- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.021
sizler neler alıyorsunuz bu aralar.
Onlar çok güzel duruo cnm çokta şık duruo beğeniosan gidip bakarsın cnm alırsın sende..
Ablanla aranda kaç yaş var cnm senin?
nasılsınız sitede yeniyim ama forumlarda fena sayılmaz..
hçbrşey cnm :roflol:
herşey olur zamanla şeydacım..
nasılsınız sitede yeniyim ama forumlarda fena sayılmaz..
2010 da nişandan dönecekler konusunu benmi açsam :)
evet cnm artık o zmn gelsnde mutluluktan herşey hoşuma gder bnm gözlerim kör olr :roflol:
6 tatlım..
amann akışa bırakalım en iyisi sanırım. çan çanak doldu şimdiden ev. :roflol:
espiri yaptım 2010 da nişanlanan olduğu gibi ,nişandan dönen'de olabilir ..ne kaldıki 2010 na ayrılık kararı almak isteyen olabilir nişandan dönen olabilir yanisırnaşık şey
hb canım çay içiyorum istermisin??
Öyle olur heralde cnm herşeyden olsun isteriz evimizde ben öle istiorum şmdiden :lepi:
Ablan evlenice zamn babana nası söledi baban nası tepki verdi anlatsana cnm merk ettim?
bn hç hatlmıorum cnm ya bn o zmnlar ünvtedydim blksrde deildim ve bu konular bni hç ilgilendrmiodu aşkımdan başkasını düşünmüodum çnkü :roflol:
öle olck sanırım reyhcm ..
annemde ev dolsun istemio zaten nereye koycaz o kadr şeyi :roflol:
espiri yaptım 2010 da nişanlanan olduğu gibi ,nişandan dönen'de olabilir ..ne kaldıki 2010 na ayrılık kararı almak isteyen olabilir nişandan dönen olabilir yanisırnaşık şey
Mrb kızlaaar
Mrb kızlaaar
Ayyy aynen cnm bnm annemde öle dio nereye koycas onları dio..
İki parça şey almştm ya onlar bile gözüne batıodu hatunun kaldır şunları kaldır diip duruodu kaydirigubbakcemile3
ay aynı btn anneler cnm yaa yerimseniben
Denizcim ablana sorup öğrensene babanın nası tepki verdiğini kimin söylediğini bunlar sana tecrübe olur..
En azından azda olsa kafanda bişiler netleşir..
seydam burdaki tecrübeler yeter bana..
aman cnm artık bişey sormak istemiorum kafalama dalcam konuya sonucu ne olrsa olsun isterlerse hayr desinler bnm fikrim değşmck olmadı kaçarım valla deliymdr bn o konularda seydacm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?