2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Haklısın motivasyon önemli benim gittiğim yer çok uzak nişanlımda yanlız gitmemi istemiyo tekin olmuyo sabahları pek o yüzden eve tıkıldım kaldım :sinifsinif:

canim ben de bugun
zeytin ezmeli kepekli tost + 1 fincan cay
ogle : 1 kase tarhana corbasi + 1 tabak salata yagsiz+ 1 tabak kabak-tavuk ve patatesli yemek
aksam:18:45 te 1 tabak boll limonlu roka + 1 tabak tavuk izgara
21:30 da 1 elma

yedim

Oyy canım sen benden de sıkı bir diyet uyguluyosun sanırım..Hmm ben ne yedim acaba :uhm:
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği+ biraz melemen+peynir
Öğle: 1 kase mercimek çorbası+ ıgara köfte
Akşam: 1 kase yeşil mercimek+ yoğurtlu brokoli+ 1 parça çikolata kaydirigubbakcemile3

kızlar valla bence kilo verin iş gelinlikle bitmio onu çıkardıktan sonrasıda var...ben aslında gelinlik için deil eşime karşı güzel çekici görünmek için fizik güzel olmalı düşüncesini savunanlardanım 48 kiloydum işten çıkınca 5 kilo aldım 53 oldum ve öle bi kilo alış şeklim varki sırf kalça basen diebilirim birazda göbişim çıktı...neyse gecelik aldım bi kaç tane basen altı modellinde ama o kadar hoşki bi deniyim dedim bi baktım göbiş çıkıyo çok rahatsız oldum ve vermeye çalışıyorum o kiloyu düşünün yani o kaar takıntılıyım bu arada gecelik falan alıyomusunuz kızlar kaç tane var valla ben çok düşkünüm geceliğe aldıkça alasım gelio aşkımın nevri döncek evlenince...:roflol::kedi:

Sizi biraz motive ediimmmii kaydirigubbakcemile3

Belli olanlarda söylesin ekleyelim canlarımm kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün)
OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
adaer - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
sea.1013 - 15 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
esra8608 - 12 Haziran 2010 Cumaertesi(Düğün)
alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün)
MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

arkadaşlar eniştemin kardeşi yapıyodu..yazın sıcağında streç filmle gövdesini sarıyodu ve üstüne de kazak giyiyordu,balkonda 3 saatten fazla oturuyordu aynı akşam ciddi bi kilo kaybediyordu..son baharda gelin olacak arkadaşlarımız varsa uygulamalı gördüğüm için tavsiye edebilirim çok ciddi işe yarıyor...

Ümmüümmm okurken kptm yaa sırnaşık şey
Dimi korseyi giy sen incecik görsün adam seni gelinlik çıktıkdan snra hüsraannnnn akannehir
Boyun kaç senin cnm?

Aynen bende aldımmı kalça ve basen verdimmide yüzden başlıyo direk kaydirigubbakcemile3

Gecelik konusuna gelince bir dükkan acacak kadar gecelik ve iç çamaşırına sahibim bu konida hassasum :kedi: çok seviyorum ya gördümmü dayanamıyorum

Ama bunu yaparken bol sıvı tüketilmeli sibelcim onu da ekleyelim yoksa vücut kurur ya kaydirigubbakcemile3

ümmücm ya çok alemsin hç gülecgm yoktu :roflol:
bn dha başlamdım cnm iş çamaşırı alıyrm da öle çok özel şeyler deil ama bnde çok meraklıyım gecelik çamaşr olaylrına bi düze çıkym almaya başlıcm cnm :roflol:

tatlım valla bu askerlik hiç bişeye benzemiyo nişanlım gitti gideli ben dünyadan koptum kimseyle bi yere gitmiyorum gelirlerse benim yanıma geliolar o kadar içimden gelmio çünkü hiçbişey bu yüzden şimdi sen çıkmam çıkma nişanlın izne gelsin ben arkadaşıma gitcem de salak deiller anlarlar illaki o yüzden bişi yapamıyoruz pek annem deilde babam çok tutucu bu konuda bana bişi demio ama anneme kızıyo annemde yazık benim yüzümden azar yiyo ama yinede kıyamıyo bana gönderiyo öle zor tatlım yaa çooook zor bunalıma girmemek mümkün deil yani...

aaa evet bi de bunun düğün dönüşü var dimiii :kedi: geceliğim henüz yok ama aşkım bitane almıştı çok şeker zili de var :teytey: nasipse önümüzdeki ay ben de almaya başlıyorum ablamla beraber alıcaz ben tek gitmeye utanıyorum nedense

Benim var bikaç tane gecelik bi ara ev arkadaşım heveslendirmişti almıştım ama şimdi hiç aklıma gelmiyo, önceliklerim değişti heralde..

Ama bunu yaparken bol sıvı tüketilmeli sibelcim onu da ekleyelim yoksa vücut kurur ya kaydirigubbakcemile3

o da doğru ama bunu deneyen abimizin maşallahı olduğu için suya pek ihtiyaç duymamıştır bence:)))) ama siz için tabii

buarada düğüne yakın cildimizin canlı durması içinb 2-3 lt arası günlük özellikle su tüketmemiz gerekiyomuş..

Benim bi tane altı kahverengi saten, üstü turkuaz şifon bi pijamam var Kom dan almıştım, hepsi içinde en çok beğendiğim o.Hem çok seksüü hemde çok asil duruyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…