2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

düğüne kadar çok acil bişeyler yapmalısın bitanem o zaman...diyete başlayabildin mi peki?

Fıssssstıkkk gibi olacaksın Gülçinimmm opuyorumnanaktan

tatlım ah keşke dediğin gibi gezip tadını çıkarabilsek iznimizin ama olamıyo malesef aileler pek müsade etmiyo öle görümemize ve onun yaşadıklarını öğrenince inan bana hiiiç bu konuları konuşmak istemiyorum çocuksu şeyler gibi kalıyo benim anlatcaklarım onun yaşadıklarının yanında konuşamıyorum bu konuları onunla kafasını doldurmak istemiyorum...

kızlar bir süre ayrıldım bilgisayar başından kimler gelmiş neler olmuş. deniz, ümmü, karbeyaz selamlar kuğularım

selam bitanemmm benim hoşgeldin naber bakalım neler konuşmuş bu hatunlar yahu insanın içi bi tuhaf oluyo...

1. ve 2. süper şekerim bayıldım onlara :lepi:

düğüne kadar çok acil bişeyler yapmalısın bitanem o zaman...diyete başlayabildin mi peki?

Başladım başladım hatta 1 haftada 1 kilo verdim canımcım kaydirigubbakcemile3 Düğüne kadar 7-8 kilo zayıflamam lazım, gelinlikçi zayıflayamazsanız sıkı korse kullanırız dedi ama ben gerek kalmayacağını umuyorum :Saruboceq:

füsuncm vericksin kilonu olcksın kuğu opuyorumnanaktan
çok kafiyeli oldu bak sen tasalnma cnm gidck o kilolar ve sen çok güzel bi gelin olcksın Allahın izniyle Şeniz

gülçincm hg..
gelinlik modelinde alışılmışn dışında bnce harika olck cnm sende çok güzel bi gelin olcksın Allahın izniyle Şeniz

Canımmm bnm yaa Ümmüm üzme kendiniii :1no2:
Bak bekliycen 4 ay üzme sevdiceğini yaptıklarını dha hoş karşılıcaksındır..

bu modelin de etek kısmına ve üstündeki hareketliliğine baylıdım.

bunun eteği harika

Ben bunları beğendim aralarından cnm..

Fıssssstıkkk gibi olacaksın Gülçinimmm opuyorumnanaktan

İnşallaah füsüncum inş. Şu erkeklere ne manasız geliyo böyle şeyler ama nişanda beni öyle tam takım görünce nutku tutulmuştu düğünde bayılır herhalde :roflol:

İnşallah denizim inş. öyle çok istiyorumki kuğu gibi bi gelin olmayı hiç bişey içimde kalmasın istiyorum :kedi:

Canım ben onunla yap demedim bu muhabbetleri bizimle dedim..
Aileleriniz neden böyle yapıoki sende illa onunla görüşürorum deme arkdşlarla bulşcam azcık gezcem de nişanlınla görüş ben öle yapardm yani :lepi:

İnşallah denizim inş. öyle çok istiyorumki kuğu gibi bi gelin olmayı hiç bişey içimde kalmasın istiyorum :kedi:[/QUOTE]

hçbirşey içinde kalmck cnm ve kuğu gibi olcksn gülçincim bak gör sen yeterki kendini öle olduğuna alıştır.. eminim sende çok güzelsin sadece güven kendine gülçncm Şeniz

Bugün arkadaşlarla buluştum bunlar bol yağlı şeyleri götürdüler, ben önce çorba içtim ve ardından ızgara köfte yedim kızlar :)) Ne tatlı yedim ne yağlı bişi yedim kendime şaştım vallahi :)) Sabahta 1 saat yürüyüp aletlerde çalıştım.Azmin elinden hiçbişi kurtulamazzzz :)))

süpersin füsuncm böle gidersen hemn kurtulrsun çnkü sporda yapıosn cnm :lepi:

kızlar ya çok alakasız bişey olcak ama ben isimlerinizi tam olarak bilmiyorum nickinizle hitap ediyorum benim adım sibel buarada:))))

sibel memnun oldum bnde deniz cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…