- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.801
Arkadaşlar ben bugün çok yorulmuşum yatayım artık sabah erken kalkıp yürüyüşe gitcem, güç toplamam lazım :) Hepinizi öpüyorum iyi geceler..
Arkadaşlar ben bugün çok yorulmuşum yatayım artık sabah erken kalkıp yürüyüşe gitcem, güç toplamam lazım :) Hepinizi öpüyorum iyi geceler..
Dimi ya evlendiğim gece giyicem zemuszemus
sırnaşık şey Kız ilk gece korkusu felan yok galiba sende gerçi bendede yok ya :jeyyar:
sositososito Nişan çamaşır takımımda ekru rengiydi belkide onu giyerim çok açık bişey olmasında beni giydirenler kocamdan önce görmesinler sexyliyimi :roflol:
yaniiiiiiiiiiiii :jeyyar:
ay kız sorma onu korkuyorum ama kudurukluğum korkumun önüne geçiyoda bakma o gün yusuf yusuf ederim heralde...kaydirigubbakcemile3
Bende korku yok şimdilikte sonra ne olur bilmem kaydirigubbakcemile3 ya dediğimiz gibi olmayacak utanıcaz yada yılların birikimiyle saldırıcaz artık bakalım ne olur :roflol:
Bende korku yok şimdilikte sonra ne olur bilmem kaydirigubbakcemile3 ya dediğimiz gibi olmayacak utanıcaz yada yılların birikimiyle saldırıcaz artık bakalım ne olur :roflol:
ya ilk gece efsanelerine bnde inanmıorum yani korktrlar ya hep şöle oluo böle oluo die korkmuorm bn :kedi:
Evlenen arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla ne kadar korkarsan o kadar zor oluyo hiç korkma diyolar kaydirigubbakcemile5
Ne utanması yaa bendeki sadece korku valla utanma fln yok acı varmı acı modundayımmmmmmmmmmm mafoldumben
Evlenen arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla ne kadar korkarsan o kadar zor oluyo hiç korkma diyolar kaydirigubbakcemile5
ay valla bilemicem bende korku var ama takıyorum sanki okadar evli çift var yani herkesin yaşadığı şey sonuçta illaki acı olır tabi ama o korkuyla ay acıcakmı ay öle olcakmı derken daha kötü şeylere yol açılabilir neler duyuyoruz yani...
Ümmüm bu arada geçmiş sayfalarda okudum o yorumna cwpta wermiştmde yazmayı unutmşm bunu elini bile tutmasına izin wermiorum fln muhabbetinde herzaman kıymetli ol onun gözünde bitanemle nalaksı war kıymetli olmakla onu anlyamadım?
Ümmüm bu arada geçmiş sayfalarda okudum o yorumna cwpta wermiştmde yazmayı unutmşm bunu elini bile tutmasına izin wermiorum fln muhabbetinde herzaman kıymetli ol onun gözünde bitanemle nalaksı war kıymetli olmakla onu anlyamadım?
Daha kötü şeyler derkennn akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?