2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hmm tamam o zmn 2010'a girer girmes konuyu açıyım ben evlenenler pıtır pıtır oraya gider bizde evlenene kdr ordan fikir alırz..
Şubatta fln evlencekler var diye biliorum ben ama tam emin değilim..

Halledersin Allah'ın izniyle cnm..
Allah hayırlısını versin.. :Saruboceq:
Evlenmeden çalışırsan balayına çıkmıcakmısınız nası izin alcaksın peki?

haklısın o açıdan düşünmemiştim...belki izin verirler ama yani ben olsam izin verirdim..bak şimdi kafam takıldı arkadaşlara sorayım bakalım evlenme sebebiyle 1 yıl dolmadan 1 haftalık izin verilebiliyomuymuş... iyi dedin öğreneyim yarın..

Ayy canalrımm benimki çok romantik laflar etmez sevgisini farklı şekilde gösterir o yüzden evimin prensesi lafı çok hoşuma gitti uçtum, daha yeni kondum :)))

:roflol::roflol:

evlendikten sonra bu sayfaları okuruz ara ara taze gelinler topiğimizden ayrılıp buradan da yazarız nostalji olsun diye:)ama evlendikten sonra hayal ettiğimiz mutluluğu fazlasıyla yaşarız inş:)))

İnş. sibelcim hayal ettiğimiz gibi olur herşey hepimiz çok mutluu oluruz inş.:Saruboceq:

Aaa ilk aklına bu gelmeliydiiiii Sibelll sırnaşık şey
Evet cnm sor öğren sen olsan izin verebilrsin ama onlar öle düşünmeyebilrler cnm eminol ona göre plan yaparsınız kaydirigubbakcemile5

dün abimle biraz konuştum evlilik üzerine..duygusal bi günündeydi kaçırmak istemedim:) evlilik güzel bişey ama çok ağır sorumluluklar istiyor dedi..bütün gece çalışmış olacak gündüz haliyle yeni evlisin dışarı çıkmak isticeksin gezmek isticeksin ama o yorgun olucak bir çıkarsınız 2 çıkarsınız bisüre sonra sadece ev kadınlığına alıştır kendini dedi...zaten kalkınca temizlikti yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken tüm günün yoğunlukta geçecek ve arasıra komşunun gelmesi tek sosyalliğin olacak zamanla dedi...mesela şimdi kendine yaptığın alışverişi gelecekte evin ihtyaçları için yapacaksın kendine aldığın çok daha az şey olacak ve eve alınan her bi yiyecek veya eşya senin tek mutluluk kaynağıno lacak dedi...
pek içaçıcı değildi ama hayatın gerçeği bu galiba ya((

Aaa ilk aklına bu gelmeliydiiiii Sibelll sırnaşık şey
Evet cnm sor öğren sen olsan izin verebilrsin ama onlar öle düşünmeyebilrler cnm eminol ona göre plan yaparsınız kaydirigubbakcemile5

eğer aynı birimde işe başlarsam 15 gün bile izin verirler.çünkü çok anlayışlı bi yöneticimiz var..ama farklı bi birim olma ihtimaline karşı dediğin gibi yarın sorar öğrenirim..

Ayyyyyyy kızlarrrrrrrr çok heyecanlandım yeni evli topici filan aman Allahım cidden evleniyoruz biz yaaaaaa akannehir :sm_cool:

Abinin hakkı var sibelcim ama bu gidişatı değiştirmek de sizin elinizde. Deli dolu biriyim anım anıma uymaz diyosan çok renkli bir evliliğiniz olur, hatta evin içinde bile türlü eğlenceler oluşturabilirsiniz kendinize.Ben bir sürü evlilik gördüm, hepsi birbirinden farklı..

Canım hemen hemen hepimiz az çok bilioruz gelecekte bizi nelerin beklediğini ama şmdiden bunları düşünüp geçirceğimiz güzel günleride mahfetmemeliyz çnkü ben takarsam bunlara dır dır dır dır konuşur dururum Ferhatın başnda kendimi tanıorum sırnaşık şey
O yzden yaşayp görces bazı şeyleri..

