- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.921
Haklısın belkide ozman daha çok konumuz olacak yemek ne yapsak vs. kaydirigubbakcemile3 Ozamanda 2010'un taze gelinleri diye topik açarız kaydirigubbakcemile5
bendee varımmm:)
sırnaşık şey
Evet cnm o zmnda onları konuşcas evlenmeyenler evlenenlerden fikir alcak..
Ocakda şubatta martta nisanda mayısda evlenceklerin tecrübelerine hep ihtiyacım olcak mesla ben hzrnda evlenmeyi planladığm için..
O zamanda konuarımız farklı olcak belki gelicek sene bu zamanlar bebek bekliyenler bile olcak yaww nası bi heycan yaa hihoyyyt
Ayyy biz 6-7 ay sonra taze gelin mi olcazzzz ina-na-mı-yo-rummmm süperrrrrrrrrrr :dance:
dünkü muhabbetimizden sonra aramızdaki ilk anne adayı ümmü olcak gibime geliyokaydirigubbakcemile3
2011e büyük katkımız olcak o konuda çok haklısın şeydacım..zaten sadece bu topiği okusalar yeterli:)))
yalnız bebek olayı çok duygusal ya yakın aralıklarla anne adayı olma ihtimalimiz muhteşem olur...evlendikten sonraki muhabbetlerimiz çok daha heyecanlı ve eğlenceli olucak inş:)
Evet kızlar bir dahaki yıl Allah nasip ederse evlenmiş olucaz muhabbetlerimizi okurken gözlerimiz dolacak ne kadar çabuk geçti zaman diyeceğiz :hulya:
dünkü muhabbetimizden sonra aramızdaki ilk anne adayı ümmü olcak gibime geliyokaydirigubbakcemile3
benim tam 5 ayım kalmış:dance: asla evlenmicem derdim hep 5 ay sonra evimin kadını çocuklarımın anası olcam:teytey:
Ayyy biz 6-7 ay sonra taze gelin mi olcazzzz ina-na-mı-yo-rummmm süperrrrrrrrrrr :dance:
ben 2010da istencem canımmmm düqün daha sonraa kısmetseee :)
Ayy kızlarrr durun bak ağlıycam şimdi hee zaten sulugözlünün tekiyim :sinifsinif: Ayy derizki aaa bunları baba evinde yazmıştım şimdi koca evindeyim kaydirigubbakcemile3
benim tam 5 ayım kalmış:dance: asla evlenmicem derdim hep 5 ay sonra evimin kadını çocuklarımın anası olcam:teytey:
ne güzel yaaaaaa :umursamaz:zemuszemus
hayırlı olsun bütn evlenicek olan arkadaşlarımaaa :)
Darısı başımaaa inş:asigim:
evlendikten sonra bu sayfaları okuruz ara ara taze gelinler topiğimizden ayrılıp buradan da yazarız nostalji olsun diye:)ama evlendikten sonra hayal ettiğimiz mutluluğu fazlasıyla yaşarız inş:)))
İnşallah cnmda zaten burdan dewam ederiz ya hepimiz aynı ayda evlenmiceski ewlenenler aramzdan gidicek ewlenmeyenler burdamı kalcak biyerden devam edelim yada 2010 da teze gelinler diye bi konu açıp ordan sürdürelim ay kafam karştı delikafadulden
aynen şeydacım şu banka olayını bi halledebilirsem evlenmeden :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?