- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.861
Valla canım benm pek sevdiğim bi nişan tarzı değildi salondaydı tbi kış oldğu için zaten birazda geç gittik..
Ama pistten inmedim yani o derece oynadım oynadım Allah'ım görmen lazım ama varya erkek tarafı demiştir ki kız tarfna bak yaa bi oturmadılar o derece yaniii müzik btti artk fln dediler biz aaa bu kdrmı yaa dioruz o derece çıldırmştk birikmiş kurtlarımız warmş sırnaşık şey
anladım cnm :roflol: strsini atmışsındr işte ne güzel tatlım sırnaşık şey
cnm kimdi peki kız kuzenin faln mı :hulya:
elbisesi nasıldı tatlım :hulya:
Canım belki denk gelmişsindir sölemiştm bnmle aynı zamanda evlencek bi akrabamz war o annemin kuzeni oluo çok samimiyizdir..
Evet walla stresimi öle bi attımki sabaha kdr çalsalar oynyabilirdim o derece yanii..
Kapanışı roman havasıyla yaptık zaten herkes koptu orda sırnaşık şey
Gelin adayının elbisesi mordu kabarık bi tuvalet almamış abiye giymişti ve çook güzel olmştu türbanlydı kime yaptrdıysa türbanıda çok güzeldi ben öle kolay kolay beğenmem ama gerçekten güzel olmştu gelin adayımız..
Hele damadın yanında ay parçası gbiydi maşallah :roflol:
hatırlıorum cnm..
oooh süper valla cnm yaaa :içelim:
anldım seydcm sen begndysen 10 numaradır zaten kaydirigubbakcemile5
damat nasıldı ki cnm bnm :roflol:
Valla cnm damat aslında çok iyi biri tanıdğım kadaryla tabi huyu güzel olsun derler ya o cinsten ama dış görünüşü hakkında pek bişe sölemek istemiorum sırnaşık şey
Hani dışarda görürsün kız dha güzelmiş fln dersin ya o cinsteler anlycan
anladım cnm Allah mesut etsin hihoyyyt
huyu güzel olsun tatlım bazen dış görünüşte bi işe yaramıo Allah bahtlarını açık etsin :dance:
Aminn cnm aynenn öyle..
Zaten çok yakışıklı burnu havada tiplerlede baş edilmio yaa kaf dağında zannediolar kendilerini...
Ferhat başlarda öledi ooo hava 1500 dü beyfendide pısss die söndürdüm snra lülülülülülü
nasıl pısstlattın cnm bnm sengözlerimebaksanab
Ayy kuşum bnm ilk zamanları görcen warya avare gibiydim büyülenmiş gbiydim yaa sanki dünya Ferhatın etrafında dönüo o dereceydm ne dese hee hee fln snra ayrıldık biz bi şekilde ztn hbre kavga edioduk çok farklıydı o zmnlar ya bende kendim gbi deildim sanki başkası gbiydim hiç yapmycam şeyler yapıodum..
Neyse o ayrılık iyi geldi bi çok şeyi değişti Ferhatın hele şmdi evrim geçirmiş gbi Allah'a şkür..
Çünkü kızlara güvenmiyordu o zmn sevgiye inanmıodu öle duygusuz bi tipti ben değiştrdm askımııı :lepi:
seydanın fendi ferhtı yendi desene tatlım :sm_cool:
Allah bozmsın tatlım :Saruboceq:
bende bzm hikayeyi patltyım o zmn cnm bzimde söle oldu bn ünv. gttgm ilk zmanlardı herkes bi deniz tutrmuş deniz şöle deniz böle falan bn dha kimseyi tanımoruma ama herks bni tanıo çok şaşırmıştım sonra bi gün aşkımla karşılştık bu böle omzunda gitar faln etrafında kızlar bnde öle bakıorum ama gayri ihtiyarı meraktan bu kızlar niye toplanmış die sonra baktım göz göze geldik bu deli bana doğru gelip deniz di mi demz mi bn şok akannehir evet de sen kimsn faln derkn methinizi duydum demez mi çatlak hepsini anltmıym sonra tanştık çıkyrz ama bn yokmşm gibi böle her dakika kızlar gelip gidio falan buda bnle çıkıo ya böle artık umrumda deil faln havalrında bnde ne olyrz ya dedim kusura bakma böle devam edckse bn yokum iyi düşün die kalktım gttm sonra beyimzde değşti tabi baktı başkalrı kapıck bırkmdı peşimi şimdi çok şükür Allah bozmsın çok iyiyiz seydam :Saruboceq:
ohh rahat rahat yazabilirim artik askim uyudukaydirigubbakcemile3hem onla konusup hem yazmakta zorlaniyordum
ohh rahat rahat yazabilirim artik askim uyudukaydirigubbakcemile3hem onla konusup hem yazmakta zorlaniyordum
Ayy cnm bnm yaa sizdede bizdeki gbi hikaye bitmez desene roman olur valla bizimki kaydirigubbakcemile3
Aminn cnm Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizii :Saruboceq:
aynen cnm anltsam roman olr hemde en güzel aşk romanlarına taş çıkartır valla Şeniz
amin cnm :Saruboceq:
Ayy cnm bnm yaa sizdede bizdeki gbi hikaye bitmez desene roman olur valla bizimki kaydirigubbakcemile3
Aminn cnm Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizii :Saruboceq:
Tekrar hg cnm uyuttunmuu asknııı opuyorumnanaktan
hb canim benim.evet seker uyuttum geldimkaydirigubbakcemile3
aynen cnm anltsam roman olr hemde en güzel aşk romanlarına taş çıkartır valla Şeniz
amin cnm :Saruboceq:
Vaaooovvvvv Denizli bir aşk hikayesi diosun yani kuşummm :lepi:
evet cnm seydam öleeee aman nazara gelmeylim de Allah korusun :asigim:
ama bak cnm sizinde öleymş ikimzde yola getrmşz bizmkileri vereliniortak
gülaycm bnde çok merak ettm sende anltr msın hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?