Ayyyyyyy kızlarrrrrrrr çok heyecanlandım yeni evli topici filan aman Allahım cidden evleniyoruz biz yaaaaaa akannehir :sm_cool:

Evet Füsuncum sen hala inanamıosun glba ki baya ileridesn benden inanman lazımm kuşummm delikafadulden

Şeydacımmmmmmmmm ''Acı Aşk' filminin yorumlarını okudum %80 i çok başarısız olmuş, %20 ise beğenmiş. Sıradan hareketsiz bir türk filmi diyorlar..Sanırım ''Avatar'' dan yana kullanacağım şansımı canım..'

aynen tatlım muhabbetimiz detaylandıkça ben de heyecan yapmaya başladım..bana halen şaka gibi geliyordu evlilik ama dün aşkımın beyaz eşya alımına başlama kararı ve burdaki konuşmalarımız...biz ciddi ciddi evleniyoruz artık eminim:)

ikimiz de neşeliyiz yapacak bişeyler buluruz ama abimin dediklerinden sonra kafam karışmaya başladı..hani evlendikten sonra hayat kavgasına atıldığımızda ne olur fikrim yok..artı benim sevgilim gece çalışıyo barmen.ben bankacı olucam..doğru düzgün göremicez de birbirimizi..o yorgunlukla da gezmek yerine uyumayı tercih ederim..bakalım nolucak çok merak ediyorum.tek sosyal aktivitem kadınlar kulübü olurmuş bi de:gitme:

Aaa ama ben kesin o %20 lik kısımda olurm herkesin beğenisi farklıdır tbkide cnm ha sinemada ha cd de mutlaka izlicem o filmi..
Belki onlar beğenmedi ama ben beğenicm belki başkaları beğendi ben beğenmicem o yzden gidip izleyerek karar vermek en mantıklısı bnce..

Valla bana hala dank etmedi evlendikden snra bile dank etmeyebilir delikafadulden
Ne acayibim yaw..
Canım öyle düşünme belkide tek sosyal aktivtenz başka bişe olcakkkkk sırnaşık şey

Ayyy ne biliim Şeydam onca senedir bekliyorum ya bunun gerçekleşmesini, ondan böyle şaşkınım heralde :)))) Bazen kayınvalidem, kayınpederim gelinim filan diye tanıştırıyor beni birilerine ben o sırada sağa sola bakıyorum :)))) ınanamıyorum yani :)))

Sende haklısın şeydamm :hulya: Dur bakalım o günkü moduma göre karar veririm artık..Bide 3 boyutluymuş Avatar..Sinemada 3 boyutlu izlemek çok eğlenceli olur gibime geldi yerimseniben

Sibelcim ne olursa olsun sen iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun tatlım :) Senin durumunda bir arkadaşım var, birbirimizden çok ayrı kaldığımız için ortak zamanlarımızı çok iyi değerlendiriyoruz diyo, evliliğimizin tek düzeliği diye bişi yok diyo.. :)

Bi tane daha arkadaşım var, eşi kaptan.. 2-3 bazen 5-6 ayda bir görüyor kocasını..Hatta bazen telefonun çekmesini 15 gün beklediğim oluyor, o süre zarfında naptığını nerede olduğunu nasıl olduğunu hiç bilemiyorum diyo..Ama kavuştuğumuzda süper vakit geçiriyoruz acısını çıkarıyoruz, aşkımız hiç sönmüyo hep bir özlem var diyo.. :)

Sana diyorumda sanki ben çok alışmışım pehhh evlencem Ferhat eşim dicek bnm umrum olmıcak kesn anlamıcam bile sırnaşık şey
Sözlendik ama hala sözlendiğimizn bilincinde değilim anca bize geldğinde babam bişe sorduğunda falan höstt oluorum bi

Sende haklısın şeydamm :hulya: Dur bakalım o günkü moduma göre karar veririm artık..Bide 3 boyutluymuş Avatar..Sinemada 3 boyutlu izlemek çok eğlenceli olur gibime geldi yerimseniben

Canım birinden birini seççeksin ya yazında izlemediğinizin cdsini alır evinizde koltuğunzda birbirinize sarılarak elinizde mısırlarınızla seğredersinz ohh miss valla :lepi:

haklısın füsuncum..yalnız şu konuştuğunuz avatar filmini yazdım aşkıma azönce bigün gidelimmi diye...bu pazar bize geliyo,haftaya pazar da tüm günü kendimize ayıralım dedi:) sinemaya da gidicez içimizden geldiği gibi bigün geçiricez...ay aylardır yapmıyoruz bunu artık sıkıntıdan patlamıştım yani:))) ya füsunum şeydacım çok teşekkür ederim iyiki filmden bahsediyodunuz ya:) azönce aşkımdan gelen msjla bikez daha uçtum sevinçten:))))

slm güzel gelinlerim hepiniz hg,keyifler süper okudum geçmişi herşey yolunda bnde çok mutluyum aşkımı görmeme bugünü saymazsam 3 güncüğüm kaldı hihoyyyt

füsüncum çok güzel bi haber hayırlı olsun cnm Allah ağız tadıyla otrmanızı nasip etsin :Saruboceq:

Denizcim wawww diyorum sana demek o kadar hoş bir bayansın tatlım bak şimdi daha çok merak ettim seni kaydirigubbakcemile3

saol cnm geçen gün koymuştum resimimi ama hemen kaldırdım malum aşkımdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…