- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.741
kızlar uyuyakalmışım :))) ben yatıyorum. öpüyorum hepinizi. hoşçakalınnn. iyi geceler.
Benim bi tane altı kahverengi saten, üstü turkuaz şifon bi pijamam var Kom dan almıştım, hepsi içinde en çok beğendiğim o.Hem çok seksüü hemde çok asil duruyo :))
kızlar uyuyakalmışım :))) ben yatıyorum. öpüyorum hepinizi. hoşçakalınnn. iyi geceler.
Ümmüümmm okurken kptm yaa sırnaşık şey
Dimi korseyi giy sen incecik görsün adam seni gelinlik çıktıkdan snra hüsraannnnn akannehir
Boyun kaç senin cnm?
Aynen bende aldımmı kalça ve basen verdimmide yüzden başlıyo direk kaydirigubbakcemile3
Gecelik konusuna gelince bir dükkan acacak kadar gecelik ve iç çamaşırına sahibim bu konida hassasum :kedi: çok seviyorum ya gördümmü dayanamıyorum
ümmücm ya çok alemsin hç gülecgm yoktu :roflol:
bn dha başlamdım cnm iş çamaşırı alıyrm da öle çok özel şeyler deil ama bnde çok meraklıyım gecelik çamaşr olaylrına bi düze çıkym almaya başlıcm cnm :roflol:
sakardenizin adı serap mıydı?Ben niye kıza reyhan diyip duruyorum o zaman ayy çok fenayım( İyigeceler sakardenizcim
tatlım valla bu askerlik hiç bişeye benzemiyo nişanlım gitti gideli ben dünyadan koptum kimseyle bi yere gitmiyorum gelirlerse benim yanıma geliolar o kadar içimden gelmio çünkü hiçbişey bu yüzden şimdi sen çıkmam çıkma nişanlın izne gelsin ben arkadaşıma gitcem de salak deiller anlarlar illaki o yüzden bişi yapamıyoruz pek annem deilde babam çok tutucu bu konuda bana bişi demio ama anneme kızıyo annemde yazık benim yüzümden azar yiyo ama yinede kıyamıyo bana gönderiyo öle zor tatlım yaa çooook zor bunalıma girmemek mümkün deil yani...
Kuzum o takımın gögüs altından kurdelesi varmı kahverenginde kaydirigubbakcemile2
Benmi yanlış biliyom acaba sırnaşık şey
ayyy sizi güldürdüm ne güzel...zemuszemus
şeydacım boyum 1. 60 falan heralde tam bilmiom bende...
gülçincim evet aynen çok fene yerlerden alıyom kiloyu ama erkeklerin hoşuna gidiomuşdaaaaa şimdilik gitmesin valla o gecelikleri gince yürüken kıçım gözüksün istememdelikafaduldenhepsi basen altı ama o kadarda firiki viremem valla utanırım... aslında yedi yane gecelik var ama hala alasım var yaa biraz elim rahatlasın tam gz devam..ama annemden köşe bucak saklıyom o bitane die bilio ama kaç bitaneee dolu dolukaydirigubbakcemile3bulsa bi açsa görse bu ne kız azdınmı napcan bu kadar geceliği dicek bende kudurdum evet 6 sene kolaymı derim valla yaa yetti gari...:roflol:
selam kizlar.nasilsiniz?
cnm reyhan zaten gülçin karıştrdı ismini :roflol:
selam kizlar.nasilsiniz?
ayyy sizi güldürdüm ne güzel...zemuszemus
şeydacım boyum 1. 60 falan heralde tam bilmiom bende...
gülçincim evet aynen çok fene yerlerden alıyom kiloyu ama erkeklerin hoşuna gidiomuşdaaaaa şimdilik gitmesin valla o gecelikleri gince yürüken kıçım gözüksün istememdelikafaduldenhepsi basen altı ama o kadarda firiki viremem valla utanırım... aslında yedi yane gecelik var ama hala alasım var yaa biraz elim rahatlasın tam gz devam..ama annemden köşe bucak saklıyom o bitane die bilio ama kaç bitaneee dolu dolukaydirigubbakcemile3bulsa bi açsa görse bu ne kız azdınmı napcan bu kadar geceliği dicek bende kudurdum evet 6 sene kolaymı derim valla yaa yetti gari...:roflol:
selam kizlar.nasilsiniz?
Evvettt kaldır ayağını üstüne bastın cicim kaydirigubbakcemile3
evet cnm sen heyecndan karıştrdn galiba :roflol:
Sorma bende de 8 senenin kaydirigubbakcemile3 anneme göstermiyorum utanıyorum görenlerde sanki üstünde duracak diyo kaydirigubbakcemile3 Kızlar orkidenin bi modeli var ben aldım süper duruyo herkes hayran kaldı tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
cnm orkide modeli ne nasıl oluo merak ettim :kedi:
gülacık slm hg kayntıoruz buyr gel zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?