2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Haklısın belkide ozman daha çok konumuz olacak yemek ne yapsak vs. kaydirigubbakcemile3 Ozamanda 2010'un taze gelinleri diye topik açarız kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey
Evet cnm o zmnda onları konuşcas evlenmeyenler evlenenlerden fikir alcak..
Ocakda şubatta martta nisanda mayısda evlenceklerin tecrübelerine hep ihtiyacım olcak mesla ben hzrnda evlenmeyi planladığm için..
O zamanda konuarımız farklı olcak belki gelicek sene bu zamanlar bebek bekliyenler bile olcak yaww nası bi heycan yaa hihoyyyt

2011e büyük katkımız olcak o konuda çok haklısın şeydacım..zaten sadece bu topiği okusalar yeterli:)))
yalnız bebek olayı çok duygusal ya yakın aralıklarla anne adayı olma ihtimalimiz muhteşem olur...evlendikten sonraki muhabbetlerimiz çok daha heyecanlı ve eğlenceli olucak inş:)

Evet kızlar bir dahaki yıl Allah nasip ederse evlenmiş olucaz muhabbetlerimizi okurken gözlerimiz dolacak ne kadar çabuk geçti zaman diyeceğiz :hulya:

Ayy canalrımm benimki çok romantik laflar etmez sevgisini farklı şekilde gösterir o yüzden evimin prensesi lafı çok hoşuma gitti uçtum, daha yeni kondum :)))

Ayy kızlarrr durun bak ağlıycam şimdi hee zaten sulugözlünün tekiyim :sinifsinif: Ayy derizki aaa bunları baba evinde yazmıştım şimdi koca evindeyim kaydirigubbakcemile3

Evet cnm bunları okusalar faydalanırlar 2009 gelin adaylarıda war bizde onlardan bilgi alabilirz hala muhabbt ediolar bildiğim kdryla o topicte evlendikleri halde ne güzel..
Daha heycanlı olcak muhabbetlerimizzz :lepi:

Evet kızlar bir dahaki yıl Allah nasip ederse evlenmiş olucaz muhabbetlerimizi okurken gözlerimiz dolacak ne kadar çabuk geçti zaman diyeceğiz :hulya:

Eveett şimdi geçmeyen zamann ne çabuk geçmiş dices yaa ahhh ahhh bakalım yaşayp görcess kzlarr yaww :kedi:

dünkü muhabbetimizden sonra aramızdaki ilk anne adayı ümmü olcak gibime geliyokaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey :roflol: sırnaşık şey
Koptum cnm yaaa bencede Ümmü olabilrr :lepi:

evlendikten sonra bu sayfaları okuruz ara ara taze gelinler topiğimizden ayrılıp buradan da yazarız nostalji olsun diye:)ama evlendikten sonra hayal ettiğimiz mutluluğu fazlasıyla yaşarız inş:)))

Ayyy biz 6-7 ay sonra taze gelin mi olcazzzz ina-na-mı-yo-rummmm süperrrrrrrrrrr :dance:

Bende inanamıyorummmmmmmmm teze gelinler olcaz yaw kendi adıma şaka gbi geliooo.. akannehir

ben 2010da istencem canımmmm düqün daha sonraa kısmetseee :)

Hmm 2010 da isteme olcak ama 2010 da düşünüosunuz düğünü dimi?

Ayy kızlarrr durun bak ağlıycam şimdi hee zaten sulugözlünün tekiyim :sinifsinif: Ayy derizki aaa bunları baba evinde yazmıştım şimdi koca evindeyim kaydirigubbakcemile3

Ağlama kuşum yaa bnde ağlarım valla bu durumlar aklıma geldiiğinde hemencck gözlerim dolu dolu oluooo kafamçokkarıştı

benim tam 5 ayım kalmış:dance: asla evlenmicem derdim hep 5 ay sonra evimin kadını çocuklarımın anası olcam:teytey:

Benimde aklımdan geçmezdi evlilik nerden düştüm bu yolaa sırnaşık şey
Çocukta yaparım kariyerde diosun yaniii :lepi:

ne güzel yaaaaaa :umursamaz:zemuszemus
hayırlı olsun bütn evlenicek olan arkadaşlarımaaa :)
Darısı başımaaa inş:asigim:

aminn canım benim inan bana çok güzel şeyler bunlar bu mutluluğu yaşamanı hepimiz isteriz:))) hele bi isteme faslı gelsin söz olsun bak nasıl heyecanlı geçiyo zaman:))) tahmin edemezsin:)))

evlendikten sonra bu sayfaları okuruz ara ara taze gelinler topiğimizden ayrılıp buradan da yazarız nostalji olsun diye:)ama evlendikten sonra hayal ettiğimiz mutluluğu fazlasıyla yaşarız inş:)))

İnşallah cnmda zaten burdan dewam ederiz ya hepimiz aynı ayda evlenmiceski ewlenenler aramzdan gidicek ewlenmeyenler burdamı kalcak biyerden devam edelim yada 2010 da teze gelinler diye bi konu açıp ordan sürdürelim ay kafam karştı delikafadulden

aramızda düğünü hazirandan sonraya kalan çok az arkadaşımız var sanırım..burdan nostalji olsun diye yazarız arkadaşlara fikir veririz evlendikten sonraki günler için taze gelinler topiğine yazarız evlendikten sonraki durumlar farklı olur çünkü:))) yeni yıla yeni yuvaya yeni topic lazım ama dimiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…