- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.841
sizi seviyorum kızlaaaarr kendinize çoook ii bakın korkmayın yaa korkunun ecele faydası yok dimi ama siz en iisi anın tadını çıkarmaya bakınkaydirigubbakcemile3 hdi öptüm sizi ii geceler...
sizi seviyorum kızlaaaarr kendinize çoook ii bakın korkmayın yaa korkunun ecele faydası yok dimi ama siz en iisi anın tadını çıkarmaya bakınkaydirigubbakcemile3 hdi öptüm sizi ii geceler...
evet o vajinismusta oluyor ve bende var galibatitreme oluyor azcık yanii...yanlış alnaşılmasın o kadar yaşamadım ama daha yaşamadan bu belirtilerle karşılaştım (( devamı da gelmedi şükür...o yüzden evlenmeden 2 ay önce doktora gidicez hem d.kontrol yöntemleri hem de bu durum için...
bende içip sarhoş olmak istiyodum ama böyle özel bi geceyi hatırlamak istemiyomusun yoksa dedi(((
İyi geceler tatlı rüyalar Ümmüm görüşürs..
Bencede bu konuşmalardan snra asknı görmesen dhamı iyi snki ne :roflol:
Kızlar sarhoş oldğnz zaman hiç bşe hatrlamıomsunzki ben her sarhoş oldğmda genelde naptımı hatrlıodum öle kendimizi bilmicek kdr sarhş olmylm bizde bizi rahatlatcak kdr cnmmmm o kadarckk yanii...
Denicm neden izin wermioki seninki?
Gerçi bnmkide ben içemiosam sende içmiceksn dioda neyseee sırnaşık şey
nasıl anldın öle oldgunu cnm titreme faln belli oluo mu öle durup dururken?
ya oda var zaten aşkımda o yzden içirtmez senağlama
evet bunu başlarında anlayabiliyosun..herhangi bi yaklaşma olduğunda kendini istem dışı kastığını hissediyosun buna engel olamıyorsun.ve bacaklarının titrediğini hissediyosun.işin kötü yanı ben korkmam diyordum herzaman.ama öyle olmuyomuş yani..bi de acıyacak korkusu beliriyo insanda..henüz yaşamadan bunları birarada yaşadığım için evlendiğim günden bayağı korkmaya başladım. ama herkeste olmuyormuş bu durum denizcim.netten araştırdım vajinismus var yüksek ihtimalle...
Hadi yaa cnm daha araştırma okuma vajinsmus hastalarının yazılarını fln çnkü insan iyice takıo kafaya ben bu kkda okumştm öle bi konu açmşlardı baktm kötü oluorum hemen çktm doktora git onun söledklerini yap we düşünmemeye çalş tamamen pskljkmiş ztn..
evet bunu başlarında anlayabiliyosun..herhangi bi yaklaşma olduğunda kendini istem dışı kastığını hissediyosun buna engel olamıyorsun.ve bacaklarının titrediğini hissediyosun.işin kötü yanı ben korkmam diyordum herzaman.ama öyle olmuyomuş yani..bi de acıyacak korkusu beliriyo insanda..henüz yaşamadan bunları birarada yaşadığım için evlendiğim günden bayağı korkmaya başladım. ama herkeste olmuyormuş bu durum denizcim.netten araştırdım vajinismus var yüksek ihtimalle...
aynen okuyunca insan daha kötü oluyo..ben okumasaydım yazıları belki bunları yaşamayacaktım. doktorlar sakinleştirici veriyomuş zaten o gece için...bi de evlendikten sonra sevdiğine ait olma heyecanı var belki de cesaretli olucaz.. eşimiz anlayışlı olursa çok da güzel geçer :))))
[
anldm sibelcm ya o zmn hemen dr gt en kısa zamn da bak psikoljkmş bu oly cnm akannehir
aynen okuyunca insan daha kötü oluyo..ben okumasaydım yazıları belki bunları yaşamayacaktım. doktorlar sakinleştirici veriyomuş zaten o gece için...bi de evlendikten sonra sevdiğine ait olma heyecanı var belki de cesaretli olucaz.. eşimiz anlayışlı olursa çok da güzel geçer :))))
gerçi okumuş olmam da o gün için işime yaradı:))) ya o korku olmasaydı??? ateşle barut gerçekten yanyana durmuyo yaa:kedi:
evet cnm katılıorum zaten herşy sevdklerimzde bitio bizi sıkmzlarsa bi problm yaşmyz inşllh :sinifsinif:
yaşamayız inşşş:)))) buarada amcamlar geldi oturmaya biz de şaşırdık...canlarım öpüyorum sizi iyi geceler:))))
yaşamayız inşşş:)))) buarada amcamlar geldi oturmaya biz de şaşırdık...canlarım öpüyorum sizi iyi geceler:))))
aynen şubatta gidicez ama sözlümün ısrarlarından dolayı önümüzdeki pazartesiye de doktora gün aldık...ayrıca bi rahatsızlığımdan dolayı giderken kadına bunu da sorucam
sekerler opuyorum sizi cok fazla sayfalari ilerletmeyin lutfennnnnn hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?