- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.681
Ben ve kuğu gibi olmak.. Şu an birbirine çok uzak 2 kavram gibi kızlarr kaydirigubbakcemile3 Kesinlikle kilo vermem lazım, bugün kazak almak için gittim 10 mağaza dolaştım hiçbiri olmuyor, tezgahtarlar hep şaşırıyo beni görünce. AA montla ne kadar zayıf duruyosunuz, ama meğer biraz fazlanız varmış diye şaşırıyolar akannehir Bende haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum çünkü bu bana olmaz diyorum olur olur diye zorla kabine sokuyorlar kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana acilen zayıflamalıyım :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 Yok canımcım benimki yandan olacak etek modeli ve gögüs altına kadar olan kısmı aynı sonrası güpür olacak taş işlenecek kollarını ya yarım kol yada tam düşünüyorum hangisi hoşuma giderse artık kaydirigubbakcemile2 yakasıda kayık yaka sositososito
Ümmüm şimdiden gidiceği günü düşünüp zamanı kendine zehir etme yanındayken burdayken tadını çıkar azcık kalıo zaten gittiğinde askerliğinin bitmesine..
Hem şimdi yapmıcanda ne zmn yapcan bu muhabbetleri ewlendikden snramı lülülülülülü
kızlar bir süre ayrıldım bilgisayar başından kimler gelmiş neler olmuş. deniz, ümmü, karbeyaz selamlar kuğularım
aklımda birçok model var arkadaşlar ama yüksek ihtimalle bunlardan birinin olmasını çok uzun süredir istiyorum:)
benim eğerki fikrim değişmezse diktireceğim gelinlik modelim:)
bu modelin de etek kısmına ve üstündeki hareketliliğine baylıdım.
bunun eteği harika
ve bu da çok asil bir model:)
bisürü model var arşivimde ama bunlar en beğendiklerim..size de fikir olur belki:)
düğüne kadar çok acil bişeyler yapmalısın bitanem o zaman...diyete başlayabildin mi peki?
Ben ve kuğu gibi olmak.. Şu an birbirine çok uzak 2 kavram gibi kızlarr kaydirigubbakcemile3 Kesinlikle kilo vermem lazım, bugün kazak almak için gittim 10 mağaza dolaştım hiçbiri olmuyor, tezgahtarlar hep şaşırıyo beni görünce. AA montla ne kadar zayıf duruyosunuz, ama meğer biraz fazlanız varmış diye şaşırıyolar akannehir Bende haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum çünkü bu bana olmaz diyorum olur olur diye zorla kabine sokuyorlar kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana acilen zayıflamalıyım :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 Yok canımcım benimki yandan olacak etek modeli ve gögüs altına kadar olan kısmı aynı sonrası güpür olacak taş işlenecek kollarını ya yarım kol yada tam düşünüyorum hangisi hoşuma giderse artık kaydirigubbakcemile2 yakasıda kayık yaka sositososito
inşallah bitanem inşallah... ya kendimden çok onun için üzülüyorum neler yaşamış neler aklım hayalim dondu bu kadarını beklemiodum gurur duyuyorum asker yolu beklediğim için ama böle askerlik yerin dibine batsın yaa...kendim için deil onun için üzülüyorum en çokk o anlattı ben ağladım hüngür hüngür ve onun tavrını yanlış anladığım için kızdım kendime onun yerinde ben olsam kimbilir nası olurdum...:çok üzgünüm:
Fıssssstıkkk gibi olacaksın Gülçinimmm opuyorumnanaktan
füsuncm vericksin kilonu olcksın kuğu opuyorumnanaktan
çok kafiyeli oldu bak sen tasalnma cnm gidck o kilolar ve sen çok güzel bi gelin olcksın Allahın izniyle Şeniz
gülçincm hg..
gelinlik modelinde alışılmışn dışında bnce harika olck cnm sende çok güzel bi gelin olcksın Allahın izniyle Şeniz
Denüzzz haçen ağzun bal yesun uşağummm :))
tatlım ah keşke dediğin gibi gezip tadını çıkarabilsek iznimizin ama olamıyo malesef aileler pek müsade etmiyo öle görümemize ve onun yaşadıklarını öğrenince inan bana hiiiç bu konuları konuşmak istemiyorum çocuksu şeyler gibi kalıyo benim anlatcaklarım onun yaşadıklarının yanında konuşamıyorum bu konuları onunla kafasını doldurmak istemiyorum...
kızlar ya çok alakasız bişey olcak ama ben isimlerinizi tam olarak bilmiyorum nickinizle hitap ediyorum benim adım sibel buarada:))))
Bugün arkadaşlarla buluştum bunlar bol yağlı şeyleri götürdüler, ben önce çorba içtim ve ardından ızgara köfte yedim kızlar :)) Ne tatlı yedim ne yağlı bişi yedim kendime şaştım vallahi :)) Sabahta 1 saat yürüyüp aletlerde çalıştım.Azmin elinden hiçbişi kurtulamazzzz :)))
kızlar ya çok alakasız bişey olcak ama ben isimlerinizi tam olarak bilmiyorum nickinizle hitap ediyorum benim adım sibel buarada:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?