- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.721
Gülçin bende hava soğuk diye lahana bebek gibi giyinip öyle gidiyorum yürüyüşe ama zaten tempolu hareket ettiğim için su gibi terlemiş oluyorum eve geldiğimde ve hiç üşümüyorumda..Tabi belki motivasyon da etkilidir soğuğu önemsemememde :)))
canim ben de bugun
zeytin ezmeli kepekli tost + 1 fincan cay
ogle : 1 kase tarhana corbasi + 1 tabak salata yagsiz+ 1 tabak kabak-tavuk ve patatesli yemek
aksam:18:45 te 1 tabak boll limonlu roka + 1 tabak tavuk izgara
21:30 da 1 elma
yedim
Haklısın bitanem kendime meskale bulmam lazım yoksa durum fena kaydirigubbakcemile3
gülçincm zaten koşuşturmktan anlmıcksn cnm hihoyyyt
inşallah bitanem inşallah...
ümmücm sıkma canını geçick bak yerimseniben
İnş denizim inşş bende sizler gibi incecik olduğum zamanlara dönmek istiyorum artık :)
füsuncm olcksın sakın kendini kasma bak zaten gido kilolar yavaş yavaş cnm hihoyyyt
kızlar valla bence kilo verin iş gelinlikle bitmio onu çıkardıktan sonrasıda var...ben aslında gelinlik için deil eşime karşı güzel çekici görünmek için fizik güzel olmalı düşüncesini savunanlardanım 48 kiloydum işten çıkınca 5 kilo aldım 53 oldum ve öle bi kilo alış şeklim varki sırf kalça basen diebilirim birazda göbişim çıktı...neyse gecelik aldım bi kaç tane basen altı modellinde ama o kadar hoşki bi deniyim dedim bi baktım göbiş çıkıyo çok rahatsız oldum ve vermeye çalışıyorum o kiloyu düşünün yani o kaar takıntılıyım bu arada gecelik falan alıyomusunuz kızlar kaç tane var valla ben çok düşkünüm geceliğe aldıkça alasım gelio aşkımın nevri döncek evlenince...:roflol::kedi:
kızlar valla bence kilo verin iş gelinlikle bitmio onu çıkardıktan sonrasıda var...ben aslında gelinlik için deil eşime karşı güzel çekici görünmek için fizik güzel olmalı düşüncesini savunanlardanım 48 kiloydum işten çıkınca 5 kilo aldım 53 oldum ve öle bi kilo alış şeklim varki sırf kalça basen diebilirim birazda göbişim çıktı...neyse gecelik aldım bi kaç tane basen altı modellinde ama o kadar hoşki bi deniyim dedim bi baktım göbiş çıkıyo çok rahatsız oldum ve vermeye çalışıyorum o kiloyu düşünün yani o kaar takıntılıyım bu arada gecelik falan alıyomusunuz kızlar kaç tane var valla ben çok düşkünüm geceliğe aldıkça alasım gelio aşkımın nevri döncek evlenince...:roflol::kedi:
arkadaşlar eniştemin kardeşi yapıyodu..yazın sıcağında streç filmle gövdesini sarıyodu ve üstüne de kazak giyiyordu,balkonda 3 saatten fazla oturuyordu aynı akşam ciddi bi kilo kaybediyordu..son baharda gelin olacak arkadaşlarımız varsa uygulamalı gördüğüm için tavsiye edebilirim çok ciddi işe yarıyor...
Canım ben onunla yap demedim bu muhabbetleri bizimle dedim..
Aileleriniz neden böyle yapıoki sende illa onunla görüşürorum deme arkdşlarla bulşcam azcık gezcem de nişanlınla görüş ben öle yapardm yani :lepi:
Ama bunu yaparken bol sıvı tüketilmeli sibelcim onu da ekleyelim yoksa vücut kurur ya kaydirigubbakcemile3
kızlar uyuyakalmışım :))) ben yatıyorum. öpüyorum hepinizi. hoşçakalınnn. iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?