- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.701
Başladım başladım hatta 1 haftada 1 kilo verdim canımcım kaydirigubbakcemile3 Düğüne kadar 7-8 kilo zayıflamam lazım, gelinlikçi zayıflayamazsanız sıkı korse kullanırız dedi ama ben gerek kalmayacağını umuyorum :Saruboceq:
canlarım hepinizi çook ama çok seviyorum:))) hemen detaylara geçiyorum:)
kesinlikle ayrılmışık ama ertesi gecesinde 01:00 gibi msj attı ştt diye:) daha sonra bişey olmamış gibi napıyosun felan yazdı,sonra sensiz yapamam biliyosun dimi gibisinden msjlar yazmaya başladı.kaybetme korkusunun sardığı çok belliydi:) msjlarda asla yüz vermedim ciddiydim ama bu kadar çabuk ayrılığa pes edeceğini de düşünmemiştim açıkçası:) bugün de beyaz eşya alımına başlamak istediğini söyledi.biran evvel evimizin yolunu tutalım artık dedii:) ben de şuan uçuyorum:) pazar günü de bize geliyo aşkım:)
canlarım tekrar çok memnun oldum sağolun:)))
Bugün arkadaşlarla buluştum bunlar bol yağlı şeyleri götürdüler, ben önce çorba içtim ve ardından ızgara köfte yedim kızlar :)) Ne tatlı yedim ne yağlı bişi yedim kendime şaştım vallahi :)) Sabahta 1 saat yürüyüp aletlerde çalıştım.Azmin elinden hiçbişi kurtulamazzzz :)))
İnşallah denizim inş. öyle çok istiyorumki kuğu gibi bi gelin olmayı hiç bişey içimde kalmasın istiyorum :kedi:
Bugün arkadaşlarla buluştum bunlar bol yağlı şeyleri götürdüler, ben önce çorba içtim ve ardından ızgara köfte yedim kızlar :)) Ne tatlı yedim ne yağlı bişi yedim kendime şaştım vallahi :)) Sabahta 1 saat yürüyüp aletlerde çalıştım.Azmin elinden hiçbişi kurtulamazzzz :)))
canlarım tekrar çok memnun oldum sağolun:)))
canimmmm nasil guzel anlatmissin heyecanini hissettim okurken,cok ama cok mutlu ol guzelim
hçbirşey içinde kalmck cnm ve kuğu gibi olcksn gülçincim bak gör sen yeterki kendini öle olduğuna alıştır.. eminim sende çok güzelsin sadece güven kendine gülçncm Şeniz
cnm bnm geçicek hepsi bak biran önce gdck ve sen daha geçirdğinz güzel günleri düşünrken geri gelmiş olck ltfn kendini daraltma nişanlın yanındayken geçirdiğinz zamnın kıymetini bil mutlu ol cnm ltfn..
kızlar ya çok alakasız bişey olcak ama ben isimlerinizi tam olarak bilmiyorum nickinizle hitap ediyorum benim adım sibel buarada:))))
Sağol bitanem güveniyorumda ben biraz kuruntuluyum sırf bu yüzden hasta bile olamıyorum :sinifsinif:
cnm kuruntu yapck bişey yok o gece ışıl ışıl parlıcaksın herkesin gözü sende olck aşkının içi gideck sna bakarken daha ne olsun gülçincm rahat ol ve keyfini çıkar kendinide sıkma cnm bak kuruntu yaptığına değmck :lepi:
Ayyy kızlar inş inş öyle gaza getiriyorki bu yorumlarınız beni anlatamam.Hatta sanki bu motivasyonla sabah bi kalksam kendimi 55 kilo bulcam sanıyorum :))))
Canımcım o belediyenin aletleri işe yarıyo devam et ben 2 kilo vermiştim o aletlerde ama üşeniyorum şimdi soğuktan :hulya:
Ayyy gülçinnnn ciddi misinnn amanınnn ben onlarda biraz daha fazla çalışayım barii bak iyiki söyledin datlum gıymatlumm çok saol kaydirigubbakcemile5
Ayyy kızlar inş inş öyle gaza getiriyorki bu yorumlarınız beni anlatamam.Hatta sanki bu motivasyonla sabah bi kalksam kendimi 55 kilo bulcam sanıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?