2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ümmüümmm okurken kptm yaa sırnaşık şey
Dimi korseyi giy sen incecik görsün adam seni gelinlik çıktıkdan snra hüsraannnnn akannehir
Boyun kaç senin cnm?

ayyy sizi güldürdüm ne güzel...zemuszemus
şeydacım boyum 1. 60 falan heralde tam bilmiom bende...
gülçincim evet aynen çok fene yerlerden alıyom kiloyu ama erkeklerin hoşuna gidiomuşdaaaaa şimdilik gitmesin valla o gecelikleri gince yürüken kıçım gözüksün istememdelikafaduldenhepsi basen altı ama o kadarda firiki viremem valla utanırım... aslında yedi yane gecelik var ama hala alasım var yaa biraz elim rahatlasın tam gz devam..ama annemden köşe bucak saklıyom o bitane die bilio ama kaç bitaneee dolu dolukaydirigubbakcemile3bulsa bi açsa görse bu ne kız azdınmı napcan bu kadar geceliği dicek bende kudurdum evet 6 sene kolaymı derim valla yaa yetti gari...:roflol:

Kızlar bide bi pijama aşmıştım, yazlık ince pamuklu, krem rengi..Yaka ve omuz kısmı dantelden..O kadar zarif duruyokii onu giymek için sabırsızlanıyorum :) Bide benim annem bana 2-3 kışlık, 2-3 tane de yazlık pijama şort gecelik vs almış, ama hepsi günlük şeyler pek seksüü değil :) E bende bikaç tane seksü almıştım yeter dimi şimdilik?

Canım siz nişanlısınız neyin sıkmasını yapıoki baban zaten görüşmek istesenizde askerde olck görüşemiyceksnz..

kızlar uyuyakalmışım :))) ben yatıyorum. öpüyorum hepinizi. hoşçakalınnn. iyi geceler.

İyi gecelerr by by..

Sorma bende de 8 senenin kaydirigubbakcemile3 anneme göstermiyorum utanıyorum görenlerde sanki üstünde duracak diyo kaydirigubbakcemile3 Kızlar orkidenin bi modeli var ben aldım süper duruyo herkes hayran kaldı tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

selam kizlar.nasilsiniz?

Slm cnm hoşgeldin

cnm reyhan zaten gülçin karıştrdı ismini :roflol:

sanırım :roflol: kusura bakma reyhancım yanlış hatırlamışım :kedi:

Canım Allah iyiliğini versin emi delikafadulden
Zaten adam heryerini görmüş oluo neyin firkiği :lepi:
Eee evlenceksin böle şeler alman normal..

selam kizlar.nasilsiniz?

Selam cnm hg ben iim sen nasılsn*?

Ayy bende utanıp annemden köşe bucak kaçırıyordum,yatağımın altındaki sandığa saklamıştım, kışlıkları çıkarırken yakalandım :))) Annem de diyo ayy bunlar ne sanki giycen bunları, giymezsinki utanırsın ben kızımı tanırım :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…