2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ümmücüm senin durumun vahim enişte askerden döndüğü gün siz yapın bu nikahı.. :))

:roflol:valla hayatım bende öle diom zaten askerden gelcekdeee düğün tarihi alıncakdaaaa hazırlık yapılcakdaaaa ohhhoooooo kişm beklicek biz kaçıp yapalım nikahımızı işimizi görelim aileler hazırlasınlar düğünü biz yine evleniriz...:roflol:

arkadaşlar hani şu jartiyerler var ya o da çok beğeniliyomuşş...
bi de gelinliğin altına bundan almak istiyorum. hem sonrasında da güzel olur gibi sanki:)))

bi de gelinliğin altına bundan almak istiyorum. hem sonrasında da güzel olur gibi sanki:)))

Canım bu jartiyer değil ama, jartiyer modelli bir külotlu çorap.Ben yazın almıştım beyaz eteğimin altına giyiyordum.Naylon değil hiç terletmiyo ve zarif duruyor.Penti nin gelin serisinden bir model bu, gelinliğin altına bende böyle bişi giycem opuyorumnanaktan

Kızlarrrr yetişinnnn ümmü yanıyorrrrrrrrrrrr :))) Ümmücüm sen bu duygularını enişteye fazla belli etme aman tatlım neme lazım :)) Kız dayannn bak bizde özcanla 6 yıldır asker arkadaşı gibi dolaşıyoruz :)))

gülcincm bn çok begendm cnm ya çok şık :kedi:

Dimi ya evlendiğim gece giyicem zemuszemus

sırnaşık şey Kız ilk gece korkusu felan yok galiba sende gerçi bendede yok ya :jeyyar:

Benim çok hevesim vardı aldım onlardan ekru rengi sırtı çok hoş yarım çorabısıda var hihoyyyt inş. hava soğuk olmazda giyerim tam takım

Gülçincim kaça aldın tatlım sorması ayıp?Uzun yırtmaçlı bir gecelik de hoş olur doğru diyosun :)

Vlla kuzum 1 alana 1 bedava kampanyası vardı sanırım 20tlye geldi

evet gülcincm uzun yırtmçlı sırtı çapraz olnlar gögs kısmı dantelli falan oooo :kedi:

bnde istyrm bndan ya gelinlğin altnda süper oluo

Pentide yazın indirim vardı bende büstiyerimi aldım ordan jartiyerli 36 tl ye geldi çorapta aldım çamaşır uydurmam lazım bide :dance:

kızlarrr benim 06.06.2010 a alındı.
Açıköğretim sınavım var dersaneye filan gidiyorum diye değiştirdik...:1rolleyes:

model jartiyer değil biliyorum da ayrıca bu model hoşuma gitti diye dedim:) hatta nişana da istiyorum ama nişanlık mavi olacak o nedenle ten rengi uydururum artık:)

kizlar ne yaptiniz boyle topicin atesi cikmis :) hay allahim ya ummu kusum vallahi sen karistirmissin burayi ay ne guldum gece gece
Fusun olu yatirim olayina da koptum yani

ben ilk almaya gittiğimde ara boy alcaktım ama bi aldın hepsi basenden aşağı inmio bi tane arabıyum yok o kadar geceliğin içinde sözde öle alcaktım hee utanırım diodum onları gördüm yoldan çıktım kızzkaydirigubbakcemile3

yanıyom tabi kız yetti artık bende aynen öle asker arkadaşı gibiyim benimki hala beni öpmeye çekinir onca sene geçti öle sık sık öpemez yani ama içimi bi görse kıyametler kopuyo valla...hihoyyyt

Arkadaşlar ben bugün çok yorulmuşum yatayım artık sabah erken kalkıp yürüyüşe gitcem, güç toplamam lazım :) Hepinizi öpüyorum iyi geceler..

Okuyunca lise günlerimiz geldi aklıma benimki öpmek için yanaşır dururdu ben kaçardım sıradan düşmüştüm kaçarken :roflol: sonra açıldım tabi :jeyyar:

Giyersin Giyersinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…