurmak için kaydirigubbakcemile3 Ama çok beğendim,kısmet zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…