2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu arada cuma günü sevgulümlen buluşacağız. Uzun süredir kendimize vakit ayıramıyorduk, başbaşa kalamıyorduk.Sinemaya gidelim diyoruz, tavsiye ettiğiniz bir film var mı kızlar?Ben Avatar ile Acı Aşk ı merak ediyorum ama karar veremedim, sizce napalım?

Canım bnde acı aşkı çok merak ediorum ona gitmek istiorum bnce ona gidin güzel bi filme benzio tabi gidenler varsa fikirlerini sölesinler beğenmişlermi beğenmemişlermi die..

Slm kızçelerim nasılsınız bakalım

Vovvv :dance: devam füsunum devam incecik olacaksın pantolonun seni daha çok motive etmiştir.zemuszemus

Canım bnde acı aşkı çok merak ediorum ona gitmek istiorum bnce ona gidin güzel bi filme benzio tabi gidenler varsa fikirlerini sölesinler beğenmişlermi beğenmemişlermi die..

Ben Acı Aşk ı çok merak ediyorum.Haftasonu formasyon hocamda ısrarla Avatar a gidin harika bir film, çok güzel bir aşk hikayesi filan dedi..Ben fantastik filmleri pek sevmem ama aşk hikayelerine bayılırım.Bide Avatar çok büyük bütçeyle çekildi filan ya merak ettim.Yani 2 merak arasında kaldım anlayacağın canım kaydirigubbakcemile3

Kızlarrr Özcan aradı, doğalgazımızı da bağlatmış bugün :dance: Evimiz artık oturmamız için hazırrrrrrrrrrr :teytey: Ne eksik şimdi diye sordum, evimin prensesi eksik o da 5 Haziran'da tamamlancak inş dedi opuyorumnanaktan

İkisinede gidin o zmn cnm sırnaşık şey
Kuşum ne zmndır birbirnize zaman ayırmıyormuşsunuz oturun bi yerde muhabbet edin birbirinizle ilgilenin ama illa sinemayada gitmek istiyorsanz acı aşk bence çok merk ediorum o filmi ya kuzenmle yada aşkmla gidicm bnde..
Başka dilde aşk, 7 kocalı hürmüz,Adını sen koy bunlarada gitme istiorum..
Aslında ben sinemadan çok evde izlemeyi severm cdlerini almayı istiorum çıktında ama merk ettiğm için o kdr mekleyemeye bilerm :roflol:

Hadi cnm yaa ne güzell iyice heycan basıodur sana şmdi bunları duydukcaa..
Halıları aldınızmı cnm?
Bide yatak odasında tam karar vermemiştin karar verdinmi?
Bidee bideeeee kayınpederinden onay çıktımı mobilyalara?
Siparişini verdinizmi?
Ne meraklıyım yaw sırnaşık şey

Canım biraz şu düğün olayını geride bırakıp sosyal birşeyler yapıp stres atmak istiyoruz, o yüzden sinemaya gidelimde değişiklik olsun dedik yerimseniben Avatar ile ilgili yorumları okudum, herkes çok beğenmiş bide Acı Aşk ile ilgili yorumları okuyayım bakalım yerimseniben

Heyecan basıyor gerçekten canım, Özcan internete girip girip igdaş tan aboneliğimize bakıyormuş, çok mutlu çoookk opuyorumnanaktan Halıları perdeleri filan mobilyalar eve geldikten sonra alacağız tatlım inş..Yatak odasında farklı bir model gördüm onu yaptıracağım Şeydacım,keşke sizlerle paylaşma şansım olsaydı bana fikir verirdiniz ama kopyalanmıyor fotoğraf.:sinifsinif: Kayınpederden mobilyalara onay çıktı çıkmasına da ben özcana biraz da dolaşalım sonra içimde kalmasın diyorum, o illada bunları alalım diyo.Fazla dolaşmak istemiyoda kaydirigubbakcemile3

Oku bakalım acı aşkla ilgili yorumları cnm banada söle bakalım gidenler beğenmişmi?

Ayy ne güzel yaa durup durup bakıo demek delikafadulden
Canım onları beğendiysen aklında kalmaz aksine dolaşırkende aklın onlarda kalcak hep onlarla kıyaslıcaksın baktıklarını ama sen bilrsin dolaşsanız biraz bi kaybınız olmaz tbkide tabi Özcan enişteye işkenceden başka :roflol:
Canım internette resmi varda kopyalıyamıosan prnt scrrn tuşuyla bütün ekranı kopyalıyım painte yapıştırabilrsn cnm..

Ayyy ne romantik opuyorumnanaktan

Bizde uzun zamandır birbirimize zaman ayıramıyoruz :sinifsinif: bayramda gördüm ikeaya gittik mobilya bakmaya geçen perşembe fotoğrafçı ayarlamak için gördüm cumartesi mobilya almak için tekrar buluşunca koltuk bakıcaz sonra pek bişey kalmadı ya bize vakit kalır herhalde :bbo:

iyi akşamlar kızlar:))

füsunum eniştem ne güzel demiş prensesimiz eksik diye canım ya senin adına çok sevindim:)

merhaba canım hoşgeldin:)))) senin düğünün ne zaman hayırlısıyla:)))

buarada 2010da forumda bekar bırakmicaz öyle görünüyo:)))) kısa aralıklarla evleniyoruz hepberaber ne güzel ya:))))

Evlensekte muhabbet bitmes cnm yaaa bu seferde bugn ne yemek yaptın balayına nereye gittinz evliliğin ilk zamanları sıkıntılımı fln bu muhabbetler olcak..
:lepi:
Evlensekte bırakmıcas birbirimizi demiiiii delikafadulden

Haklısın belkide ozman daha çok konumuz olacak yemek ne yapsak vs. kaydirigubbakcemile3 Ozamanda 2010'un taze gelinleri diye topik açarız kaydirigubbakcemile5

taze gelinler eheh:))) hoşuma gitti :)))) konuşulacak çok şey olcak o zaman ya haklısın gülçinim zaten evlenince yemek tariflerinin olduğu bölümden çıkamam bikaç ay kadar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…