2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

EVET CANIM AYNEN ÖLE HİSSED,İYORUM BENDE ŞU ASKERLİK BİTSİN DİORUM BAŞKA BİŞİ DÜŞÜNEMİYORUM İÇİMDEN GELMİO GELİO ASLINDADA DÜŞÜNDÜKÇE BURUK OLUYO İÇİM BURUK Bİ HEYECAN VAR SADECE BAŞKA BİŞİ YOK GÜN GEÇTİKÇE GİDİCEĞİ GÜN GEİLİO AKLIMA BAŞKA BİŞİ DÜŞÜNEMİORUM ŞUAN GÜN GEÇTİKÇE ALIŞIYORUM ONA ÖZLÜYORUM GÖRMEK İSTİYORUM GÜN GEÇTİKÇE ESKİYE DÖNÜYORUM SANKİ HİÇ GİTMEMİŞ GİBİ OLUYO,ŞUAN 4 AY 15 AY SİBİ SANKİ DAHA YENİ GİDİCEKMİŞ GİBİ SANKİ Bİ YANDANDA Bİ AN ÖNCE BİTİRSİN GELSİN ARTIK EVLEİYİM KAVUŞIYIM DİORUM Bİ SENEDİR NİŞANLIYIM YAA NİŞANLI OLUNCA İNSAN Bİ TUHAF OLUYO EVE BIRAKIYO YA BENİ ÖLE KÖTÜ OLUYORUMKİ BANA Bİ BAKIYO İNERKEN KEŞKE GİTMESEN GİBİ ÖLDÜRÜYO O BENİ YORULDUM ARTIK GERÇEKTEN NİŞANLILIK ÇOK ZOR HELEKİ BÖLE UZUUUUNNN NİŞANLI KALMAK DAHA Bİ ZORMUŞ...:çok üzgünüm:

karbeyaz.ocean sende mi eteğin tamamen böyle mendil etek olmasının daha hoş olacağı görüşünde misin canım? Herkese sorup genel bir görüşe varmak istiyorumda :))

ŞEYSACIM GÜN YAKLAŞTIKÇA GİTCEĞİ GÜN GELİO... Bİ HAFTA ÖNCESİNE KADAR HER AKŞAM MUTLULUKTAN UÇUYODUM Bİ GÜN DAHA BİTTİ DİE AMA ŞİMDİ ÜZÜLSEMMİ SEVİNSEMMİ BİLEMİORUM HEM BİAN ÖNCE GİTSİNDE BİTSİN İSTİYORUM HEM ARTIK GİTMESİN İSTİYORUM ARADA SIKIŞTIM ÇOK FENAAA SİZ NE GÜZEL HAYALLER KURUYOSUNUZ AMA BEN KURAMIYORUM HAYAL FALAN KARIŞIK BİŞİ YAA ONDAN İİ SAYILIR İŞTE HAYATIM BENİM...opuyorumnanaktan

karbeyaz.ocean sende mi eteğin tamamen böyle mendil etek olmasının daha hoş olacağı görüşünde misin canım? Herkese sorup genel bir görüşe varmak istiyorumda :))

evet tatlım öyle istiyorum:) hatta gelinlikçiye sormuştum beğendiğim etek modelinin adının mendil etek olduğunu öğrenmiştim:) bi de upuzun olsun istiyorum artık:) ablam çok istiyo kuyruğunu tutacakmış:)

Seni çok iyi anlıyorum canım ama şu an nişanlısı askerde olan her genç kızla aynı duyguları paylaşıyosun.Emin ol bu yaşadıklarınız ilişkinizi kuvvetlendiriyor ve daha sonrasında yaşayacağınız her an daha anlamlı oluyor.Hatta askerlik bitince aman iyiki gitmiş ne çok yol katettik diyeceksin kaydirigubbakcemile3

Evet tatlım bende seninle aynı fikirdeyim ve mendil etek isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi, öcneleri çok karışık görünürdü gözüme kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar ben geldimmmm

Merhaba Güzellerr nasılsınız bakalım?

