- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.041
Dunyanin en guzel gelinler nasilsiniz ?opuyorumnanaktan
hayır ben evlenmeyi düşünmüyorum ...
Mrb kızlaaar
hoşgeldin hoş gelin. iyiyim ben. sen nasılsın?
hayır ben evlenmeyi düşünmüyorum ...
iyiyiz gülaycıkım sen nasılsın cnm opuyorumnanaktan
Anladım cnm..
Hayırlısı olsun hakkımızda..
Allah öyle bişeyi hiç bi kıza yaşatmasın bitanem..
Zannetmiorumki babanında direniceğini mani olacağı bi durumunuz yok Allah'a şükür..
amin cnm bnm..
bnde zannetmiorm cnm annem biraz destek olsaydı bu konu çoktn gelmk istenen noktaya gelmişti..
ama annem bnm büyüdüğümü kabullenmio malsef cnm geçici bi heves sanıo ama çok yanılıo..
Canım annene ne zmndr birlikte oldğunuzu eşyaların taksitlerine girdiğinizi kısacası ciddiyetinizi tam anlamıyla anlattınmı?
Anneler böle be kuşum bnmkide 1-1.5 yılda anca alıştırdı kendini annen ne zmndr bilio?
amin cnm bnm..
bnde zannetmiorm cnm annem biraz destek olsaydı bu konu çoktn gelmk istenen noktaya gelmişti..
ama annem bnm büyüdüğümü kabullenmio malsef cnm geçici bi heves sanıo ama çok yanılıo..[/QUO
tatlim hic canini sıkma ins hersey gonlunce olur .Hakkinda hayirlisi olsun insallah
tatlim hic canini sıkma ins hersey gonlunce olur .Hakkinda hayirlisi olsun insallah
annem 4 yıldır bilio ilşki başldığndan beri babmda 3 yıldr bilio cnm..
ikiside evlenmek istedgmzi yani ciddi olduğumuzu hazirandan beri biliolar cnm bnm..
onları sölemye gerek duymadım sonuçta alınması gerekn şeylerin taksitleri ödenio sadece ortda eşya yok yani cnm bnm..
pardon ya mutfağa gidip geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?