2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Evet denizim ama hayatta herşeyin bir bedelii vardır derler ya bizde başta bedellerini ödedik..
Allah nazarlardan korusun güzelim..
Canım valla kendi adıma söliyim biz Ferhatla bugünlere hiçte kolay gelmedikk

amin tatlım hepimizi..
bizde öle cnm neler neler bizi ayrmak isteynler bile oldu ama aşk zaten burda başlıo seydam yani engel tanımamk ve her zorluğa gögs germk ondn sonra öle bi aşık oluosun ki deli cinsinden..

amin tatlım hepimizi..
bizde öle cnm neler neler bizi ayrmak isteynler bile oldu ama aşk zaten burda başlıo seydam yani engel tanımamk ve her zorluğa gögs germk ondn sonra öle bi aşık oluosun ki deli cinsinden..

Aynen öle oluosun cnm iyice bağlanıosun yaşadıklarını düşündükce biz neler neler gördük diosun..
Ayy kuşum yaa güzel anılarımızı paylaşcamız zamanlar göstersin Allah bize..:Saruboceq:

evet cnm bağlanmak ki ne bağlanmk Allah hçbirimzi ayrmasın tatlım :Saruboceq:
amin seydacm inşallah :Saruboceq:

Ahh cnm ahh Aminnn Allah ayrılık acısı yaşatmasın bizee..

Kıyafete karar verdinmi sen cnm düğünde giycen?

amin tatlım..
cnm bugn yarın alıcm çarşıya çıktgmda herzmn uğradgm yere baktım yeni şeyler gelck dedi bnde ona göre alcm seydacım şöle siyah dar bi elbise istyrm dizaltı Şeniz

amin tatlım..
cnm bugn yarın alıcm çarşıya çıktgmda herzmn uğradgm yere baktım yeni şeyler gelck dedi bnde ona göre alcm seydacım şöle siyah dar bi elbise istyrm dizaltı Şeniz

Anladım cnmm çoook güzel olcaksındır eminmm opuyorumnanaktan
Daha canlı renklerede bakabilrsn cnm petrol mavisi renginide çok severm cnm elbiselerdede çk beğenirm eğer o renk beğendiğin bişe olursa kaçırma sana çoook yakşırr..
Siyahlı-pertolmavisi bi elbise oovvv

inşallah tatlım opuyorumnanaktan
evt cnm bnde severim petrol mavisini bulursam kaçırmam söz seydam :lepi:
teşkkr edrm cnm bnm
tatlım bn kaçıorm çok öpüyrm seni opuyorumnanaktan
iyi geceler seydacm mirmirmirmir
rüyanda sevdgni gör görüşürz bye bye :a015:

güzel sohbetin için teşkkr edrim seydam sositososito

Oyşş ben teşkkür ederm güzel sohpetin için bitanemm..

Sende sevdiceğini gör Denizim rüyandaa Şeniz
Görüşürss iyi geceler tatlı rüyalarr :gitme:

Selam kızlar gece kuşlarım uykudamısınız yoksa sohbet güzel oluyor gece kaydirigubbakcemile2 gündüz kimseler yok fisfisfis

Sibelcim benim bi arkadaşım nişanlıyken bu konuyla ilgili yazıları çok okudu ve etkilendi evlendikten sonra 4 ay boşa geçti doktara gittiler tedavi görüp sonunda hallettiler.Sende okuma böyle şeyleri şimdi doktara gitsen bile parmak egzersizi ve eşli tedavi veriyo evlenmeden tedavi olmaz ama sen yinede bi sor ben arkadaşımdan duyduğum kadarını biliyorum :uhm: bence seninde yok öyle bişey evlenene kadar hiç okuma öyle şeyler aklına getirmemeye çalış

slm arkadaşlar bende varım:) şuanda sözlüyüm martta nişanım olacak bana koyu pembe tonlarında nişanlık modelleri bulablirmsiniz..

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun nasıl bi model düşünüyorun kabarıkmı abiye tarzımı

Ya ben bugn senin söylediklerini ters anlıorum yada sen gerçekten ters şeyler söylüyorsun??
Çok fazla sayfaları ilerletmeyin lütfen derken ne demek istediğini açıklarmısın LÜTFEN?

Şeyda cım sen ya dün fazla hassastın ya da ben söylemek istediklerimi ifade edemedim bilemedim neden böyle oldu ama ters birşey söylemek amacında olsam şekerler diye sözüme başlamazdım canım,ters bir şeyler ima ettiğimi düşünme olur mu.
Çok fazla sayfaları ilerletmeyin demek burada çoğu arkadaşın birbirine dediği gibi espri anlamında bizden sonra çok yazmayında sabah sizi okumak için 10 sayfa geriden başlamayayım demek gibi bir şeydi ama dediğim gibi ters algılayacağın bir uslupla söylemediğimi hissetmemen beni üzdü açıkcası.Sanırım sen dün hassastın biraz önce de dediğim gibi ters anladın sadece.

Merhaba Kızlarrrr nasılsınız bakalım??
Ben bomba gibiyim, sabah sporumu yaptım duş aldım hafif yemeklerimi de yedim ders çalışıyorum :)
Bu arada 15 gün önce bana olmayan pantolonum bu sabah rahatlıkla oldu arkadaşlar çok mutluyum :)
limongirl aramıza hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin..

Demekki ters anlamamışım evet aynen bu anlattığını anladım ve bana çooook saçma geldi..
Bizim muhabbetlerimizi okumak zorunda deilsiniz kimse sizi mecbur bırakmıyır 10 sayfa gerisini okuyun diye..
Keyfimiz yerinde muhabbet ediorus fikir alıorus birbirimizden..
Ben yokken insanların muhabbet etmesine çok muhabbet etmeyinde yazdıklarınızı okumakta zorlanmıyım die bişe yazsam ne kdr mantıklı ve ne kdr doğru olur sizce?
Esprili bi dille bile olsa böyle bi cümle tamamen saçma ve komik gelio bana kusura bakmayın..
Burda insanlar dertlerini anlatırken kaçar sayfa ilerlio yorum yazıorus onlara okumak istemeyen okumuo snra o kişiye soruyo okuyamamıştım die herkes herşeyi okumak ve bilmek zorunda değil..

Hee bu arada eğer bu her topicte söylenen ve samimi olan insanların birbirlerine söyledikleri bişeyse ben bilmiorum hiçte duymadım çnkü sadece bu topicte hep takılıorum ilk kez duyduğum içinde yadırgadım..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende varım:) şuanda sözlüyüm martta nişanım olacak bana koyu pembe tonlarında nişanlık modelleri bulablirmsiniz..

Hg hayırlı olsun..
Nasıl nişanlık istiyorsun kabarıkmı abiye tarzı bişeymi düşünüyorsun cnm?

Hg cnm ooooo hayırlı olsunnn werdiğin kilolar çok sevindim cnm bnm Şeniz

Denizcim wawww diyorum sana demek o kadar hoş bir bayansın tatlım bak şimdi daha çok merak ettim seni kaydirigubbakcemile3

Şeydammmm incecik olcamm inat ettimmm, bide kilo verince daha bi gaza geldim oo süperim süperr kaydirigubbakcemile2 Bide bu kadar tanatana edip zayıflayamazmışım kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey
Füsunummm sende bu azim istekk güçç kuvvet oldukdan snraaa kilo vermekte neymiş bee herşeyi yaparsın maşallahh..
İncecikk istediğin gbi bi gelin olcaksın Allah'ın izniyle..
Bizde diceskii Füsunun azmi kiloları yendiiiii... :lepi:

Ayy hadi inşaallah inşaallah cicim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…