2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

:roflol: :roflol: :roflol:

cnm bnmde annem almıştı 2 tane böle ipek gibi hatta katlyınca küçück oluo şartlu üstüde ip askılı bi tanesi siyah bi tanesi fuşya bn çok begnmştm annmde öle almştı kısmet çeyizeymş :roflol:

evet tatlım dönüşü var ama ne o kız zil mil sen yandın seninkinin acaip fantazileri var heralde...kaydirigubbakcemile3
Ümmücüm 53 kilonun nesini vercen tatlım sen, boyun kaçki?

tatlım kilom ii evet ama basenlerim çoook rahatsız edio beni kalçam ii duruyo gecelikte ama basenlerim çok gıcığıma gidio eritmem lazım onları bide azıcık göbişiç çıkıyo çıkmasın sexiliğim bozulmasın aaaakaydirigubbakcemile3boyumda 1.60 heralde canım...
Canım siz nişanlısınız neyin sıkmasını yapıoki baban zaten görüşmek istesenizde askerde olck görüşemiyceksnz..

evet tatlım ama onlar öle düşünmüyo kapalı kesimlerin hepsi olmasada çoğu bu görüşte oluyo ne yazıkki nikah yoksa yanlız çıkamazlar çok sık görüşemezle falan...ondan yaşamıyoruz işte şu günleri doya doya ben boşunamı zülüom bu kadar kötüyüm...:sinifsinif:

Ayy annemin aldıklarının hepsi pamuklu çiçekli böcekli şeyler denizcim özcanın içini açacak cinsten değil yani :))

Ümmücüm o zaman sen şu an benim gibi görünüyo olmalısın, çünkü bende 168 boya 60 kiloyum ve basenlerim baya geniş..Hadi sende katıl bize, rejim yapıyoz biz tombiş gelinciklerimle :)

Ayy annemin aldıklarının hepsi pamuklu çiçekli böcekli şeyler denizcim özcanın içini açacak cinsten değil yani :))

anldm füsuncm bnmkinin üstü dantelli annemede denk geldi işste çok istynce aldı garibim oysaki ben zaten aşkım içn aldırmştım :roflol:

evet ya bu iç çamşrı çok önemli gerçktn cnm ya nednse sölennenlere göre hem üstmzde durmuomş hemde akıllarını başlarından alıckmşz çok tuhaf yaaa :roflol:

AAA gülçinim bu çok zarifmiş bende bakayım bundan bulursam alayım, istiyordum böyle koyu renk kısa bişi..Gerçi bütün geceliklerim kısa oldu ama ben uzun gecelik sefmiommmm güzel bacacıklarım çıksın ortaya :))

Ümmücüm o zaman sen şu an benim gibi görünüyo olmalısın, çünkü bende 168 boya 60 kiloyum ve basenlerim baya geniş..Hadi sende katıl bize, rejim yapıyoz biz tombiş gelinciklerimle :)

Füsuncum bende katıldım güya hayatımdan bi tek beyaz ekmeği çıkardım korkuyorum tartılmaya zaten hastayım bi bitsinde öyle artık :hulya:

valla bana herkez çook isin böle dio aslında iide ben hiç çıkıntı olsun istemiom o yüzden aslında sade basen sorunum var oda hareketsizlikten heralde yememi kıstım tombiş değilim balık etli bile deilim ama basenlerim maşallah öle deil o yüzden hani bi ara bizim burdada reklamı olmuştu ya bi krem adını demim şimdi bölgesel zayıflatıyo onu alcam basen için hareket lazım yemei kızmam bişi ifade etmez hareketide ben yapamom yürüyüş yapcak kimsem yok yaa...

hıh bende onun heryerini görcem nolmuş yani...:roflol:
ayyy ben çok fene oldum yaa...:kedi:

Deli kız :roflol:

Durmayacak başlarda ne giysek hoş gelir onlara sonra sonra işimize yarıycak onlar kaydirigubbakcemile3

Çok güzel cnm ben beyazını bulabildim indirimden aldım siyahınıda istiyorum ama çok arsızım çok sositososito uzun ve uzun yırtmaçlılarda süper duruyo tavsiye ederim :dance:

Bende hep diyorum evli arkadaşlarıma e madem üstümde 5 dk dan fazla durmayacak, ne gerek var ölü yatırım yapmaya :umursamaz: Onlarda diyoki ne ölü yatırımı kızııımmm 9 ay sonra capcanlı bir şey geliyo dünyaya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…