2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

evet cnm artık o zmn gelsnde mutluluktan herşey hoşuma gder bnm gözlerim kör olr :roflol:

6 tatlım..

Öyle olur heralde cnm herşeyden olsun isteriz evimizde ben öle istiorum şmdiden :lepi:
Ablan evlenice zamn babana nası söledi baban nası tepki verdi anlatsana cnm merk ettim?

2010 da nişandan dönecekler konusunu benmi açsam :)

Bende anlamadım valla cnm ne demek istediğinii CADIARZU

hb canım çay içiyorum istermisin??

olr alırım bi tane ama açık ve şekersiz ltfen..
afiyet olsun sana cnm..

Son düzenleme:
öle olck sanırım reyhcm ..
annemde ev dolsun istemio zaten nereye koycaz o kadr şeyi :roflol:

Ayyy aynen cnm bnm annemde öle dio nereye koycas onları dio..
İki parça şey almştm ya onlar bile gözüne batıodu hatunun kaldır şunları kaldır diip duruodu kaydirigubbakcemile3

espiri yaptım 2010 da nişanlanan olduğu gibi ,nişandan dönen'de olabilir ..ne kaldıki 2010 na ayrılık kararı almak isteyen olabilir nişandan dönen olabilir yanisırnaşık şey

:bbo:
Nişanlısın heralde sen?
Nikah ne zmn?

Denizcim ablana sorup öğrensene babanın nası tepki verdiğini kimin söylediğini bunlar sana tecrübe olur..
En azından azda olsa kafanda bişiler netleşir..

espiri yaptım 2010 da nişanlanan olduğu gibi ,nişandan dönen'de olabilir ..ne kaldıki 2010 na ayrılık kararı almak isteyen olabilir nişandan dönen olabilir yanisırnaşık şey

aman cnm ağzından yel alsın bizim hç ayrılamaya niyetmz yok sahsen topic olark toplu düğün bile yapabilirz :roflol:

hg cnm nasılsn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…