- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.821
ay valla bilemicem bende korku var ama takıyorum sanki okadar evli çift var yani herkesin yaşadığı şey sonuçta illaki acı olır tabi ama o korkuyla ay acıcakmı ay öle olcakmı derken daha kötü şeylere yol açılabilir neler duyuyoruz yani...
şöle kaçtıkça kovalanıyorum daha çok istiyo hırs yapıyo ondan tatlım...
Haklısın canm hiç düşünmemek lazım biz gelinliğimiz saçımızı evimiz düşünelim onu stres etmeyelim kaydirigubbakcemile2
Kızlar size doyum olmaz babam kızmaya başladı yat artık diye iyi geceler hepinize a.s.
uleeeeeeee kim açtı laaaaa bu konuları....
kizlar benim de arkadaslarimin soyledigi abartilanlar gibi olmadigi yonunde yani nasil oldugunu inan anlamiyorsun diyorlar korkuyu silin aklinizdan yani :)
şöle kaçtıkça kovalanıyorum daha çok istiyo hırs yapıyo ondan tatlım...
tatlım şöle tam o vaziyette kasılıyo kadın ve öle kalıyosun kurtulamıyosun doktor yardımı gerekiyomuş ama muş yani...kaydirigubbakcemile3 korkma kızzzzz deli...kaydirigubbakcemile3
Haklısın canm hiç düşünmemek lazım biz gelinliğimiz saçımızı evimiz düşünelim onu stres etmeyelim kaydirigubbakcemile2
Kızlar size doyum olmaz babam kızmaya başladı yat artık diye iyi geceler hepinize a.s.
Valla ben ona inanmıorum kuşum yaa en başta kaybetme korkusu olması lazm her iki insanda da kaçan kovalanır fln ıı ıı yani snra kovaladım kovaladım bumudu yani die hüsran olursa sırnaşık şey
Tabiki evlenmeden bişiler yaşanmamalı ondan bahsetmiorm yanlş anlaşılmasın..
tatlım şöle tam o vaziyette kasılıyo kadın ve öle kalıyosun kurtulamıyosun doktor yardımı gerekiyomuş ama muş yani...kaydirigubbakcemile3 korkma kızzzzz deli...kaydirigubbakcemile3
Anammmmmm ben uyurken bile bacaklarım kasılır bazen uykunun ortasında bağırarak kalkarımm..
Ya tabi abartılan kdr yoktur ama hiç yok diyenede inanmam yaa acıodur elbett..
seydacım acıomuş ama öle abartılck bi acı deilmiş iğne vurulmş gibi mesela öle demşti evlenen arkdşm öle ama ümmünün söledgnden sonra bn artık korkuorum yani o nasıl oluo yaaa offff kafamçokkarıştı akannehir -tatlicadiarzu- :1shok:
iyi geceler cnm opuyorumnanaktan
yok artık ya onu hç duymamştı bn ümmü yaaa akannehir
ohooo siz şimdiden ayılıp bayılırsanız nolcek yaaa heriflaeri odaya almazsınız heralde...kaydirigubbakcemile3 ben duydum tatlım iki kere falan...
cnm ya bn duymamştm bunu hç amn ya ne güzelde tırsmıodm artık çok geç -tatlicadiarzu-
yaa kiteniyomuş insan tam bilmiom bende ama doktor müdahalesi gerekiyomuş kadını kendini kesinlikle çok kasmaması lazımmış erkeğinde bilinçli yaklaşması gerekiyomuş...
Ben bu korkuyu yenebilceğimi zannetmiorum ancak içip içip kendimden geçmem lazım rahat olup bişe hissetmemem içn kendimi kasmamam için..
yaa kiteniyomuş insan tam bilmiom bende ama doktor müdahalesi gerekiyomuş kadını kendini kesinlikle çok kasmaması lazımmış erkeğinde bilinçli yaklaşması gerekiyomuş...
Ben bu korkuyu yenebilceğimi zannetmiorum ancak içip içip kendimden geçmem lazım rahat olup bişe hissetmemem içn kendimi kasmamam için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?