- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.941
aramızda düğünü hazirandan sonraya kalan çok az arkadaşımız var sanırım..burdan nostalji olsun diye yazarız arkadaşlara fikir veririz evlendikten sonraki günler için taze gelinler topiğine yazarız evlendikten sonraki durumlar farklı olur çünkü:))) yeni yıla yeni yuvaya yeni topic lazım ama dimiii:)
Halledersin Allah'ın izniyle cnm..
Allah hayırlısını versin.. :Saruboceq:
Evlenmeden çalışırsan balayına çıkmıcakmısınız nası izin alcaksın peki?
Ayy canalrımm benimki çok romantik laflar etmez sevgisini farklı şekilde gösterir o yüzden evimin prensesi lafı çok hoşuma gitti uçtum, daha yeni kondum :)))
evlendikten sonra bu sayfaları okuruz ara ara taze gelinler topiğimizden ayrılıp buradan da yazarız nostalji olsun diye:)ama evlendikten sonra hayal ettiğimiz mutluluğu fazlasıyla yaşarız inş:)))
haklısın o açıdan düşünmemiştim...belki izin verirler ama yani ben olsam izin verirdim..bak şimdi kafam takıldı arkadaşlara sorayım bakalım evlenme sebebiyle 1 yıl dolmadan 1 haftalık izin verilebiliyomuymuş... iyi dedin öğreneyim yarın..
Aaa ilk aklına bu gelmeliydiiiii Sibelll sırnaşık şey
Evet cnm sor öğren sen olsan izin verebilrsin ama onlar öle düşünmeyebilrler cnm eminol ona göre plan yaparsınız kaydirigubbakcemile5
dün abimle biraz konuştum evlilik üzerine..duygusal bi günündeydi kaçırmak istemedim:) evlilik güzel bişey ama çok ağır sorumluluklar istiyor dedi..bütün gece çalışmış olacak gündüz haliyle yeni evlisin dışarı çıkmak isticeksin gezmek isticeksin ama o yorgun olucak bir çıkarsınız 2 çıkarsınız bisüre sonra sadece ev kadınlığına alıştır kendini dedi...zaten kalkınca temizlikti yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken tüm günün yoğunlukta geçecek ve arasıra komşunun gelmesi tek sosyalliğin olacak zamanla dedi...mesela şimdi kendine yaptığın alışverişi gelecekte evin ihtyaçları için yapacaksın kendine aldığın çok daha az şey olacak ve eve alınan her bi yiyecek veya eşya senin tek mutluluk kaynağıno lacak dedi...
pek içaçıcı değildi ama hayatın gerçeği bu galiba ya((
Ayyyyyyy kızlarrrrrrrr çok heyecanlandım yeni evli topici filan aman Allahım cidden evleniyoruz biz yaaaaaa akannehir :sm_cool:
Ayyyyyyy kızlarrrrrrrr çok heyecanlandım yeni evli topici filan aman Allahım cidden evleniyoruz biz yaaaaaa akannehir :sm_cool:
Abinin hakkı var sibelcim ama bu gidişatı değiştirmek de sizin elinizde. Deli dolu biriyim anım anıma uymaz diyosan çok renkli bir evliliğiniz olur, hatta evin içinde bile türlü eğlenceler oluşturabilirsiniz kendinize.Ben bir sürü evlilik gördüm, hepsi birbirinden farklı..
Şeydacımmmmmmmmm ''Acı Aşk' filminin yorumlarını okudum %80 i çok başarısız olmuş, %20 ise beğenmiş. Sıradan hareketsiz bir türk filmi diyorlar..Sanırım ''Avatar'' dan yana kullanacağım şansımı canım..'
aynen tatlım muhabbetimiz detaylandıkça ben de heyecan yapmaya başladım..bana halen şaka gibi geliyordu evlilik ama dün aşkımın beyaz eşya alımına başlama kararı ve burdaki konuşmalarımız...biz ciddi ciddi evleniyoruz artık eminim:)
ikimiz de neşeliyiz yapacak bişeyler buluruz ama abimin dediklerinden sonra kafam karışmaya başladı..hani evlendikten sonra hayat kavgasına atıldığımızda ne olur fikrim yok..artı benim sevgilim gece çalışıyo barmen.ben bankacı olucam..doğru düzgün göremicez de birbirimizi..o yorgunlukla da gezmek yerine uyumayı tercih ederim..bakalım nolucak çok merak ediyorum.tek sosyal aktivitem kadınlar kulübü olurmuş bi de:gitme:
Aaa ama ben kesin o %20 lik kısımda olurm herkesin beğenisi farklıdır tbkide cnm ha sinemada ha cd de mutlaka izlicem o filmi..
Belki onlar beğenmedi ama ben beğenicm belki başkaları beğendi ben beğenmicem o yzden gidip izleyerek karar vermek en mantıklısı bnce..
Ayyy ne biliim Şeydam onca senedir bekliyorum ya bunun gerçekleşmesini, ondan böyle şaşkınım heralde :)))) Bazen kayınvalidem, kayınpederim gelinim filan diye tanıştırıyor beni birilerine ben o sırada sağa sola bakıyorum :)))) İnanamıyorum yani :)))
Sende haklısın şeydamm :hulya: Dur bakalım o günkü moduma göre karar veririm artık..Bide 3 boyutluymuş Avatar..Sinemada 3 boyutlu izlemek çok eğlenceli olur gibime geldi yerimseniben
Kızlarrr Özcan aradı, doğalgazımızı da bağlatmış bugün :dance: Evimiz artık oturmamız için hazırrrrrrrrrrr :teytey: Ne eksik şimdi diye sordum, evimin prensesi eksik o da 5 Haziran'da tamamlancak inş dedi opuyorumnanaktan
Denizcim wawww diyorum sana demek o kadar hoş bir bayansın tatlım bak şimdi daha çok merak ettim seni kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?