- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.761
Sorma bende de 8 senenin kaydirigubbakcemile3 anneme göstermiyorum utanıyorum görenlerde sanki üstünde duracak diyo kaydirigubbakcemile3 Kızlar orkidenin bi modeli var ben aldım süper duruyo herkes hayran kaldı tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
cnm orkide modeli ne nasıl oluo merak ettim :kedi:
gülacık slm hg kayntıoruz buyr gel zemuszemus
Orkide markası cnm dur bulayımda ekliyim kaydirigubbakcemile2
Ayy bende utanıp annemden köşe bucak kaçırıyordum,yatağımın altındaki sandığa saklamıştım, kışlıkları çıkarırken yakalandım :))) Annem de diyo ayy bunlar ne sanki giycen bunları, giymezsinki utanırsın ben kızımı tanırım :))))))))))))
Orkide markası cnm dur bulayımda ekliyim kaydirigubbakcemile2
tamam cnm çok merak ettm :kedi:
:))) şimdi utanıyorum ama ileride giyerken utanacağımı pek sanmıyorum :))))
evet ya başta utanırz sonra utanmyz herlde sibel banda öle gelio :kedi:
aaa evet bi de bunun düğün dönüşü var dimiii :kedi: geceliğim henüz yok ama aşkım bitane almıştı çok şeker zili de var :teytey: nasipse önümüzdeki ay ben de almaya başlıyorum ablamla beraber alıcaz ben tek gitmeye utanıyorum nedense
Ümmücüm 53 kilonun nesini vercen tatlım sen, boyun kaçki?
Kızlar bide bi pijama aşmıştım, yazlık ince pamuklu, krem rengi..Yaka ve omuz kısmı dantelden..O kadar zarif duruyokii onu giymek için sabırsızlanıyorum :) Bide benim annem bana 2-3 kışlık, 2-3 tane de yazlık pijama şort gecelik vs almış, ama hepsi günlük şeyler pek seksüü değil :) E bende bikaç tane seksü almıştım yeter dimi şimdilik?
Canım siz nişanlısınız neyin sıkmasını yapıoki baban zaten görüşmek istesenizde askerde olck görüşemiyceksnz..
Sorma bende de 8 senenin kaydirigubbakcemile3 anneme göstermiyorum utanıyorum görenlerde sanki üstünde duracak diyo kaydirigubbakcemile3 Kızlar orkidenin bi modeli var ben aldım süper duruyo herkes hayran kaldı tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
he kız banada öle diolar biraz pahalı olunca neden bu kadar pahalı aldın sanki üstündemi durcak diolar bide çok aldığımı düşünüolar nie diolar bende diorumki tam işi pişirirken aşkım bekle diğerini giyiym geliom derim değişik değişik takılırım diorum düşünsenize öle yaptığımı herüfüm çıldırır kıızzz...:roflol:
Slm cnm hoşgeldin
sanırım :roflol: kusura bakma reyhancım yanlış hatırlamışım :kedi:
tamam cnm çok merak ettm :kedi:
evet ya başta utanırz sonra utanmyz herlde sibel banda öle gelio :kedi:
ne utancam beee yetti gari 6 senelik sevgililik hayatından sonra evlencem ben kolay kolay elimi bile tutturmamıştım evleniyim direk atlıcam üstüne benimki dicekki kız sen göründüğün gibi değilmişin madem böleydin onca sene bana nie o kadar çektirdin dicek:roflol: ama olsun iikide öle daha gıymatluyum işte daha tatlı gelirim ona yalanmı söleyin hadi
ne utancam beee yetti gari 6 senelik sevgililik hayatından sonra evlencem ben kolay kolay elimi bile tutturmamıştım evleniyim direk atlıcam üstüne benimki dicekki kız sen göründüğün gibi değilmişin madem böleydin onca sene bana nie o kadar çektirdin dicek:roflol: ama olsun iikide öle daha gıymatluyum işte daha tatlı gelirim ona yalanmı söleyin hadi
Haklısın valla daha tatlı geleceksin tecrübeyle sabit :kedi:
evet tatlım dönüşü var ama ne o kız zil mil sen yandın seninkinin acaip fantazileri var heralde...kaydirigubbakcemile3
Canım Allah iyiliğini versin emi delikafadulden
Zaten adam heryerini görmüş oluo neyin firkiği :lepi:
Eee evlenceksin böle şeler alman normal..
Ayy annemin aldıklarının hepsi pamuklu çiçekli böcekli şeyler denizcim özcanın içini açacak cinsten değil yani :))
Ümmücüm o zaman sen şu an benim gibi görünüyo olmalısın, çünkü bende 168 boya 60 kiloyum ve basenlerim baya geniş..Hadi sende katıl bize, rejim yapıyoz biz tombiş gelinciklerimle :)
Ümmücüm o zaman sen şu an benim gibi görünüyo olmalısın, çünkü bende 168 boya 60 kiloyum ve basenlerim baya geniş..Hadi sende katıl bize, rejim yapıyoz biz tombiş gelinciklerimle :)
hıh bende onun heryerini görcem nolmuş yani...:roflol:
ayyy ben çok fene oldum yaa...:kedi:
anldm füsuncm bnmkinin üstü dantelli annemede denk geldi işste çok istynce aldı garibim oysaki ben zaten aşkım içn aldırmştım :roflol:
evet ya bu iç çamşrı çok önemli gerçktn cnm ya nednse sölennenlere göre hem üstmzde durmuomş hemde akıllarını başlarından alıckmşz çok tuhaf yaaa :roflol:
AAA gülçinim bu çok zarifmiş bende bakayım bundan bulursam alayım, istiyordum böyle koyu renk kısa bişi..Gerçi bütün geceliklerim kısa oldu ama ben uzun gecelik sefmiommmm güzel bacacıklarım çıksın ortaya :))
anldm füsuncm bnmkinin üstü dantelli annemede denk geldi işste çok istynce aldı garibim oysaki ben zaten aşkım içn aldırmştım :roflol:
evet ya bu iç çamşrı çok önemli gerçktn cnm ya nednse sölennenlere göre hem üstmzde durmuomş hemde akıllarını başlarından alıckmşz çok tuhaf yaaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?