- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.981
Oyşşş Denizim bnmm aşkınla birlikte evlendiğinz zaman evinizde izlersiniz birlikte sinemaya gidersiniz sizde kuşumm üzme kendiniiii opuyorumnanaktan
Hallet cnm hem hedyeleri flnda halledersin bakarsın..
Geçsinn kuşum geçsin şu zamann :Saruboceq:
öle olck artık cnmcm ya ikimizde film delisiyz aslında ama birlikte olamdğımız için gtmiorz baya birikti izlyecgmz filmler seydam arşivlik oldu :roflol:
selam denizcim. aldım selamını kuzum. maşallahımız var cidden
seydam hediyeleri yola çıktığımda alıcam zaten kolonya ile höşmerim :roflol:
Ne molası kuşummm..
İhtiyaç molasımıııııı delikafadulden sırnaşık şey :roflol:
evet farkındayım denziziim. hadi hayırlısıyla sen de gör sevdiceğini
kızlar çeyiz hazrlıklrı nasıl gidio
Valla kuşum annemle konuştum babanla konuşcam dedi kredi kartylamı alcas nakitmi yoksa çekmi vercek ona göre çıkıp hepsini birden alıcas ddi o yzden daha söylemiyorum şu konuşma olayı oldkdan snra konuşmazsa annem hala hadi konuş dicem artık :lepi:
anldım cnm bnm hayırlısı olsun bzim gibi ailesiyle konuşck herkes için :Saruboceq:
reyhancm çeyiz hazırlığı sende ne alemde :lepi:
denizcim biraz durdu gibi sanki. aralık bitmeden bişeyler yapayım istiyorum ama. beyaz eşyaya öncelik vericem. tek tek alırım diye düşünüyorum
denizcim biraz durdu gibi sanki. aralık bitmeden bişeyler yapayım istiyorum ama. beyaz eşyaya öncelik vericem. tek tek alırım diye düşünüyorum
Aminn cnm aminn..
Annen senin çeyizle ilgili bişiler yapıomu weya yapmşmı cnm?
ocaktan başlamayı düşünüyorum. sonra buzdolabı falann. bakalım artık.
cnm bnm bnde tam tam takır kuru bakır olyı var yani hçbrşey yok sadece 1 tane yemek takımım var eylülde aldık ama onuda bana koyacğı meçhul tatlım bn kullanıym faln dio akannehir
bide bn kendim gidip yatak örtüsü ve nevresim aldım evkurdan cnm onlarda ablamda duruo annemin haberi yok bn ödüyrm harçlıklarla faln hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?