- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.961
haklısın füsuncum..yalnız şu konuştuğunuz avatar filmini yazdım aşkıma azönce bigün gidelimmi diye...bu pazar bize geliyo,haftaya pazar da tüm günü kendimize ayıralım dedi:) sinemaya da gidicez içimizden geldiği gibi bigün geçiricez...ay aylardır yapmıyoruz bunu artık sıkıntıdan patlamıştım yani:))) ya füsunum şeydacım çok teşekkür ederim iyiki filmden bahsediyodunuz ya:) azönce aşkımdan gelen msjla bikez daha uçtum sevinçten:))))
haklısın füsuncum..yalnız şu konuştuğunuz avatar filmini yazdım aşkıma azönce bigün gidelimmi diye...bu pazar bize geliyo,haftaya pazar da tüm günü kendimize ayıralım dedi:) sinemaya da gidicez içimizden geldiği gibi bigün geçiricez...ay aylardır yapmıyoruz bunu artık sıkıntıdan patlamıştım yani:))) ya füsunum şeydacım çok teşekkür ederim iyiki filmden bahsediyodunuz ya:) azönce aşkımdan gelen msjla bikez daha uçtum sevinçten:))))
kızlar filmlerden bahsediosunuz bnde neşeli hayatı çok merak ediorum yılmaz erdoğnın bkm oyuncularyla çektiği filmi çok güzelmş her telden çalıomş kızlar kaydirigubbakcemile3
kızlarrr.uykucu arkadaşınız geldi. dün kendi kendime güldüm. şöyle dayanıpta yazayım dedim uyuyakalmışım.
Rica ederiz cnm.
Ferhatı sadece görmek bile bna yetio ya yanımda olsun yeterki illa bişeler yapmamız gerekmio deli gbi özlüorum yanımdayken bile özlemim gitmio bendemi anormallik var acba CADIARZU
Deniziiimmm hg kuşummm nbr?
kızlarrr.uykucu arkadaşınız geldi. dün kendi kendime güldüm. şöyle dayanıpta yazayım dedim uyuyakalmışım.
Rica ederiz cnm.
Ferhatı sadece görmek bile bna yetio ya yanımda olsun yeterki illa bişeler yapmamız gerekmio deli gbi özlüorum yanımdayken bile özlemim gitmio bendemi anormallik var acba CADIARZU
Deniziiimmm hg kuşummm nbr?
Canım ona annemle babam gitti sanki çok güzel harktleri izliomşm gbi geldi kötü bi film değildi ama pek beğenmedim dedi..
Tabi herkezin görüşü farklıdır belki sen beğenirsin güzelim..
Aaa orası bi gerçek, tabiki sadece sevdiğini görmek hiçbirşey yapmamak bile yetiyor ama insan bazen sosyalleşme, kafasındaki şeyleri boşaltma, farklı şeyler görme ihtiyacı hissediyor..Mesela özcanla sinemaya gitmeyecek olsam da ben daha sonra yalnız gidecektim, çünkü farklı bir şeyler yapmaya ihtiyacım var..
cnm anormal deilsin bnde senin gbiym tatlım ya oof oof 1 sene öncesine dönmek istyrm bi yandan da hemen evlnmek seydcm yaaa akannehir
hoşbldm cnm nasıl olym heycn dorukta 3 günüm kaldı tatlım hihoyyyt
sen nasılsın seydcm kaydirigubbakcemile5
aşkımı görmek bana da yetiyo ama aylardır sadece hastanedeyiz sözlendikten sonra şehirdışına gitti sonra geldi bu hastane olaylarımız başladı..bi de sorunlarımız vardı anlaşamamazlıklar çıkmıştı..dışarı çıkıp da kendimize vakit ayırdığımızı fazla hatırlamıyorum maalesef..ihtiyacımız vardı buna gerçekten..
anldım cnm gdenler begenmştide bnde sizede söleym dedm hmm demk aynı espiriler gtmeye gerek yok o zmn seydacm :1hug:
Aaa cnm dönme 1 sene öncesineee bikaç ay sonrasına gidebilrsn ama cnm sırnaşık şey
oohhh 3 güncük kaldı Deniziimm göz açıp kapayncaya kdr geçerdeee elbiseni al artık kuşum ya..
Bende iyiyim Allah'a şükür cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?