- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.781
İşte bu cnm önü çok sıradan ama sırtı çok güzel sporcu sütyenleri varya onun tarzında ama güpürlüsü :kedi:
Ümmücüm senin durumun vahim enişte askerden döndüğü gün siz yapın bu nikahı.. :))
Bende hep diyorum evli arkadaşlarıma e madem üstümde 5 dk dan fazla durmayacak, ne gerek var ölü yatırım yapmaya :umursamaz: Onlarda diyoki ne ölü yatırımı kızııımmm 9 ay sonra capcanlı bir şey geliyo dünyaya kaydirigubbakcemile3
gülcincm bn çok begendm cnm ya çok şık :kedi:
:roflol:valla hayatım bende öle diom zaten askerden gelcekdeee düğün tarihi alıncakdaaaa hazırlık yapılcakdaaaa ohhhoooooo kişm beklicek biz kaçıp yapalım nikahımızı işimizi görelim aileler hazırlasınlar düğünü biz yine evleniriz...:roflol:
Gülçincim kaça aldın tatlım sorması ayıp?Uzun yırtmaçlı bir gecelik de hoş olur doğru diyosun :)
Deli kız :roflol:
Durmayacak başlarda ne giysek hoş gelir onlara sonra sonra işimize yarıycak onlar kaydirigubbakcemile3
galiba öle olck cnm yaa :kedi:
Çok güzel cnm ben beyazını bulabildim indirimden aldım siyahınıda istiyorum ama çok arsızım çok sositososito uzun ve uzun yırtmaçlılarda süper duruyo tavsiye ederim :dance:
Bende hep diyorum evli arkadaşlarıma e madem üstümde 5 dk dan fazla durmayacak, ne gerek var ölü yatırım yapmaya :umursamaz: Onlarda diyoki ne ölü yatırımı kızııımmm 9 ay sonra capcanlı bir şey geliyo dünyaya kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar hani şu jartiyerler var ya o da çok beğeniliyomuşş...
bi de gelinliğin altına bundan almak istiyorum. hem sonrasında da güzel olur gibi sanki:)))
bnde istyrm bndan ya gelinlğin altnda süper oluo
Canım bu jartiyer değil ama, jartiyer modelli bir külotlu çorap.Ben yazın almıştım beyaz eteğimin altına giyiyordum.Naylon değil hiç terletmiyo ve zarif duruyor.Penti nin gelin serisinden bir model bu, gelinliğin altına bende böyle bişi giycem opuyorumnanaktan
Sizi biraz motive ediimmmii kaydirigubbakcemile3
Belli olanlarda söylesin ekleyelim canlarımm kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün)
OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
adaer - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
sea.1013 - 15 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
esra8608 - 12 Haziran 2010 Cumaertesi(Düğün)
alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün)
MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Dimi ya evlendiğim gece giyicem zemuszemus
çok güzel cnm :jeyyar:
gülcincm cok iyi denk getrmşsn iç çamşrında pentiden alırsan tam uyumlu olr alkisalkisalkis
Kızlarrrr yetişinnnn ümmü yanıyorrrrrrrrrrrr :))) Ümmücüm sen bu duygularını enişteye fazla belli etme aman tatlım neme lazım :)) Kız dayannn bak bizde özcanla 6 yıldır asker arkadaşı gibi dolaşıyoruz :)))
sabreden ermiş muradın ermş kızlar
AAA gülçinim bu çok zarifmiş bende bakayım bundan bulursam alayım, istiyordum böyle koyu renk kısa bişi..Gerçi bütün geceliklerim kısa oldu ama ben uzun gecelik sefmiommmm güzel bacacıklarım çıksın ortaya :))
Kızlarrrr yetişinnnn ümmü yanıyorrrrrrrrrrrr :))) Ümmücüm sen bu duygularını enişteye fazla belli etme aman tatlım neme lazım :)) Kız dayannn bak bizde özcanla 6 yıldır asker arkadaşı gibi dolaşıyoruz :)))
Dimi ya evlendiğim gece giyicem zemuszemus
çok güzel cnm :jeyyar:
gülcincm cok iyi denk getrmşsn iç çamşrında pentiden alırsan tam uyumlu olr alkisalkisalkis
sabreden ermiş muradın ermş kızlar
sositososito Nişan çamaşır takımımda ekru rengiydi belkide onu giyerim çok açık bişey olmasında beni giydirenler kocamdan önce görmesinler sexyliyimi :roflol:
Okuyunca lise günlerimiz geldi aklıma benimki öpmek için yanaşır dururdu ben kaçardım sıradan düşmüştüm kaçarken :roflol: sonra açıldım tabi :jeyyar:ben ilk almaya gittiğimde ara boy alcaktım ama bi aldın hepsi basenden aşağı inmio bi tane arabıyum yok o kadar geceliğin içinde sözde öle alcaktım hee utanırım diodum onları gördüm yoldan çıktım kızzkaydirigubbakcemile3
yanıyom tabi kız yetti artık bende aynen öle asker arkadaşı gibiyim benimki hala beni öpmeye çekinir onca sene geçti öle sık sık öpemez yani ama içimi bi görse kıyametler kopuyo valla...hihoyyyt
Arkadaşlar ben bugün çok yorulmuşum yatayım artık sabah erken kalkıp yürüyüşe gitcem, güç toplamam lazım :) Hepinizi öpüyorum iyi geceler..
Ayy bende utanıp annemden köşe bucak kaçırıyordum,yatağımın altındaki sandığa saklamıştım, kışlıkları çıkarırken yakalandım :))) Annem de diyo ayy bunlar ne sanki giycen bunları, giymezsinki utanırsın ben kızımı tanırım :))))))))))))
ne utancam beee yetti gari 6 senelik sevgililik hayatından sonra evlencem ben kolay kolay elimi bile tutturmamıştım evleniyim direk atlıcam üstüne benimki dicekki kız sen göründüğün gibi değilmişin madem böleydin onca sene bana nie o kadar çektirdin dicek:roflol: ama olsun iikide öle daha gıymatluyum işte daha tatlı gelirim ona yalanmı söleyin hadi
Allahımm Ğmmüm kendindemisn kuşum senn ?
Valla ilk gece korksu fln ykmu sende yaw..
Kızlar ksra bkmayn bi ara gittm aranzdan askmla konuşuodmda telde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?