2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sizi seviyorum kızlaaaarr kendinize çoook ii bakın korkmayın yaa korkunun ecele faydası yok dimi ama siz en iisi anın tadını çıkarmaya bakınkaydirigubbakcemile3 hdi öptüm sizi ii geceler...

:gitme: hiç korkarmıyım ümmüm ya((( azcık tırsıyorum o kadar(( iyi geceler tatlı rüyalar canım benim

sizi seviyorum kızlaaaarr kendinize çoook ii bakın korkmayın yaa korkunun ecele faydası yok dimi ama siz en iisi anın tadını çıkarmaya bakınkaydirigubbakcemile3 hdi öptüm sizi ii geceler...

saol ümücm bzde seni seviyoruzda aklımızı karıştrıp gidisun ohh yani kafamçokkarıştı
iyi geceler cnm bnm tatlı üyalar öptm opuyorumnanaktan

İyi geceler tatlı rüyalar Ümmüm görüşürs..
Bencede bu konuşmalardan snra asknı görmesen dhamı iyi snki ne :roflol:

Kızlar sarhoş oldğnz zaman hiç bşe hatrlamıomsunzki ben her sarhoş oldğmda genelde naptımı hatrlıodum öle kendimizi bilmicek kdr sarhş olmylm bizde bizi rahatlatcak kdr cnmmmm o kadarckk yanii...

Denicm neden izin wermioki seninki?
Gerçi bnmkide ben içemiosam sende içmiceksn dioda neyseee sırnaşık şey

nasıl anldın öle oldgunu cnm titreme faln belli oluo mu öle durup dururken?

bende içip sarhoş olmak istiyodum ama böyle özel bi geceyi hatırlamak istemiyomusun yoksa dedi(((

ya oda var zaten aşkımda o yzden içirtmez senağlama

aynen öle seydacım aşkımda bna aynısını dio akannehir

nasıl anldın öle oldgunu cnm titreme faln belli oluo mu öle durup dururken?

ya oda var zaten aşkımda o yzden içirtmez senağlama

evet bunu başlarında anlayabiliyosun..herhangi bi yaklaşma olduğunda kendini istem dışı kastığını hissediyosun buna engel olamıyorsun.ve bacaklarının titrediğini hissediyosun.işin kötü yanı ben korkmam diyordum herzaman.ama öyle olmuyomuş yani..bi de acıyacak korkusu beliriyo insanda..henüz yaşamadan bunları birarada yaşadığım için evlendiğim günden bayağı korkmaya başladım. ama herkeste olmuyormuş bu durum denizcim.netten araştırdım vajinismus var yüksek ihtimalle...

Hadi yaa cnm daha araştırma okuma vajinsmus hastalarının yazılarını fln çnkü insan iyice takıo kafaya ben bu kkda okumştm öle bi konu açmşlardı baktm kötü oluorum hemen çktm doktora git onun söledklerini yap we düşünmemeye çalş tamamen pskljkmiş ztn..

aynen okuyunca insan daha kötü oluyo..ben okumasaydım yazıları belki bunları yaşamayacaktım. doktorlar sakinleştirici veriyomuş zaten o gece için...bi de evlendikten sonra sevdiğine ait olma heyecanı var belki de cesaretli olucaz.. eşimiz anlayışlı olursa çok da güzel geçer :))))

[
anldm sibelcm ya o zmn hemen dr gt en kısa zamn da bak psikoljkmş bu oly cnm akannehir

evet cnm katılıorum zaten herşy sevdklerimzde bitio bizi sıkmzlarsa bi problm yaşmyz inşllh :sinifsinif:

Evet cnm bende okumuorum çnkü baktım kötü oluorum bnde yaşycam yoksa vajinsmus olup çıkcam hemen kaçtm o konudan artk ilgilenmiorum deilim deilim die kendini motive et cnm..

gerçi okumuş olmam da o gün için işime yaradı:))) ya o korku olmasaydı??? ateşle barut gerçekten yanyana durmuyo yaa:kedi:

akannehir nasıııı yaniiii kaydirigubbakcemile3

evet cnm katılıorum zaten herşy sevdklerimzde bitio bizi sıkmzlarsa bi problm yaşmyz inşllh :sinifsinif:

Tabikide cnm eşlere burda çok büyük iş düşüo ama biz birlikte oldğmz insanlarla bu konuları konuşabliorus en azından nası davranmaları gerektiği hakkında onlarda okuyp bilgi almalılar bnce en dğrusu bu..

[
yaşamayız inşşş:)))) buarada amcamlar geldi oturmaya biz de şaşırdık...canlarım öpüyorum sizi iyi geceler:))))

iyi geceler cnm öptm bnde kaydirigubbakcemile3

Tabikide cnm eşlere burda çok büyük iş düşüo ama biz birlikte oldğmz insanlarla bu konuları konuşabliorus en azından nası davranmaları gerektiği hakkında onlarda okuyp bilgi almalılar bnce en dğrusu bu..
[/QUOTE]

evet cnm aynen öle kaydirigubbakcemile5

sekerler opuyorum sizi cok fazla sayfalari ilerletmeyin lutfennnnnn hadi iyi geceler

Ya ben bugn senin söylediklerini ters anlıorum yada sen gerçekten ters şeyler söylüyorsun??

Çok fazla sayfaları ilerletmeyin lütfen derken ne demek istediğini açıklarmısın LÜTFEN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…