2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sıkı korse her durumda kullanılıyo ama sen ne kadar zayıflasan o kadar iyi tatlım.hem 1 haftada 1 kilo vermişsin.bence her hafta 1 kilo insen düğüne kadar istediğin kiloya gelirsin bence bak azmin var:)

canimmmm nasil guzel anlatmissin heyecanini hissettim okurken,cok ama cok mutlu ol guzelim

süper bak böyle devam edersen ideal kiloya sahip olcaksın:) çok güzel diyet menüler var sevdiğin yiyeceklerden kısmadan da başarılı olabilirsin:))) buarada yürümek çok iyi tatlım devamlı yaparsan muhteşem olur çünkü kilo verince yürüyüş yapmak vücudun sıkılaşmasını da sağlıyo:)

İnşallah denizim inş. öyle çok istiyorumki kuğu gibi bi gelin olmayı hiç bişey içimde kalmasın istiyorum :kedi:

hçbirşey içinde kalmck cnm ve kuğu gibi olcksn gülçincim bak gör sen yeterki kendini öle olduğuna alıştır.. eminim sende çok güzelsin sadece güven kendine gülçncm Şeniz[/QUOTE]

Sağol bitanem güveniyorumda ben biraz kuruntuluyum sırf bu yüzden hasta bile olamıyorum :sinifsinif:

Canımcım o belediyenin aletleri işe yarıyo devam et ben 2 kilo vermiştim o aletlerde ama üşeniyorum şimdi soğuktan :hulya:

Bu arada sibel ben de gülçin memnun oldum :dance:

Ayyy kızlar inş inş öyle gaza getiriyorki bu yorumlarınız beni anlatamam.Hatta sanki bu motivasyonla sabah bi kalksam kendimi 55 kilo bulcam sanıyorum :))))

hçbirşey içinde kalmck cnm ve kuğu gibi olcksn gülçincim bak gör sen yeterki kendini öle olduğuna alıştır.. eminim sende çok güzelsin sadece güven kendine gülçncm Şeniz

Sağol bitanem güveniyorumda ben biraz kuruntuluyum sırf bu yüzden hasta bile olamıyorum :sinifsinif:

cnm kuruntu yapck bişey yok o gece ışıl ışıl parlıcaksın herkesin gözü sende olck aşkının içi gideck sna bakarken daha ne olsun gülçincm rahat ol ve keyfini çıkar kendinide sıkma cnm bak kuruntu yaptığına değmck :lepi:

inşallah bitanem inşallah...

kızlar ya çok alakasız bişey olcak ama ben isimlerinizi tam olarak bilmiyorum nickinizle hitap ediyorum benim adım sibel buarada:))))

benim adım ümmühan tatlım gerçi şeydan ümmü dio hep öğrendiniz artık ümmü deyin bana gacılar...

Haklısın bitanem kendime meskale bulmam lazım yoksa durum fena kaydirigubbakcemile3

Ayyy kızlar inş inş öyle gaza getiriyorki bu yorumlarınız beni anlatamam.Hatta sanki bu motivasyonla sabah bi kalksam kendimi 55 kilo bulcam sanıyorum :))))

Ahhhh ahhh keşkeee zemuszemus

cnm gaza gerek yok zaten azminle başarıosn füsuncm :lepi:
haftada 1 kg gderse 3 ayda istedgn kiloda olrsn cnm Allahın izniyle ama sağlıklı ver sporu aksatma cnm kaydirigubbakcemile5
bazen kilo verirken gtmio sporla üstesinden gelrsn cnm alkisalkisalkis

Gülçin bende hava soğuk diye lahana bebek gibi giyinip öyle gidiyorum yürüyüşe ama zaten tempolu hareket ettiğim için su gibi terlemiş oluyorum eve geldiğimde ve hiç üşümüyorumda..Tabi belki motivasyon da etkilidir soğuğu önemsemememde :)))

canim ben de bugun
zeytin ezmeli kepekli tost + 1 fincan cay
ogle : 1 kase tarhana corbasi + 1 tabak salata yagsiz+ 1 tabak kabak-tavuk ve patatesli yemek
aksam:18:45 te 1 tabak boll limonlu roka + 1 tabak tavuk izgara
21:30 da 1 elma

yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…