- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.001
zaten biz ikimiz alıyoruz herşeyi. mümkün olduğunca fazla yüklenmemeye çalışıyoruz. o ve ya ben farketmiyor.
zaten biz ikimiz alıyoruz herşeyi. mümkün olduğunca fazla yüklenmemeye çalışıyoruz. o ve ya ben farketmiyor.
Hmm anladım cnm..
annem koç burcu buarada seydacm akannehir
yok para olduktan sonra herşey satılıo dio annem seydacm zaten ablamda da öle olmştu öle sandıklarla ceyiz muhbbti olmdı bzde dantl faln var 1 takım faln zten bnde sevmiorum cnmcm yeterli hihoyyyt
ablm 24 yaşnda evlndi tatlım ama aşkı geç buldu ondan kaydirigubbakcemile3
işte cnm beraber almanız açısından senin çalışıo olman çok iyi bişey ..
evet canım. bir iş görüşmem var, daha iyi biyerle. olumlu gibi inşallah. tam eleman değiştiği zaman şu aralar. değerlendirmem lazım. ocak ayında başlama ihtimalim var. orası kesinleşirse ben de şimdiki yerden ayrılıp, kendimi çeyize adamayı düşünüyorum :hulya: yoksa ilerleyen zamanlarda çok sıkışıcaz.
evet cnm koç burcunda annelik çok tuhaf oluo herşy onun istedgi gibi olsun mantığı var annemde kaydirigubbakcemile3 yanlış anlmasın kimse bn annem için diorm seydm kaydirigubbakcemile3
evt cnm 2 kardeşiz..
ya havlu kenarı falnda hç sevmiorm ne güzel havlular var cnm bnm istemdgn kadr ama bnde de var onlrdn annem yaptrmş bi kaç tane kafamçokkarıştı
evet canım. bir iş görüşmem var, daha iyi biyerle. olumlu gibi inşallah. tam eleman değiştiği zaman şu aralar. değerlendirmem lazım. ocak ayında başlama ihtimalim var. orası kesinleşirse ben de şimdiki yerden ayrılıp, kendimi çeyize adamayı düşünüyorum :hulya: yoksa ilerleyen zamanlarda çok sıkışıcaz.
sağol canım. bu arada net gitti benim. şimdi düzeldi. hepimiz istediklerimize kavuşuruz inşallah.
sırnaşık şey
Olabilr cnm koç burcları biraz öyledr ama gerçekleri görmekten kaçmazlar hatalılarsada hatalarını anlarlar..
Niye yanlış anlym kuşum olurmu öle şey..
Evet cnm ya çok güzel havluar war süslü püslü yapıolar bayılıorum onlara..
Bana bohçada getrdikleri havluyuda çok beğenmiştm bizim götrdüğümüzde çk beğendim hepsi bnm nasılsaaaaaa :lepi:
ayy inşllh tatlım o huy annemede bulaşmıştır kaydirigubbakcemile3
evt cnm ya artık çeyiz piyasası çok ilerledi ne ararsan var valla :sm_cool:
ne güzel seydacım ya al gülüm ver gülüm oh hepsi sizin olck nasılsa alkisalkisalkis
en güzelleri olsun inşllah cnmcm hihoyyyt
merhaba canlar..
Aminn cnm hepimiz için en güzelleri olsun..
Evet çeyiz piyasası çk ilerledi dantelli şeyleri fln zaten sewmiorum artık kimseye dantel yaptırmaya fln gerek yok çıkıp orjnal şeyleri almak en güzeli bnm için..
Annemin bitane arkdşı havluların üzerine pullarla işlemeler yapıomş ondan almıştı bohçaya havluyu çeyizimede almş bitane elindekilernden 2 tane beğenmiş ama çok beğendim ya kelebek şekli fln yapmış pullardan..
sizler neler alıyorsunuz bu aralar.
merhaba canlar..
amin cnm bnm..
cnm evt bnde gördm onlrdan güzel duruo cidden..
zaten bzm burda hanımeli pazarı var el işi falan satıolar yani çk lazım olrsa ordan alırz çokta önmli deil seydacm :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?