Ben bugüb bi gelinlikçiyle görüştüm ayy öyle güzel bi geliblik modeli buldumki :) Bakalım belki de onu diktiririm hiç başka yerleri dolaşmam :)

Çok sevindim kuzumm kaydirigubbakcemile2

Ayy işte işte eteğin arka modelini buldum..Bu yandan çalışılmış bir model, siz arkadan çalışıldığını düşünün arkadaşlar :)
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Bu benim etek modelim olacak zemuszemus yandan olacak benimkisi bende arkadan düşünmüştüm ama duvağım uzun olacak o yüzden vazgeçtim yandanda çok süper duruyo bence tül yaptırma ben ipek şifon aldım süper duruyo uçuş uçuş kaydirigubbakcemile3 Modelin süper cnm farklı bişey olacak heyecanlandım valla opuyorumnanaktan

Ayyy çok sevindim canım ya sevenler ayrılmasın :Saruboceq:

Ümmüm şimdiden gidiceği günü düşünüp zamanı kendine zehir etme yanındayken burdayken tadını çıkar azcık kalıo zaten gittiğinde askerliğinin bitmesine..
Hem şimdi yapmıcanda ne zmn yapcan bu muhabbetleri ewlendikden snramı lülülülülülü

Hmm anladım cnm hayırlısı olsun..

kızlar bir süre ayrıldım bilgisayar başından kimler gelmiş neler olmuş. deniz, ümmü, karbeyaz selamlar kuğularım

Son düzenleme:
Aaa gülçinim hoşgeldin tatlım, seninle aynı model mi olacak kızz gelinliğimizin eteği yoksa :)) Ama ben üzerinde değişiklikler yapcam aynı olmayalım karıştırırlar bizi sonra :)))

Valla cnm dediğim gbi şimdiden bu günlerini kendine zehir etme..

Bende hayal kuramıyorum ki gün almadan tamamen inanamıycam..
Bide hayal kurmayı hiç sevmem burda istediklerimizi sölüoruz olmasını istediğimiz şeyleri ve Allah'ın izniyle bunlar hayal olarak kalmıycak Ümmüm..

inşallah bitanem inşallah... ya kendimden çok onun için üzülüyorum neler yaşamış neler aklım hayalim dondu bu kadarını beklemiodum gurur duyuyorum asker yolu beklediğim için ama böle askerlik yerin dibine batsın yaa...kendim için deil onun için üzülüyorum en çokk o anlattı ben ağladım hüngür hüngür ve onun tavrını yanlış anladığım için kızdım kendime onun yerinde ben olsam kimbilir nası olurdum...:çok üzgünüm:

Aaa gülçinim hoşgeldin tatlım, seninle aynı model mi olacak kızz gelinliğimizin eteği yoksa :)) Ama ben üzerinde değişiklikler yapcam aynı olmayalım karıştırırlar bizi sonra :)))

kaydirigubbakcemile3 Yok canımcım benimki yandan olacak etek modeli ve gögüs altına kadar olan kısmı aynı sonrası güpür olacak taş işlenecek kollarını ya yarım kol yada tam düşünüyorum hangisi hoşuma giderse artık kaydirigubbakcemile2 yakasıda kayık yaka sositososito

aklımda birçok model var arkadaşlar ama yüksek ihtimalle bunlardan birinin olmasını çok uzun süredir istiyorum:)
benim eğerki fikrim değişmezse diktireceğim gelinlik modelim:)

bu modelin de etek kısmına ve üstündeki hareketliliğine baylıdım.

bunun eteği harika

ve bu da çok asil bir model:)

bisürü model var arşivimde ama bunlar en beğendiklerim..size de fikir olur belki:)

:))) ama üstümde gördüğünde böyle düşünmiceksin annem benim de:)))) kuğu gibi olcam de:)))

Ben ve kuğu gibi olmak.. Şu an birbirine çok uzak 2 kavram gibi kızlarr kaydirigubbakcemile3 Kesinlikle kilo vermem lazım, bugün kazak almak için gittim 10 mağaza dolaştım hiçbiri olmuyor, tezgahtarlar hep şaşırıyo beni görünce. AA montla ne kadar zayıf duruyosunuz, ama meğer biraz fazlanız varmış diye şaşırıyolar akannehir Bende haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum çünkü bu bana olmaz diyorum olur olur diye zorla kabine sokuyorlar kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana acilen zayıflamalıyım :umursamaz:

cnm bnm geçicek hepsi bak biran önce gdck ve sen daha geçirdğinz güzel günleri düşünrken geri gelmiş olck ltfn kendini daraltma nişanlın yanındayken geçirdiğinz zamnın kıymetini bil mutlu ol cnm ltfn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…