2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Haklısın canm hiç düşünmemek lazım biz gelinliğimiz saçımızı evimiz düşünelim onu stres etmeyelim kaydirigubbakcemile2

Kızlar size doyum olmaz babam kızmaya başladı yat artık diye iyi geceler hepinize a.s.

şöle kaçtıkça kovalanıyorum daha çok istiyo hırs yapıyo ondan tatlım...

Valla ben ona inanmıorum kuşum yaa en başta kaybetme korkusu olması lazm her iki insanda da kaçan kovalanır fln ıı ıı yani snra kovaladım kovaladım bumudu yani die hüsran olursa sırnaşık şey
Tabiki evlenmeden bişiler yaşanmamalı ondan bahsetmiorm yanlş anlaşılmasın..

uleeeeeeee kim açtı laaaaa bu konuları....

sen açtın cnm akannehir

kizlar benim de arkadaslarimin soyledigi abartilanlar gibi olmadigi yonunde yani nasil oldugunu inan anlamiyorsun diyorlar korkuyu silin aklinizdan yani :)

bnde öle duyuyrm ada yani o anda hçbr acı hssetmyenler bile var bnm evlenen arkdaşm öle demşti..

şöle kaçtıkça kovalanıyorum daha çok istiyo hırs yapıyo ondan tatlım...

cnm elini tutmcksm olrmu öle ya valla zamk gibi yapısıorm eline boynuna sarılıorm bn öle yaptkça aşkım daha çok sarılmak ister kemiklerimi kırarcasına :asigim:

tatlım şöle tam o vaziyette kasılıyo kadın ve öle kalıyosun kurtulamıyosun doktor yardımı gerekiyomuş ama muş yani...kaydirigubbakcemile3 korkma kızzzzz deli...kaydirigubbakcemile3

Anammmmmm ben uyurken bile bacaklarım kasılır bazen uykunun ortasında bağırarak kalkarımm..
Ya tabi abartılan kdr yoktur ama hiç yok diyenede inanmam yaa acıodur elbett..

İyi geceler cnm görüşürs by by opuyorumnanaktan

tabikide canım kesinlikle haklısın herkes yaşıyo illaki bişiler bende yaşıyorum yaşamıyorum diyemem o işi yapanlardan kasıttı aslında benim lafım...yersiz oldu biraz bu konuşma bende yaşıyorum bişiler yani canımm...:kedi:

iyi geceler cnm opuyorumnanaktan

tatlım şöle tam o vaziyette kasılıyo kadın ve öle kalıyosun kurtulamıyosun doktor yardımı gerekiyomuş ama muş yani...kaydirigubbakcemile3 korkma kızzzzz deli...kaydirigubbakcemile3

yok artık ya onu hç duymamştı bn ümmü yaaa akannehir

iyi geceler cnm opuyorumnanaktan

yok artık ya onu hç duymamştı bn ümmü yaaa akannehir

ohooo siz şimdiden ayılıp bayılırsanız nolcek yaaa heriflaeri odaya almazsınız heralde...kaydirigubbakcemile3 ben duydum tatlım iki kere falan...
şeydacım tatlım illaki acı olur tabi ama bence ne kadar çok korkuyla girersen o yatağa o kadar acıyı hissedresin bence ama ben böle diomda o an ne olurum Allah kerim tabi...

yaa kiteniyomuş insan tam bilmiom bende ama doktor müdahalesi gerekiyomuş kadını kendini kesinlikle çok kasmaması lazımmış erkeğinde bilinçli yaklaşması gerekiyomuş...

Ben bu korkuyu yenebilceğimi zannetmiorum ancak içip içip kendimden geçmem lazım rahat olup bişe hissetmemem içn kendimi kasmamam için..

Ben bu korkuyu yenebilceğimi zannetmiorum ancak içip içip kendimden geçmem lazım rahat olup bişe hissetmemem içn kendimi kasmamam için..

o zamanda o anı yaşamassınki hayatım öle yapma bence o senin ilk kadınlığa geçiş anın yaşaman lazım öle aklın yerinde olmaz valla yaşayamazsın bence o anı ve be şahsen o şekilde ilk geceme girmek istemem yanlış anlama beni sakın...

yaa kiteniyomuş insan tam bilmiom bende ama doktor müdahalesi gerekiyomuş kadını kendini kesinlikle çok kasmaması lazımmış erkeğinde bilinçli yaklaşması gerekiyomuş...

yok artık yaa eee doktr eve mi gelio o zmn yuuhhhhh kafamçokkarıştı

bn içmek istesem aşkım içirtmez ya offf masanın altından götrürmşüm bnde delikafadulden
seydacm çok komiksin yaa :sm_confused:

neyse kızlar size doyum olmaz ben artık uatim yarın aşkımı görebilirim gerçi bu akşamki konuşmadan sonra görmesem daha ii ama neyyyse...kaydirigubbakcemile3

evet o vajinismusta oluyor ve bende var galiba titreme oluyor azcık yanii...yanlış alnaşılmasın o kadar yaşamadım ama daha yaşamadan bu belirtilerle karşılaştım(( devamı da gelmedi şükür...o yüzden evlenmeden 2 ay önce doktora gidicez hem d.kontrol yöntemleri hem de bu durum için...

sizi seviyorum kızlaaaarr kendinize çoook ii bakın korkmayın yaa korkunun ecele faydası yok dimi ama siz en iisi anın tadını çıkarmaya bakınkaydirigubbakcemile3 hdi öptüm sizi ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…