2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Dunyanin en guzel gelinler nasilsiniz ?opuyorumnanaktan

Biz iyiyiz Allah'a şükür cnm sen nasılsın?
Hg..

Denizcim o anlamda sölemedim ben hani baban ne tepki vermiş ilk nası karşılamış oda beklemişmi fln anlamında söledim..
Canım kaçmak en son çaren olsun hatta düşünme bile kalp kırarak yuva kurulduğunda çok üzülüo iki tarafta..

Denizcim o anlamda sölemedim ben hani baban ne tepki vermiş ilk nası karşılamış oda beklemişmi fln anlamında söledim..
Canım kaçmak en son çaren olsun hatta düşünme bile kalp kırarak yuva kurulduğunda çok üzülüo iki tarafta..[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

cnm anldım ne demk istedgini..
seydacm illa olmz derlerse otrp kaderimi beklick deilm tabikde kaçıp aşkıma kavşrm yapck bişey yok tabi bu dedgm gibi diretrlerse olck bişy durup duruken kaçıck deilim..

Anladım cnm..
Hayırlısı olsun hakkımızda..
Allah öyle bişeyi hiç bi kıza yaşatmasın bitanem..
Zannetmiorumki babanında direniceğini mani olacağı bi durumunuz yok Allah'a şükür..

Anladım cnm..
Hayırlısı olsun hakkımızda..
Allah öyle bişeyi hiç bi kıza yaşatmasın bitanem..
Zannetmiorumki babanında direniceğini mani olacağı bi durumunuz yok Allah'a şükür..

amin cnm bnm..
bnde zannetmiorm cnm annem biraz destek olsaydı bu konu çoktn gelmk istenen noktaya gelmişti..
ama annem bnm büyüdüğümü kabullenmio malsef cnm geçici bi heves sanıo ama çok yanılıo..

amin cnm bnm..
bnde zannetmiorm cnm annem biraz destek olsaydı bu konu çoktn gelmk istenen noktaya gelmişti..
ama annem bnm büyüdüğümü kabullenmio malsef cnm geçici bi heves sanıo ama çok yanılıo..

Canım annene ne zmndr birlikte oldğunuzu eşyaların taksitlerine girdiğinizi kısacası ciddiyetinizi tam anlamıyla anlattınmı?
Anneler böle be kuşum bnmkide 1-1.5 yılda anca alıştırdı kendini annen ne zmndr bilio?

annem 4 yıldır bilio ilşki başldığndan beri babmda 3 yıldr bilio cnm..
ikiside evlenmek istedgmzi yani ciddi olduğumuzu hazirandan beri biliolar cnm bnm..
onları sölemye gerek duymadım sonuçta alınması gerekn şeylerin taksitleri ödenio sadece ortda eşya yok yani cnm bnm..

Hmm anladım cnm o zmn senin en yakın zamanda gerçektende konuşman en mantıklısı zamanı gelmişte geçmiş bile cnm ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…