- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.661
Kızlarr anneme gösterdim modeli ayyy füsunnn çok mu aradın bu modeli ne bu böyle parçalanmış gibi diyo :))))
Zamanı gelince öyle bir içinden gelecekki sende şaşıracaksın kendine ümmücüm meraklanma kaydirigubbakcemile3 Bende senin durumundayken tek istediğim sevdiğimin askerliği bitirip sağ salim dönmesiydi amaaaaaa şimdi mobilya derdine gelinlik derdine düştüm bakk opuyorumnanaktan
Çoook sevindim cnm sizin nikah tarhnz ne zmndı hangi ay düşünüodunz?
karbeyaz.ocean sende mi eteğin tamamen böyle mendil etek olmasının daha hoş olacağı görüşünde misin canım? Herkese sorup genel bir görüşe varmak istiyorumda :))
EVET CANIM AYNEN ÖLE HİSSED,İYORUM BENDE ŞU ASKERLİK BİTSİN DİORUM BAŞKA BİŞİ DÜŞÜNEMİYORUM İÇİMDEN GELMİO GELİO ASLINDADA DÜŞÜNDÜKÇE BURUK OLUYO İÇİM BURUK Bİ HEYECAN VAR SADECE BAŞKA BİŞİ YOK GÜN GEÇTİKÇE GİDİCEĞİ GÜN GEİLİO AKLIMA BAŞKA BİŞİ DÜŞÜNEMİORUM ŞUAN GÜN GEÇTİKÇE ALIŞIYORUM ONA ÖZLÜYORUM GÖRMEK İSTİYORUM GÜN GEÇTİKÇE ESKİYE DÖNÜYORUM SANKİ HİÇ GİTMEMİŞ GİBİ OLUYO,ŞUAN 4 AY 15 AY SİBİ SANKİ DAHA YENİ GİDİCEKMİŞ GİBİ SANKİ Bİ YANDANDA Bİ AN ÖNCE BİTİRSİN GELSİN ARTIK EVLEİYİM KAVUŞIYIM DİORUM Bİ SENEDİR NİŞANLIYIM YAA NİŞANLI OLUNCA İNSAN Bİ TUHAF OLUYO EVE BIRAKIYO YA BENİ ÖLE KÖTÜ OLUYORUMKİ BANA Bİ BAKIYO İNERKEN KEŞKE GİTMESEN GİBİ ÖLDÜRÜYO O BENİ YORULDUM ARTIK GERÇEKTEN NİŞANLILIK ÇOK ZOR HELEKİ BÖLE UZUUUUNNN NİŞANLI KALMAK DAHA Bİ ZORMUŞ...:çok üzgünüm:
evet tatlım öyle istiyorum:) hatta gelinlikçiye sormuştum beğendiğim etek modelinin adının mendil etek olduğunu öğrenmiştim:) bi de upuzun olsun istiyorum artık:) ablam çok istiyo kuyruğunu tutacakmış:)
Merhaba Güzellerr nasılsınız bakalım?
Ben bugüb bi gelinlikçiyle görüştüm ayy öyle güzel bi geliblik modeli buldumki :) Bakalım belki de onu diktiririm hiç başka yerleri dolaşmam :)
Ayy işte işte eteğin arka modelini buldum..Bu yandan çalışılmış bir model, siz arkadan çalışıldığını düşünün arkadaşlar :)
[/url][/IMG] [/url][/IMG]
arkadaşlar iyi akşamlar:))) dün çok güzel gelişmeler oldu...artık kulaksızdan ev almıyoruz kesinleştiii:)) ortak karar verdiğimiz sevdiğimiz bi evi alıcaz:) ve tepkim işe yaramış olacak ki işin ciddiyetinin farkına vardı sonunda:)))) perşembe günü beyaz eşya fiyatını alıyorum. hafta sonu kısmetse çamaşır ve bulaşık makinemizi alıyoruz:) buzdolabı fırın vs. bunlar da ev alındıktan sonra alınıcak.çok mutluyum çokk:)))
EVET CANIM AYNEN ÖLE HİSSED,İYORUM BENDE ŞU ASKERLİK BİTSİN DİORUM BAŞKA BİŞİ DÜŞÜNEMİYORUM İÇİMDEN GELMİO GELİO ASLINDADA DÜŞÜNDÜKÇE BURUK OLUYO İÇİM BURUK Bİ HEYECAN VAR SADECE BAŞKA BİŞİ YOK GÜN GEÇTİKÇE GİDİCEĞİ GÜN GEİLİO AKLIMA BAŞKA BİŞİ DÜŞÜNEMİORUM ŞUAN GÜN GEÇTİKÇE ALIŞIYORUM ONA ÖZLÜYORUM GÖRMEK İSTİYORUM GÜN GEÇTİKÇE ESKİYE DÖNÜYORUM SANKİ HİÇ GİTMEMİŞ GİBİ OLUYO,ŞUAN 4 AY 15 AY SİBİ SANKİ DAHA YENİ GİDİCEKMİŞ GİBİ SANKİ Bİ YANDANDA Bİ AN ÖNCE BİTİRSİN GELSİN ARTIK EVLEİYİM KAVUŞIYIM DİORUM Bİ SENEDİR NİŞANLIYIM YAA NİŞANLI OLUNCA İNSAN Bİ TUHAF OLUYO EVE BIRAKIYO YA BENİ ÖLE KÖTÜ OLUYORUMKİ BANA Bİ BAKIYO İNERKEN KEŞKE GİTMESEN GİBİ ÖLDÜRÜYO O BENİ YORULDUM ARTIK GERÇEKTEN NİŞANLILIK ÇOK ZOR HELEKİ BÖLE UZUUUUNNN NİŞANLI KALMAK DAHA Bİ ZORMUŞ...:çok üzgünüm:
nişanımız 24 ocakta olucak kısmetse..çok yüksek ihtimalle nikahımızı 21 mayıs 2010 düğünümüzü de 23 mayıs 2010 yapıcaz:) 24 bizim olsun istiyorduk mayısta da pazar günü 23 üne denk geliyor maalesef:)
ŞEYSACIM GÜN YAKLAŞTIKÇA GİTCEĞİ GÜN GELİO... Bİ HAFTA ÖNCESİNE KADAR HER AKŞAM MUTLULUKTAN UÇUYODUM Bİ GÜN DAHA BİTTİ DİE AMA ŞİMDİ ÜZÜLSEMMİ SEVİNSEMMİ BİLEMİORUM HEM BİAN ÖNCE GİTSİNDE BİTSİN İSTİYORUM HEM ARTIK GİTMESİN İSTİYORUM ARADA SIKIŞTIM ÇOK FENAAA SİZ NE GÜZEL HAYALLER KURUYOSUNUZ AMA BEN KURAMIYORUM HAYAL FALAN KARIŞIK BİŞİ YAA ONDAN İİ SAYILIR İŞTE HAYATIM BENİM...opuyorumnanaktan
Seni çok iyi anlıyorum canım ama şu an nişanlısı askerde olan her genç kızla aynı duyguları paylaşıyosun.Emin ol bu yaşadıklarınız ilişkinizi kuvvetlendiriyor ve daha sonrasında yaşayacağınız her an daha anlamlı oluyor.Hatta askerlik bitince aman iyiki gitmiş ne çok yol katettik diyeceksin kaydirigubbakcemile3
kızlar bir süre ayrıldım bilgisayar başından kimler gelmiş neler olmuş. deniz, ümmü, karbeyaz selamlar kuğularım
Aaa gülçinim hoşgeldin tatlım, seninle aynı model mi olacak kızz gelinliğimizin eteği yoksa :)) Ama ben üzerinde değişiklikler yapcam aynı olmayalım karıştırırlar bizi sonra :)))
:))) ama üstümde gördüğünde böyle düşünmiceksin annem benim de:)))) kuğu gibi olcam de:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?